Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Βρεφικοί σταθμοί στη Θεσσαλονίκη

Featured Replies

Δημοσίευση

Γειά σε όλους.Είμαι εντελώς καινούργια και χρειάζομαι βοήθεια.Να πω ότι γεννάω τον Οκτώμβριο αλλά επειδή γυρνάω στη δουλεία μου το Μάρτιο άρχισα να ψάχνω για βρεφικό σταθμό.Μένω Θεσσαλονίκη περιοχή Φάληρο και ψάχνω για βρεφικό με αυτοκίνητο που να πέρνει το μικρούλη μου απ το σπίτι και να τον γυρνάει.:laugh: Κάμια ιδέα;

Δημοσίευση

geia sou stella me lene giota k meno evosmo,molis egrapsa tin mpoumpou mou se vrefonipiako,tha se provlimatiso ligaki,to moraki sou einai polu mikro kata tin apopsi mou gia na anevei se sxoliko,mipos einai kalutera na to pigaineis esu?kalos irthes stin parea mas...k me to kalo na erthei to morakia sou!!!

Δημοσίευση

Γεια σου Στελλα μου,καλως ηρθες στην παρεα!!!:) Μενουμε στην ιδια περιοχη,εγω Αμαλιας μενω,πισω απο το Γαλλικο,μπορει και να συναντιομαστε στο δρομο:P χιχι!

Για τον σταθμο που ρωτας εγω στη θεση σου θα επισκεπτομουν μερικους και μετα θα αποφασιζα σε ποιον θα πηγαινα το μωρο μου,οτι πληροφορια μαθω απο μαννουλες εδω κοντα ,θα σου στειλω πμ;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ για το καλοσώρισμα.:cheer: Γίωτα μου δυστυχώς θα πρέπει να πηγαίνει με σχολικό εκτός αν βρω κάτι πολύ κοντά και το πάω με τα πόδια γιατί δεν έχω αμάξι.Αρα δεν εχω επιλογή.

Υβόννη και γω Αμαλίας μένω οπότε αμα ακούσεις τίποτα θα μου έκανες μεγάλη χάρη.Ευχαριστώ ρε κορίτσια γιατί είμαι συνεχώς μεσ το άνχος τώρα μην έχω κι αυτό.:blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.