Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΑΑΑΑΑΑ

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα να σου ζήσει ο παίδαρος, πάντα ευτυχισμένος και υγιής να είναι και συνέχισε να τον χαζεύεις.......εγώ ακόμη χαζεύω τον γιο μου που είναι 4,5 χρονών!!!! εννοείτε και την κόρη μου!!!!

Τώρα θα πρέπει να αλλάξεις και το όνομά σου από γκαστρούλα σε μια ευτυχισμένη μανούλα!!!! εκτός και το αφήσεις για το 2ο!!!!!! ;)

• Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 5.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σου ζησει το αγορακι σου !!

Να ναι γερο και ευτυχισμενο!!

Καλη λοχεια και καλο σαραντισμο

Δημοσίευση

bre gastroula.........ti wraia pou mas ta les!!!

na sou zisei to agoraki sou to psilo kai to xontrouliko:P

euxomai auta ta logia na ta thimasai panta kai na se boithane na eisai iremi

filia

Δημοσίευση

gastroula μου να σας ζησει ο παιδαρος!Θυμαμαι που μας ελεγες οτι φοβασαι μην πονεσεις, μη λιποθυμησεις κτλ. Ειδες που ο φοβος μονο αρνητικα μπορει να επιδρασει! Τελικα ομως τα καταφερες και γεννησες φυσιολογικα! Φυσικα και αξιζεις τοση ευτυχια! Καλη λοχεια γλυκια μου και με το καλο να σαραντισετε!:kiss:

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κουκλάρα μου ο μικρούλης σου!!!! Τί μικρούλης δηλαδή????? Κοτζάμ άντρακλας!!!!!! Καλά σαράντα να έχετε αγάπη μου!!!!! Υπομονή με το μωρό!!!! Φιλάκια!!!!!

Δημοσίευση

Να σας ζήσει ο μπέμπαρος!!! Γερός, δυνατός κι ευτυχισμένος!!! Κι εσύ μανούλα, καλή λοχεία και χωρίς σκοτούρες!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο μπέμπαρος!!

πάντα γερός να είναι και να τον καμαρώνεις!!

καλή λοχεία σε σένα μανούλα

να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη :kiss:

Δημοσίευση

ax to agxos ti kanei e?????

de peirazei..B) B)

na sou zisei kopela mou...

ax de iparxei megaliteri eytixia apo to moro sou..se katalabaino..;)

Δημοσίευση

Να σου ζησει κοριτσαρα μου ο μπεμπαρος σου, σε εκανε να πλεεις σε πελαγη ευτιχιας!!! αντε στο δευτερο τωρα δεν θα σε πιασει πανικος θα το χαρεις!!! φιλια πολλα καλη λοχεια

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Αννούλα μου!! Υγεία πάνω απ'όλα! Καλή λοχεία και σε σένα! Να τον καμαρώνεις πάντα!!

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!!!!;)

Δημοσίευση

Kάποια πράγματα τελικά τα συνειδητοποιούμε μόνο όταν κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας!!Τέλος καλό όλα καλά όμως....

Να σου ζήσει ο κούκλος σου(μήπως είναι πανήψηλος???),φιλάκια πολλά,καλή λοχεία σου εύχομαι...Το μπουμπούκι κ τα μάτια σου!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΚΑΛΗ ΛΟΧΕΙΑ.

Δημοσίευση

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΙ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ, ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

ΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΑΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥ????????? :-))))

Δημοσίευση

na σας ζησει κοριτσακι να ειναι παντα καλα γερος και ευτυχισμενος στη ζωη του........να τον χαιρεστε....φιλακια....

Δημοσίευση

:woohoo: Να σας ζήσει!!! Πολύ ωραία τα λόγια σου, συγκινήθηκα! Καλή λοχεία και ότι εσύ χρειαστείς...εδώ είμαστε!

Αλήθεια θα το αλλάξεις το γκαστρούλα.. :P:P :silly:

Δημοσίευση

gastroula να σου ζησει.να ειναι παντα καλοτυχος και γερος.ειδες τι ωραιες στιγμες περνας?τις καλυτερες τις ζωης σου!!!!!

Δημοσίευση

κοπελιτσα μου!! σαν τωρα ..θυμαμαι που ησουν στην πολυ αρχη της εγκυμοσυνης κ ειχες ολο αποριες κ φοβιες..και να!! τωρα εχεις το θαυματακι σου διπλα σου!!

να σας ζησειιιιιιιιιιιιι!! να τον καμαρωνετε παντα γερο και δυνατο!! καλη λοχεια!!

Δημοσίευση

να σασ ζησει!!γερος και καλοτυχος παντα..και φυσικα καλα 40 σε σενα:)

Δημοσίευση

Να σου ζήσει ο μπεμπάκος!!!

Εύχομαι κάθε ευτυχία στην ζωούλα του!Να τον καμαρώνετε υγιή!

Καλή λοχεία και πολλά φιλάκια στα μαγουλάκια και στα μπουτάκια του :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

κοριτσάκι,τα λογια σου τα λενε όλα!!

ετσι οπως διαβαζα αυτα που εγραφες,ενιωσα την αναγκη να σου πω:

τωρα εισαι μια γυναικα πληρης!!

να σας ζησει το αντρακι σας,να ειναι καλοτυχο κι ευτυχισμενο,να εχει καλο δρομο στην ζωη του!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.