Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

MAMMY CLUΒ!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

pebi καλημερα και καλο μηνα!!!!παντος και αρρωστουλα ειναι ομορφη η κορη σου.Πως ειναι τωρα;

• Απαντήσεις 3.9k
  • Εμφανίσεις 243.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

pebi καλημερα και καλο μηνα!!!!παντος και αρρωστουλα ειναι ομορφη η κορη σου.Πως ειναι τωρα;

Δημοσίευση

Δημοσίευση

αχ pebi μου περαστηκα ευχομαι για το ψυχουλακι μας! τι επαθε μωρε το καλο μου? πως ειναι τωρα? ελπιζω ολα να πανε καλα και να ειναι παλι γερη και δυνατη!

Δημοσίευση

αχ pebi μου περαστηκα ευχομαι για το ψυχουλακι μας! τι επαθε μωρε το καλο μου? πως ειναι τωρα? ελπιζω ολα να πανε καλα και να ειναι παλι γερη και δυνατη!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας, πηγαμε με 37,8 και καταρροη μας κρατησαν γιατι ηταν μικρουλα,σημερα που πηγαμε ηταν καλυτερα την ειδε και οφθαλμιατρος(αλλεργικη επιπεφυκιτιδα) και καρδιολογος γιατι ακουσαν κατα την διαρκεια της νοσηλιας ενα μικρο φυσιμα.θα το ξαναδουμε σε 6 μηνες, αυτα εχουν τα μωρουλια μας!

Δημοσίευση

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες σας, πηγαμε με 37,8 και καταρροη μας κρατησαν γιατι ηταν μικρουλα,σημερα που πηγαμε ηταν καλυτερα την ειδε και οφθαλμιατρος(αλλεργικη επιπεφυκιτιδα) και καρδιολογος γιατι ακουσαν κατα την διαρκεια της νοσηλιας ενα μικρο φυσιμα.θα το ξαναδουμε σε 6 μηνες, αυτα εχουν τα μωρουλια μας!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Εδω είμαστε πέρσι όταν γίναμε κουμπάροι και ήμουν ήδη 3 μηνών έγκυος:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.