Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MAMMY CLUΒ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Mamaduo, τί γλύκας είναι αυτός!!!! Τί μαλλάκι!!! Φτου, φτου ,φτου μη το ματιάσουμε το παλικάρι!!! :P :P :P

Simone μου εγώ να δεις τί γέλιο έριξα όταν πήγα να δω γιατί ξαφνικά έκανε ησυχία στο κρεβατάκι της και είδα αυτή τη σκηνή!!! :laugh: :lol: :woohoo:

• Απαντήσεις 3.9k
  • Εμφανίσεις 243.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

Mamaduo, τί γλύκας είναι αυτός!!!! Τί μαλλάκι!!! Φτου, φτου ,φτου μη το ματιάσουμε το παλικάρι!!! :P :P :P

Simone μου εγώ να δεις τί γέλιο έριξα όταν πήγα να δω γιατί ξαφνικά έκανε ησυχία στο κρεβατάκι της και είδα αυτή τη σκηνή!!! :laugh: :lol: :woohoo:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Φρεσκια φρεσκια! Μολις καναμε το μπανακι μας! Πισω στο φοντο ειναι οι ζωγραφιες μας

Δημοσίευση

Φρεσκια φρεσκια! Μολις καναμε το μπανακι μας! Πισω στο φοντο ειναι οι ζωγραφιες μας

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΠΟΛΛΥ ΝΑΖΙ ΡΕ ΣΥ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ!!!!

ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ MAMADUO!!!!! ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ?:) :) :)

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τα μωράκια σας είναι όλα παρα παρα παρα παρα παρα πολύ όμορφα........όλα είναι να τα φιλάς και να τα ρουφάς.....να τα χαίρεστε....και να τα δείτε όπως ακριβώς τα επιθυμείτε..........

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τα μωράκια σας είναι όλα παρα παρα παρα παρα παρα πολύ όμορφα........όλα είναι να τα φιλάς και να τα ρουφάς.....να τα χαίρεστε....και να τα δείτε όπως ακριβώς τα επιθυμείτε..........

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Sandy σ'ευχαριστώ πολύ!!! Το μαλλάκι μ'έχουν φάει να του το κόψω αλλά αρνούμαι!!!Να χαίσεσαι κι εσύ την κούκλα σου!!! Αλήθεια πόσο είναι?

Και ο δικός μου τρελλαίνεται να παίζει με κατσαρόλες και λεκάνες και ειδικά όταν μπαίνει μέσα είναι για πολλά γέλια!!!Athina συμφωνώ με την Veni -σ' ευχαριστώ Veni- πολύυυυυυυυυ νάζι η μικρή σου!!!Είναι πολύ όμορφη!!!

Δημοσίευση

Sandy σ'ευχαριστώ πολύ!!! Το μαλλάκι μ'έχουν φάει να του το κόψω αλλά αρνούμαι!!!Να χαίσεσαι κι εσύ την κούκλα σου!!! Αλήθεια πόσο είναι?

Και ο δικός μου τρελλαίνεται να παίζει με κατσαρόλες και λεκάνες και ειδικά όταν μπαίνει μέσα είναι για πολλά γέλια!!!Athina συμφωνώ με την Veni -σ' ευχαριστώ Veni- πολύυυυυυυυυ νάζι η μικρή σου!!!Είναι πολύ όμορφη!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Τη Δευτέρα κλείνουμε τους πρώτους 9 μήνες της ζωής μας!!! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές!!! Καλά να 'ναι τα αγγελούδια μας!!!

Δημοσίευση

Τη Δευτέρα κλείνουμε τους πρώτους 9 μήνες της ζωής μας!!! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές!!! Καλά να 'ναι τα αγγελούδια μας!!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

καλε sandy τι γλυκα ειναι η κορουλα σου;)

και τσαχπινα βλεπω:woohoo: να την χαιρεσαι.ολες να τα χαιρεστε τα μωρακια σας!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

και τσαχπινα βλεπω:woohoo: να την χαιρεσαι.ολες να τα χαιρεστε τα μωρακια σας!!!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

mamaduo τι κουκλος που ειναι ο γιος σου!! Πω πω!!!:woohoo:

Φτου σου αγορι μου...!!

Αθηνα μου...!

Θα καψει καρδιες το Ναταλακι μας!!

Ειναι απλα...θεα!:woohoo:

Σας φιλω!!!:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.