Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

λες?

Featured Replies

Δημοσίευση

Αχ Jolie!!! Έγκυος είσαι! Γιατι δεν έκανες το τεστάκι! Κι εμένα με ξεγελασαν οι καφες σταγόνες! Λοιπόν... πάρε αύριο πρωι πρωί και κάνε και μπες να μας πεις, γιατί θα μας φάει η αγωνία!

Καλά αποτελέσματα!!!

• Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 8.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αχ Jolie!!! Έγκυος είσαι! Γιατι δεν έκανες το τεστάκι! Κι εμένα με ξεγελασαν οι καφες σταγόνες! Λοιπόν... πάρε αύριο πρωι πρωί και κάνε και μπες να μας πεις, γιατί θα μας φάει η αγωνία!

Καλά αποτελέσματα!!!

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΑΣ ,ΔΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ !ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!:woohoo:

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΑΣ ,ΔΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ !ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ !ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!!!!ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Και εγω το ιδιο ειχα,κανε τεστ και θα δεις πως εισαι!!Εγω ειχα δει και για μια μερα αιμα κανονικο και μετα σταματησε!!Ειμουν εγκυος!!

Δημοσίευση

Και εγω το ιδιο ειχα,κανε τεστ και θα δεις πως εισαι!!Εγω ειχα δει και για μια μερα αιμα κανονικο και μετα σταματησε!!Ειμουν εγκυος!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μόλις μπήκα στο φόρουμ και ειλικρινά με συγκινεί να βλέπω τόσο ενδιαφέρον απο εσάς. Δυστυχώς όμως αδιθέτησα χτες το απόγευμα :( :( :(

Είπα κι εγώ, τόσο εύκολα γίνονται αυτά!!!:dry:

Anyway, εδώ θα είμαστε και θα σας λέω τα νέα μου που ελπίζω να μην αργήσουν πολύ να είναι ευχάριστα....

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά νιώθω σαν να μπήκα σε μια όμορφη παρεούλα απο μαμάδες και ..μέλλουσες μαμάδες...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μόλις μπήκα στο φόρουμ και ειλικρινά με συγκινεί να βλέπω τόσο ενδιαφέρον απο εσάς. Δυστυχώς όμως αδιθέτησα χτες το απόγευμα :( :( :(

Anyway, εδώ θα είμαστε και θα σας λέω τα νέα μου που ελπίζω να μην αργήσουν πολύ να είναι ευχάριστα....

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Πραγματικά νιώθω σαν να μπήκα σε μια όμορφη παρεούλα απο μαμάδες και ..μέλλουσες μαμάδες...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δημοσίευση

τα ευχαριστα δεν θα αργησουν να ερθουν. δεν πειραζει μπορει να μην ειναι τωρα θα ειναι τον επομενο μηνα.:)

Δημοσίευση

τα ευχαριστα δεν θα αργησουν να ερθουν. δεν πειραζει μπορει να μην ειναι τωρα θα ειναι τον επομενο μηνα.:)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

jolie μου καλημερα σου....δεν πειραζει....παμε γερα για τον επόμενο....αντε και γρηγορα να εχουμε τα ευχαριστα....και το ευχομαι αυτο σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν......φιλια....

Δημοσίευση

jolie μου καλημερα σου....δεν πειραζει....παμε γερα για τον επόμενο....αντε και γρηγορα να εχουμε τα ευχαριστα....και το ευχομαι αυτο σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν......φιλια....

Δημοσίευση

Δημοσίευση

jolie μου δε πειραζει!!!!!

Τον επομενο μηνα παλι!!! Μην απογοητευεσαι!Θα ερθει πολυ γρηγορα το μωρακι σου!!!!!!

Φιλακια πολλα!

1450718rfdk6mj9u4.jpg

Δημοσίευση

Τον επομενο μηνα παλι!!! Μην απογοητευεσαι!Θα ερθει πολυ γρηγορα το μωρακι σου!!!!!!

Φιλακια πολλα!

1450718rfdk6mj9u4.jpg

Δημοσίευση

Φιλακια πολλα!

1450718rfdk6mj9u4.jpg

Δημοσίευση

JOLIE ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΧΓΩΝΕΣΑΙ!

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΟΥ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δημοσίευση

JOLIE ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΧΓΩΝΕΣΑΙ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δημοσίευση

JOLIE ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΧΓΩΝΕΣΑΙ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δημοσίευση

Τώρα το είδα το τοπικ.Καλή είμαι και του λόγου μου!!!

Jolie καταρχάς καλωσόρισες!!!!glitterfy052301902D32.gif

Κοριτσάκι μου μην το βάζεις κάτω. Προπαντώς μην αγχώνεσαι!!!! Εύχομαι την επόμενη φορά να μας έχεις ευχάριστα νέα.

Δημοσίευση

Τώρα το είδα το τοπικ.Καλή είμαι και του λόγου μου!!!

Jolie καταρχάς καλωσόρισες!!!!glitterfy052301902D32.gif

Κοριτσάκι μου μην το βάζεις κάτω. Προπαντώς μην αγχώνεσαι!!!! Εύχομαι την επόμενη φορά να μας έχεις ευχάριστα νέα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.