Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!Ειναι πραγματικα σαν ονειρο!!!Και οταν σου συμβαινει απιστευτο συναισθημα!!!Ευχομαι οοοολα να πηγαινουν πολυ πολυ καλα και να απολαυσεις την τελεια αυτη περιοδο!Με το καλο!:)

Δημοσίευση

sinxaritiria glikia mou na exeis mia iperoxi egimosinh k me to kalo na pareis stin agalitsa sou ena igiestato moraki :) zhse to oneiro sou k apolafseto oso to dinaton perisotero :) filia

Δημοσίευση

αλικακι θα σου ευχηθώ και από δω...και ξανά και ξανά και ξανά...έτσι για να το πιστέψεις...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...οι καλύτερες ευχές να πάνε όλα τέλειαααααααααααα :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!

Δημοσίευση
:kiss::kiss::kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!
Δημοσίευση

ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσίευση

συγχαρητηριαααααααααααααααααααααα!!!!!

καλη συνεχεια σου ευχομαι και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!

Ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα γερο μωρακι :cheer::)

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια κοπελα μου!!!!Ευχομαι μια ηρεμη εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο μωρακι...ή και δυο!!!

Δημοσίευση

Μπράβο!!!!! :woohoo: Θα περιμένουμε σε εννέα μήνες να μας ανακοινώσεις και την γέννηση του μωρού σου (ή των μωρών σου )!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :) :silly: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ μέσα απ΄την καρδιά μου!!!

στέλνω τις καλύτερες ευχές μου στις μανούλες και τον πελαργό σε όσες περιμένουν ακόμη!!!

αύριο πάω για την 2η χοριακή και έχω αγωνία.

ελπίζω με τόση θετική ενέργεια από το mammy όλα να πάνε καλά.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακι μου γλυκο συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου....τελεια νεα...πολυ ευχαριστα...μπραβο....με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου....να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.....φιλακια πολλα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.