Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Αυτη την ιστορια την ξερω χρονια.Αλλα και εγω επιμενω οτι θελει προσοχη,

τελικα, το παιδι που ηταν Βανια?

Δημοσίευση

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ?ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΑΣ...ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΝΑΙ ΨΕΜΑ...ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ...ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

Δημοσίευση

Ναι, δεν σου ειπα οτι ειναι ψεμα αλλα εγω την ιστορια αυτη την ηξερα απο τοτε που πηγαινα λυκειο.Απλα ανακλυκλωνεται, και ισως για καλο για λογους αφυπνισης.

Δημοσίευση

Αλήθεια-ψέμα,δεν έχει σημασία...Σημασία έχει οτι πρέπει να προσέχουμε και οτι όλα μπορούν να συμβούν!:blink:

Δημοσίευση

ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑΠΩ?ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΠΕ.ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ...ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ

Δημοσίευση

Βρε Βάνια μου... τρελάθηκα!!! Πωπω κοπέλα μου τι σοκ ήταν αυτό;; Τέλος καλό όλα καλά!

Δημοσίευση

Τέλος καλό όλα καλά, πέρα τονχρόνο σου και ηρέμησε! Φιλιά στο μωράκι σου!!!!! Μας έστειλες πάντως με τον τίτλο.... :S

Δημοσίευση

Βανια έγραψε:

Επειδη ο τιτλος μπορει να τρομαξει να σας πω οτι τελικα η ιστορια εξελιχτηκε καλα .

Χτες Σαββατο κατεβηκε ο αντρας μου κατω στο γκαραζ με εναν συγκατοικο να μετρησουν κατι , μου ζητησε και ομικρος να παει μαζι με τον πατερα του μετα απο λιγο ανεβηκε επανω καιμου ζητησε λεφτα να παει στο μαγαζι εμ τα ψιλικα που σχεδον διπλα στο σπιτι μας να παρει κατι να φαει , οντως του εδωσα λεφτα καιμετα απο λιγο ηρθε επανω μου εδωσε τα ρεστα καιμου ειπε να κατεβει εδω μπροστα να παιξει με εναν φιλο του , επειδη ειχε το αυτακι του του ειπα να μην τρεξει κανα μην φυγεια πο εδω μπροστα .Οντως ατεβηκε επαιζε τον εβλεπα , καποια στιγμη μιλαγα στοτηλεφωνο με τη πεθερα μου και ειδα οτι εξω ψιχαλιζε λεω κατσε να τον φωναξωνα ανεβει επανω κλεινω το τηλεφωνο και κατεβηκα κατω να τον ανεβασω επανω .Αρχιζα και φωναζα :Σταυρο..Σταυρο ....απαντηση καμια κατεβαινω στο γκαραζ χωρος που καθετε αρκετες φορες με τον αντρα μου αλλα ψυχη εκει , αρχιζω να χτυπαω τις πορτες στους γειτονες μεσα στ πολυκατικοια η απαντηση ηταν ηιδια :δεν ειναι εδω .Δεν εβρισκα ουτε τον αντρα μου υποθεσα μηπως ειναι μαζι του επιαρνα τηλ. στο κινητο αλαλ το ειχε αφησει σπιτι το ιδιο και ο γειτονας που ηταν μαζι με τον αντρα μου .Ψαχναμε παντου φωναζαμε ειχαν βεγι με τα αυτοκινητα καποιοι με τα ποδοα και ολα τα παιδακια της γειτονιας με τα ποδηλατα .Το μυαλομου ειχε σταματησει ο χρονος ειχε κολλησει στο πρωι που τον εντεινα μεσα σ ελιγα λεπτα η ζωη μου δενε ιχε νοημα πηγαμε σε ενα χρωματοπολειο με μιακοπελα μηπως ηταν εκει ο αντρας μου η απαντση αρνητικη δεν αντεχα δεν ηξερα πηγαινα περα δωθε και φωναζα Σταυρο καποια στιγμη καθομαιι σε ενα παγκακι στη πολυκατικια και ου λενε :να ερχεται ο αντρα ςσου ανι εχει το παιδι !ο χρονος γαμενα ειχε σταμστηει ημουν σε κατασταση σοκ ετρεμα δεν πιστευα οτι μου ελεγαν αληθεια ετρεμα με ειχε πιασει υστερια καποια στιγμη μου εφεραν το παιδι μπροστα μου και τοτε ειδα να κλαιει με εβλεπε ετσι , ο νατρας μου δνε ηξερε οτι ο μικρος δνε μου το ειχε πει οτι θα ειναιμαζι ...

τα επομενα λεπτα καταρευσα μου εδωσαν ηρμηστικο και κοιμομουν αλλα ο υπνος μου ηταν τοσο ταραγμενος καθε τοσο φωναζα .Τη νυχτα κοιμηθηκα μαζι με το παιδι .Αυτη ηταν η χειροτερη ,μερα της ζωης μου τωρα μπορω να καταλαβω πως ενιωθε η νατελλα και η καθε μεανα που εχει χασει το μωρο της .

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕ ΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ!

Δημοσίευση

Οποια γυναικα είναι μανα καταλαβαινει την ταραχή σου. Τέλος καλο όλα καλά!

Δημοσίευση

Βάνια μου κοντεψα να πάθω με το που ειδα τον τιτλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παλι καλα ολα εντάξει..κοιταξε να ηρεμήσεις και σε λιγο ολα θα ειναι μια κακη αναμνηση..φιλακια

Δημοσίευση

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΤΣΙ????

ΤΑ ΠΑΙΞΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΕΛΙΚΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΞΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ , ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΥΑΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ .

Δημοσίευση

αχ βρε Βανια μου τι ταραχη περασες κοπελα μου

τρελαθηκα μολις το διαβασα..

ηρεμησε τωρα κοπελα μου παει περασε...

Δημοσίευση

kala bre bania parolo pou ikseres oti tha tromaksoume me ton titlo esi ekei mas ton ebales!!!!!!

ouf telos kala ola kala:)

Δημοσίευση

εδώ παραλίγο να τρελαθούμε εμείς κ εσύ? φαντάζομαι τι πέρασες...

άφού όλα πέρασαν προσπάθησε να ηρεμήσεις...

όσο γι αυτό που ανέφερες για την Νατέλα μακάρι να μην χαθεί πάλι άλλο παιδάκι.....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.