Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Και το δικο μου αστερι ηρθε μαγικα ...(foulinaki)!

Featured Replies

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ,ΔΥΝΑΤΗ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!!!

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!

Δημοσίευση

...Μα κάθε φορά που διαβάζω την περιγραφή της κάθε μανούλας για τη γέννηση του μωρού της, συγκινούμαι τόσο μα τόσο πολύ....!!!!!

Να σας ζήσει! Πάντα γερή και τυχερή!!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζησει η μπουμπου σου :)

Να ναι παντα γερη και ευτυχισμενη:cheer:

Δημοσίευση

Φουλινακι να σας ζησει η μπεμπα σας!! Να εχει παντα υγεια και τυχη στη ζωη της!!!

Δημοσίευση

αχ ρε κοπελα μυ τι ωραια περιγραφη!!! και εγω στο γενεσσις γεννησα και διαβαζοντας την ιστορια σας ξαναζησα την δικια μου!!!!!!!!

να σας ζησει!!! να ειστε ολοι καλα και καλο σαραντησμο!!!!!!!!!!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΕΡΚ Κ ΤΥΧΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ! :)

Δημοσίευση

ax teeeeeeleia perografi..k poli tixeri pou o antras sou trabikse ti stigmi pou kratouses to splaxno sou..

ax sigkinithika....:P :P :P :P

na sou zisei koritsaki...

panta tetoies xaroumenes stigmes:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ!! ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩ!!! ΘΑ ΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΧΑΛΑΛΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ!!

Δημοσίευση

ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΩ.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ:kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.

Δημοσίευση

Να χαιρεσαι το αστερακι σου γερο και ευτιχισμενο κα ευτιχισμενο και να το δεις οπως επιθυμεις!!!Καλη λοχεια και σε εσενα:)

Δημοσίευση

Να σου ζησει η κουκλιτσα σου!!!Να ειναι παντα γερη κι ευτυχισμενη στην ζωη της και να την καμαρωνετε!Καλο σαραντισμο να εχεις!:kiss:

Δημοσίευση

ax bre koritsi an kai to ezhsa prin 4 mines to skiniko diabazintas thn perigrafh sou plantaksa:) ti na po...na eisai panta xaroumenh manoula kai na exeis mia eytyxismenh oikogeneia:) NA SAS ZHSEI

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

gastroula ευχομαι η επομενη φορα να ειναι οπως την ονειρευτηκες και να μη ταλαιπωρηθεις καθολου.

αερικο το κλαμμα ειανι δικαιολογημενο εγω μονο που το σκεφτομαι οτι το ζησα κλαιω..ασε που καμι αφορα το νιωθω σα ναι αλλη που το ζει

ρουζ σου ευχιμαι να το ζησεις και με το παραπανω ακομη πιο ζωντανα και πιο ομορφα και ...μαγικα

Υβοννη σε χιλιο ευχαριστω για καθε ευχη!

Ελενη να σαι παντα καλα!

Δημοσίευση

NASOY ZHSEI ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ! ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΟΠΩς ΕΝΙΩΘΑ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ Κ Δ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΣΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΙΩΣΑ ΟΛΟΥςΤΟΥς ΠΟΝΟΥς 15 ΩΡΕς Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 19ΩΡΕς ΧΩΡΙς ΦΑΓΗΤΟ Κ ΥΠΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30ΩΡΕς Κ ΟΜΩς ΤΑΚΑΤΑΦΕΡΑ ΒΓΑΙΝΩΝΤΑς ΑΠΟΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΚΕΤΟΥ Δ ΗΘΕΛΑ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ Κ ΒΓΗΚΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑς (ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ) ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΤΑΕΙΧΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Κ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΤΑΠΑΝΤΑΕΝΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΡΝΗ ΕΙΧΑ ΟΛΟΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.............................ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΖΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΑΑΑΑ!ΕΥΧΟΜΑΙΣΕΟΛΕς Τς ΚΟΠΕΛΕς ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΕΙΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.