Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

δεν νιωθω καλα...

Featured Replies

Δημοσίευση

Ξεχασα να πω οτι εχω και τα ουλα μου ερεθισμενα και παιρνω και αντιβιωση για αυτο :P Χαπακιας καταντησα :silly: :laugh:

Δημοσίευση

εγω παλι καταντησα βοτανουυυυυυυυυυυυ.πινω τωρα φασκομηλο γιατι λεει ειναι καλο για τον βηχα

αλλα δεν πινεται.μπλιαχχχχχ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ελατε να κανουμε το ποστ της παρηγοριας χιχιχιχι γκουχχχχ γκουχχχχ

μολις σηκωθηκα και πινω το τσαγακι μου σαν καλο κοριτσακι.νιωθω ακομη πολυ ζαλισμενη αλλα και ολο στο κρεβατι δεν μπορω πιαστικα

Δημοσίευση

ΟΣΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΥΟΣ ΟΧΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ Ο ΛΑΙΜΟΣ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.....

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

καλημερα.εδω κλαψιαρα.ο λαιμος παλι βγαζει αιμα.ο βηχας συνεχιζεται.κοντευει να μου στριψει απο τα νευρα.κανω και γαργαρες με μπεταντιν.εσεις ειστε καλα?περασε?

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙς ΜΕΡΕς ΕΜΕΤΟΥς ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΤΟΗΤΗ ΟΛΕΕΕΕΕ

Δημοσίευση

Εγώ ανάρρωσα πλήρως! Μετά από 2 μήνες σχεδόν!

Ε, μέχρι να με ξαναπιάσει! :unsure:

Δημοσίευση

περαστικα Βαλεντινα.Ιφι μου επιτελους.αχ και γω θελω.2 μηνες ησουνα αρρωστη?πονουσε ο λαιμος?

Δημοσίευση

Κορίτσια, προσέξτε πάρα πολύ!!

Και να'χετε στα υπ'όψιν ότι η παρουσία φλεμμάτων και κυρίως πράσινων είναι σοβαρή ένδειξη λοίμωξης του αναπνευστικού. Μην το αφήνετε να διαιωνίζεται, θέλει αντιμετώπιση γιατί αλλιώς δεν περνάει και σας κάνει και πιο ευάλωτους σε άλλες ιώσεις και γρίπες, παλιές και νέες... ο Θεός να φυλάει όλους μας...

Το καλοκαίρι είχα ένα μήνα βήχα και φλέμματα κι έλεγα, τι στο καλό, δε θα περάσει; θα περάσει.. και το άφηνα. Και κάποια στιγμή το είπα στον κουνιάδο μου (γιατρός) και μου λέει "όπως είσαι, φεύγεις για το νοσοκομείο"!! Και τελικά είχα λοίμωξη, πήρα αντιβίωση για 2 βδομάδες για να μου περάσει, συν και κάτι άλλα φάρμακα για το αναπνευστικό...

Δημοσίευση

εγω τι να κανω ομως?τοσο καιρο ταλαιπρια με το βηχα και ειμαι εγκυος.

Δημοσίευση

δεν ξερουν τι να μου πουν.εχω παει παντουυυυυυυυυ.αν δεν κανω ακτινα δεν μπορουν να ξερουν.πηρα 5 μερες αντιβιωση και περασε το αιμα για καμια βδομαδα αλλα χτες εκανα εμετο καο παλι ειχα.η ωρλ μου δωσε μπεταντιν γαργαρες.χτες ξεκινησα αλλα σημερα ειμαι χειροτερα.μου χε πει οτι ισως να ξαναπαρω αντιβιωση.η παθολογος ειπε να παρω αερολιν.αλλα αυτο το παιδι το καημενο τι μου φταιει?αληθεια δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσίευση

Τι να σου πω βρε παιδάκι μου...

Ταλαιπωρείσαι πολύ, το καταλαβαίνω...

Αλλά όντως, κι εμένα ακτινογραφίες μου έβγαλαν τότε και διαπίστωσαν τη λοίμωξη. Αντιβίωση απ'ότι ξέρω μπορείς να πάρεις, αυτές που επιτρέπονται. Τώρα για το αερολίν δεν ξέρω... ρώτα οπωσδήποτε το γιατρό σου πρώτα.

Κάνε ότι γιατροσόφια μπορείς, σούπες, τσάι με μέλι, νερά, γαργάρες, ότι μπορείς... και υπομονή, θα περάσει!

Με το καλό να'ρθει το νινάκι!! :) :)

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυ.τα κανω ολα τα γιατροσοφια αλλα τιποτα...... :(:(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.