Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ..ΑΛΛΑ.. ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

ΚΟΡΙΙΙΙΙΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΔΕΜ ΜΕ ΜΟΙΑΖΟΥΜ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.. ΘΕΛΩ ΜΩΡΑΚΙ!! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ..

ΑΣ ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!..ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ!!

• Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνεις σύντομα μανούλα

Καλή επιτυχία :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ (ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ) ΧΑΧΑ ΜΑΚΑΡΙ..!! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣΜΕΝΗ!!

Δημοσίευση

Συνονόματη αντε βουρρρρρρρ!!!

Εύχομαι σύντομα να μας έχεις ευχάριστα νέα!!!

Φιλάκιαααααα!!!

Δημοσίευση

vasoula den exo di to proigoumeno thema sou.thelo na sou efxitho poli sintoma na pragmatopiithi i epithimia sou.

Δημοσίευση

Εύχομαι σύντομα να αλλάξεις κατηγορία κ να σε απασχολούν τα θέματα της ενότητας "Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης".

:laugh:

Δημοσίευση

Σου ευχομαι ολοψυχα συντομα να γινεις μανουλα!!!Και ειμαι σιγουρη θα τα καταφερεις!!!

Δημοσίευση

Mpravo vre koritsara!!

Suntoma egkuoula sou euxomai! Einai megalh eulogia ta paidia!!! Xairomai polu gia to tharos sou!!!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ:kiss:

Δημοσίευση

soy efxome sintoma na exis mia terastia orea kilitsa

poy mesa ta einai to moraki poy

poy toso telis na exis.

:P

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ.. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ.. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ??.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ..!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ??.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ.. ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ..!!

ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 4o ΜΗΝΑ!

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ.. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ? ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ..ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΕΙΧΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΩΦΑΛΟ! ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ? Α ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΕ 4 ΜΕΡΕΣ..!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΧΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ!!!

Δημοσίευση

Βασουλα μου σου ευχομαι γρηγορα να μεινεις εγκυος αφου το επιθυμεις τοσο πολυ και να μην εχεις καθολου αγχος να εισαι χαλαρη και να απολαμβανεις την καθε στιγμη,και αν δεν θα εισαι τωρα μην απογοητευεσαι θα εισαι την επομενη!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ JEDA ΓΛΘΚΙΑ ΜΟΘ.. ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.. ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ (ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΗΣΗΣ) ΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΑ..

Δημοσίευση

Ευχομαι τα καλυτερα!

Συντομα με ενα μωρο στην αγκαλιτσα σου!

Δημοσίευση

βασουλα μου δεν νομιζω να μπορω να σε βοηθησω εγκυμοσυνη με εγκυμοσυνη διαφερει και φυσικα απο γυναικα σε γυναικα.Εγω ολες τις προηγουμενες φορες πριν μεινω εγκυος καθομουν και παρατηρουσα οτι συμπτωμα ειχα,αλλα τελικα δεν ημουν, αλλα την τελευταια φορα(που αποδειχθηκε οτι ημουν εγκυος) δεν ειχα ασχοληθει καθολου ουτε με ημερ/νιες,ουτε με συμπτωματα ουτε με τιποτα. το καταλαβα απο την καθυστερηση και λιγο απο το ενστικτο.μην ανυσηχεις και το βασικοτερο μην αγχωνεσαι θα ερθει το μωρακι σου και θα εισαι ποιο ευτυχισμενη απο ποτε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bell έγραψε:

Ευχομαι τα καλυτερα!

Συντομα με ενα μωρο στην αγκαλιτσα σου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!

Δημοσίευση

καλησπερα βασουλα!!!!καλη προσπαθεια να χεις κ γρηγορα ενα μωρακι....ειμαι3 χρονια μεγαλυτερη σου κ χω μια κορη 5 χρ.την εκανα στα 19 μου κ ειλικρινα ηταν η καλυτερη στιγμη της ζωης μου κ δεν εχω μετανιωσει στιγμη για τα ξεγνιαστα χρονια που εχασα,γι αυτο μην κοιτασ ηλικια αν εισαι ετοιμη κ εχεις βρει τον καταλληλο που θα ναι διπλα σου μια ζωη τοτε βουρ στο ψητο!!!!διακοπη κυησης εκανες απο μονη σου η για καποιο προβλημα;

Δημοσίευση

Βασσούλα σου εύχομαι ότι καλύτερο!!!Η ηλικία σου να σε βοήθήσει και να φτάσεις γρηγορότερα στο όνειρό σου!!!!Στο εύχομαι ολόψυχα:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.