Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MAMMY CLUΒ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

δεν ειναι γλυκα;δεν εχει ομορφα χειλακια;ο αντρουλης μου,,μου λεει πως ειναι ιδια εγω:) επειδη του εδειξα μια φωτο μου που ειμαι 9 ημερων:woohoo: κλαματα χαρας εβαλα μολις ειδα το πρωσοπακι της:laugh: φανταστειτε οταν την δω!!!

• Απαντήσεις 3.9k
  • Εμφανίσεις 243.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

δεν ειναι γλυκα;δεν εχει ομορφα χειλακια;ο αντρουλης μου,,μου λεει πως ειναι ιδια εγω:) επειδη του εδειξα μια φωτο μου που ειμαι 9 ημερων:woohoo: κλαματα χαρας εβαλα μολις ειδα το πρωσοπακι της:laugh: φανταστειτε οταν την δω!!!

Δημοσίευση

manoyla τι μας εκανες αποψε!!η κορουλα σου ειναι ολα τα λεφτα!!!και εσυ κουκλα νυφη!!και παραμενεις κουκλα!!

Δημοσίευση

manoyla τι μας εκανες αποψε!!η κορουλα σου ειναι ολα τα λεφτα!!!και εσυ κουκλα νυφη!!και παραμενεις κουκλα!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω παρα πολυ.Δεν ειναι τελεια;:woohoo: να εισαι παντα καλα και ευτυχιμενη μαζι με την οικογενεια σου:woohoo:

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω παρα πολυ.Δεν ειναι τελεια;:woohoo: να εισαι παντα καλα και ευτυχιμενη μαζι με την οικογενεια σου:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Μανούλα πολύ όμορφη νυφούλα, αλλα όντως η κόρη κλέβει την παράσταση. πολύ συγκινητικές η φώτο της!! ;)

Δημοσίευση

Μανούλα πολύ όμορφη νυφούλα, αλλα όντως η κόρη κλέβει την παράσταση. πολύ συγκινητικές η φώτο της!! ;)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΧ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ...ΠΩ ΠΩ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΑΧ ΤΟ ΧΡΥΣΟΥΛΙ ΜΟΥ:kiss: :kiss: :kiss: ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:( ΓΙΑΤΙ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ/ΔΕΝ ΞΕΡΩ:unsure: ΑΧ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ:woohoo: ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ:) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.:kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ...ΠΩ ΠΩ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΑΧ ΤΟ ΧΡΥΣΟΥΛΙ ΜΟΥ:kiss: :kiss: :kiss: ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:( ΓΙΑΤΙ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ/ΔΕΝ ΞΕΡΩ:unsure: ΑΧ ΕΧΩ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ:woohoo: ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ:) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ Angelique να εισαι καλα:) το ξερω μας εχει κλεψει ολους απο τωρα την παρασταση φαντασου οταν βγει..:woohoo:

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ Angelique να εισαι καλα:) το ξερω μας εχει κλεψει ολους απο τωρα την παρασταση φαντασου οταν βγει..:woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ μου να εισαι καλα...πραγματικα ειναι πολυ συγκινητικο να την βλεπεις πρωτου ερθει στον κοσμο...Εγω δεν ειπα τιποτε στον γιατρο μου απο μονος του μας της εβγαλε:)

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ μου να εισαι καλα...πραγματικα ειναι πολυ συγκινητικο να την βλεπεις πρωτου ερθει στον κοσμο...Εγω δεν ειπα τιποτε στον γιατρο μου απο μονος του μας της εβγαλε:)

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.