Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Μια απο της πολλες προσκλησης που εχω βρει,ειναι και αυτη μια που μου ερεσει με πολυ καλη τιμη θα ελεγα!!

• Απαντήσεις 518
  • Εμφανίσεις 49.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μια απο της πολλες προσκλησης που εχω βρει,ειναι και αυτη μια που μου ερεσει με πολυ καλη τιμη θα ελεγα!!

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

mammycool έγραψε:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ!!!!:) :)

ΜΑΜΜΥCOOL ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΣΕΙΡΟΥΛΕΣ!

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:[/quote:w2uj800m]

VENI μου έχεις δίκιο, κοιτούσα μόνο στην ιστοσελίδα www.blade.gr, όχι στην άλλη που μας έδωσες αρχικά.

Της βάφτισης μου αρέσουν ακόμα περισσότερο - είναι που θα με ενδιαφέρουν άμεσα σε λίγο καιρό, οπότε εκεί κολλάει το μάτι :cheer: :silly:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

mammycool έγραψε:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:[/quote:3i0mnlv3]

VENI μου έχεις δίκιο, κοιτούσα μόνο στην ιστοσελίδα www.blade.gr, όχι στην άλλη που μας έδωσες αρχικά.

Της βάφτισης μου αρέσουν ακόμα περισσότερο - είναι που θα με ενδιαφέρουν άμεσα σε λίγο καιρό, οπότε εκεί κολλάει το μάτι :cheer: :silly:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

mammycool έγραψε:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss:[/quote:3inx1pc3]

• 1 month later...
Δημοσίευση

Κορίτσια μου, σας είχα υποσχεθεί να ανεβάσω το προσκλητήριο που έφτιαξα τελικά μόνη μου για τη βάπτιση της κόρης μου... Το σχέδιο είναι δικό μου, δηλαδή το δημιουργικό και το έδωσα απλά σε τυπογραφείο για την εκτύπωση...

Είναι διπλή κάρτα που ανοίγει από πάνω και στο εξωτερικό έχει τη μωβ νεράιδα και μέσα το κείμενο με το ποιηματάκι που έφτιαξε ο πατέρας μου για την πρώτη ...εγγονούλα του!!! Η κάρτα μπαίνει σε φούξια φάκελο και όταν τις παραλάβω με το καλό, θα τις βγάλω φωτογραφία για να τις δείτε ολοκληρωμένες... Το χαρτί είναι μεταλλιζέ λευκό με αρκετό πάχος...

Ελπίζω να σας αρέσει και περιμένω τη γνώμη σας...

Δημοσίευση

Κορίτσια μου, σας είχα υποσχεθεί να ανεβάσω το προσκλητήριο που έφτιαξα τελικά μόνη μου για τη βάπτιση της κόρης μου... Το σχέδιο είναι δικό μου, δηλαδή το δημιουργικό και το έδωσα απλά σε τυπογραφείο για την εκτύπωση...

Είναι διπλή κάρτα που ανοίγει από πάνω και στο εξωτερικό έχει τη μωβ νεράιδα και μέσα το κείμενο με το ποιηματάκι που έφτιαξε ο πατέρας μου για την πρώτη ...εγγονούλα του!!! Η κάρτα μπαίνει σε φούξια φάκελο και όταν τις παραλάβω με το καλό, θα τις βγάλω φωτογραφία για να τις δείτε ολοκληρωμένες... Το χαρτί είναι μεταλλιζέ λευκό με αρκετό πάχος...

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλα τελειο το προσκλητηριο:cheer: εχεις γουστο μπραβο

και συγχαρητηρια στον συγγραφεα;) πολυ ωραιο στιχακι!

με το καλο η βαφτιση της κορουλας σου:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

SANDY ΕΣΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ? Η ΝΕΡΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΧΕΔΙΟ Ή ΤΟ ΒΡΙΚΕΣ ΚΑΠΟΥ?

ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΕΣ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ!!!!!!!

ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΦΙΛΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.