Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΚΙ....ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΑΑΑΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Δεν έχει κανένα play στο κέντρο κοπέλα μου.Μου βγάζει απλά ένα καινό μήνυμα

Δημοσίευση

ΦΟΒΕΡΟ!!!!!ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!!ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!

ΜΗΝΘΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

http://

Δημοσίευση

alisa έγραψε:

Πως μπορώ να το δω και γω αυτό το βιντεάκι βρε κορίτσια. είμαι λίογο άσχετη :blush:

alisa πατα σ'αυτον τον συνδεσμο κ θα το δεις!!! :)

Δημοσίευση

σευχαριστω παρα πολύ για την προσπάθεια μανούλα αλλά μου φαίνεται δεν είναι γραφτό μου να το δω.Μου έβγαλε ένα τετράγωνο με ένα χ στη δεξια γωνία.

Δημοσίευση

Επιτέλουσ το είδα.Έφτεγε ο υπολογιστής.Το έχω ξαναδει και είναι συγκλονιστικό.Ψάχνω ένα παρόμοιο βίντεο που δίχνει την αντίδραση εμβρύου κατά την έκτροση.Μου είπαν είναι ανατριχιαστικό

Δημοσίευση

Δεν χωράνε λόγια...είναι παραπάνω και απο την συγκίνηση. Θέε μου πάντα να βοηθάς όλα τα μωράκια του κόσμου!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

ΑΠΛΑ... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!! ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ.Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ......

Δημοσίευση

ΨΙΧΟΥΛΑ ΗΘΕΛΕ ΩΝΤΩΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ...............ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΜΑ ΕΔΩ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ......ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ...ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..............

Δημοσίευση

Κι εγώ ανατρίχιασα... Το μικρό χεράκι που κρατάει το δάχτυλο του γιατρού είναι συγκλονιστικό!

Δημοσίευση

επισης οι ελληνες ηλιθιοι κατε με γιατροι δεν το δεχοντε οτι γινετε..λένε οτι ειναι ψευτικα!

εγω κοριτσια οταν το βλέπω νιωθω οτι φευγει η καρδιά μου γιατι δεν μου ειπαν τιποτα...δεν το ηξερα...θα πηγαινα εξω αν μου το έλεγαν!

Δημοσίευση

τελειο βιντεο...εκλαιγα οταν το ειδα...θαυμα της ζωης...

Δημοσίευση

παρε ένα καρματακι γιατι η ιστορία αυτή είναι καταπληκτική ρουμπέλα μου!!!!!

ελπίδα και αγαπη....

σε ευχαριστώ γιατί μου έφτιαξες την μερα

Δημοσίευση

α στο καλο.... χαλια εγινα... σνιφ σνιφ. μακαρι ο θεος να βοηθαει ολα τα μωρακια και τις μανουλες του κοσμου.....

Δημοσίευση

Ναι είχε γίνει χαμός όταν εμφανίστηκε η φωτογραφία.

Το κακό είναι ότι μαζί με το βιντεάκι αυτό ήταν και ένα βιντεάκι με το ατύχημα του σχολικού λεωφορείου στα Τέμπη.Βαλάντωσα ρε παιδιά.Σχίστηκε η καρδιά μου.

Δημοσίευση

Όσες φορές και να το δω νιώθω ακριβώς την ίδια συγκίνηση... Είναι συγκλονιστικό αυτό το χεράκι... Δεν έχω λόγια και για το γιατρό που το τόλμησε..... Μακάρι να ήταν όλοι έτσι!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.