Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

κοριτσια για θυμηστε μου,ποιες ειστε εγκυουλες?!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΓΕια σας kορίτσια, εγω περιμένω το kοριτσαkι μου 07/02/2010λ

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΝΑΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΤΙΚΟ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΓΩ ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ Κ ΑΝ ΜΙΝΩ :S :S :S

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι και εγω εγκυος στον 5ο μηνα! παμε για το τριτοοοοοοοο !!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια βάλτε με και 'μένα στη λίστα σας! Επειδή είναι νωρίς ακόμη!!!(6 εβδομάδων) δεν ξέρω ακόμα πότε θα γεννήσω..αν τα υπολογίζω σωστά γύρω στις αρχές ιουλίου!!! :P :P :P:P:P

Εύχομαι να έχουμε όλες απο μια τέλεια εγκυμοσύνη και να γεννήσουμε γερά μωράκια!!! ;);) :laugh:

Και όσες κοπέλες προσπαθούν σύντομα να είναι εγκυούλες χιχι :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

γεια σας κοπελιες...

και εγω πρώτα ο θεός τον ερχόμενο ιουλιο θα γίνω μανούλα... την δευτέρα θα ππάω για υπέρηχο και ελπίζω να με διαφωτίσει καλύτερα....

οπότε βάλτε με και μενα στην λίστα με τις καλοκαιρινές μανούλες που όλο και μεγαλώνει!!!!!

φιλακια σε όλες σας και στις κοιλίτσες...

:cheer: :laugh: :cheer: :laugh: :cheer: :laugh: :cheer: :laugh: :P

Δημοσίευση

αααα και έχω και μια απορία!!!! πως αποκτάτε τα καρματάκια??? και πως τα στέλνετε???? δεν έχω καταλάβει :)

Δημοσίευση

Κι εγώ είμαι εγκυούλα κορίτσια!! Είμαι 11 εβδομάδων και με τη δύναμη του Θεού γεννάω περίπου 4 Ιουνίου. Με το καλό για όλα τα κορίτσια να φέρουν στον κόσμο το μωράκι τους και με το καλό όλα τα κορίτσια που προσπαθούν να έρθει ένα μωράκι στην κοιλίτσα τους!!

Φιλιά!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο μένα εχω ΠΗΤ 24/12!!!! ελπιζω να πάνε όλα καλά και σε όλες εύχομαι τα καλύτερα για τα μωράκια σας και τους εαυτού σας :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.