Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Συμπτώματα εγκυνοσύνης(;;;) και θηλασμός

Featured Replies

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

hope_89 έγραψε:

[/quote:kr70l4mb]

fanh kai egw eixa mperdeutei ....o skylakos einai 5 mhnwn :laugh:

an deis kai to eikonidio skilo dixnei :laugh: :P

afou den to katalabe h neli na sou to eksigisei eipa na to kanw egw .

• Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 8.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελενίτσα στην καισαρική μπορείς να μείνεις ξανά έγκυος μετά απο 6 μήνες,έτσι;

Αφροδιτούλα ευχαριστώ πολύ!!!:woohoo: Όντως μέσα στην βιασύνη μου να γράψω ξέχασα την ερώτηση της Φανούλας :blush: Το τικεράκι είναι για το σκυλάκι μας ;)

Δημοσίευση

νελλυ μου με το καλο και το δευτερο πωπωπω σας χθες μου φαινεται που τρεχαμε να δουμε που γεννησες να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη και να προσεχεις

παντως καταλαβα πως η ζωη σας πια ειναι πολυ πιο ομορφη εχετε την αννουλα και ειστε μακρυα απο οτι σας πληγωσε παλια ευχομαι να συμπληρωθει η ευτυχια σας με τον ερχομο και του δευτερου μωρου σας

Δημοσίευση

Nελλυ μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Αυτο ειναι μεγαλη ευλογια!Με το καλο να δεχτεις και το 2ο παιδακι σου!!!Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!!!Να στε παντα καλα κι αγαπημενοι!!!!Φιλακια!!

Δημοσίευση

Νελλάκι μου νομίζω μετά από 1 χρόνο, ίσως και παραπάνω αν δε κάνω λάθος...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αναστασάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ!Πράγματι εδώ είναι πολύ καλύτερα...Κάνουμε οτι θέλουμε εμείς για την ζωή μας χωρίς να λογοδοτούμε σε κανέναν...Επιπλέον έχουμε την ησυχία μας :blink:

Κωνασταντίνα μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σου!!!Εύχομαι σύντομα και εσύ να αποκτήσεις το νινάκι που τόσο επιθυμείς :kiss:

Ελενίτσα αλήθεια,γιατι κάνεις καισαρική;

Δημοσίευση

Hope μου συγχαρητήρια!!!:laugh: :laugh: Με ένα γερό μωράκι σου εύχομαι!!! Ελπίζω να έχεις βοήθεια από μαμα/πεθερά γιατί θα είναι λιγάκι δύσκολα στην αρχή. Εμείς που είμαστε μόνοι μας, ούτε που το σκεφτόμαστε ακόμα.:)

Δημοσίευση

έχω ένα προβληματάκι υγείας που δεν επιτρέπει φυσιολογικό τοκετό

νελλάκι μου.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

MamaToBe δεν έχουμε βοήθεια...Η μαμά και η πεθερά βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά.;) Βέβαια είμαι κοντά στην γιαγιά μου που είναι 62 ετών αλλά δεν θέλω να την κουράζω :unsure:

Ελενίτσα αν έχεις πρόβλημα υγείας δεν το συζητάμε :)

Δημοσίευση

ΕleNitSa έγραψε:

Νελλάκι μου νομίζω μετά από 1 χρόνο, ίσως και παραπάνω αν δε κάνω λάθος...

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6-8 ΜΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ!!!!ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ....;)

Δημοσίευση

Σ ευχαριστω Νελλυ μου να σαι καλα!Σου αξιζουν οι ευχουλες!Ευχομαι να πιασουν και οι δικες σου γλυκια μανουλα!Φιλια να εχεις πολυ καλη συνεχεια!!!:)

Δημοσίευση

Βουλίτσα άμα είναι τόσο διάστημα... χεχεχε

μετά τη μετακόμιση... θα δράσω!

Νελλάκι μου, απ τη πρώτη στιγμή το ξερα αυτό.

Δημοσίευση

Νελλυ Συγχαρητηρια για την νεα σου εγκυμοσυνη :):):)

Με το καλο να δεχτειτε και το νεο μελος της οικογενειας...... ενα αγορακι ειναι οτι πρεπει;) αλλα πρωτα απόλα να ειναι γερο.

Καλη συνεχεια & ξεκουραση....

Δημοσίευση

Μπράβο ρε συ Νελλάκι!

Όλα καλά να πάνε!

Και να είστε έτσι πάντα μέσα στη χαρά και την αισιοδοξία!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

elpi νομίζω πως θα είναι κοριτσάκι ;) Αλλά δεν με νοιάζει καθόλου το φύλλο :kiss:

Φροσάκι μου σε ευχαριστώ!Με το καλό το μπεμπέ σου :kiss:

Δημοσίευση

ειδες που σου τα λεγα???αντε και επισημα,με το καλο,και να εχεις μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη και ενα ακομη υγιεστατο μωρακι!!!!:kiss:

Δημοσίευση

ΝΕΛΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!:cheer:ΧΑΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ?ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΗΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ. :(ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.:S ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!;)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

koritsakia euxaristw para poli...ax kollise kai to pliktrologio k grafw me pliktrologio o8onis:angry:

athena sigoura den einai eukolo na exeis dio mwrakia apolita eksartimena apo esena,eidika otan den exeis k voi8ia.auta ta ''eisai treli'' pou lene stis manoules oloi oi ''exypnoi''den mou aresoun ka8olou!eite anaferontai stin ilikiaki diafora twn paidiwn eite ston ari8mo. :angry: stin teliki ti tous noiazei ? diladi prepei oloi mas swnei kai kala na exoume apo dio paidia pou 8a exoun 2-4 xronia diafora?? :angry: ante...ksefiga pali! :P

Δημοσίευση

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΗΟΡΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ?ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

despoinoula edw imouna mexri to mesimeri xixi. :P meta piga ston giaro kai meta voltitsa oikogeneiakws :woohoo: fysika kai den 8a akousw kanenan ;) opws den akousa mexri twra :kiss:

Δημοσίευση

ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΛΛΗ ΕΤΣΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΜΕΛΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ιφιγένεια το προσπαθούμε και αυτό :unsure: Εγώ περισσότερο γιατι είμαι περισσότερες ώρες στο σπίτι,ο Στέλιος λιγότερο γιατι έχει μπλέξει με την δουλειά.Αλλά εντάξει δεν αγχώνομαι ;) Θα τα καταφέρουμε!

Αθηνά :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: Σ'ευχαριστώ!!!

Δημοσίευση

Αχ! Βρε Νέλλυ όποτε βλέπω την Παναγία των Παρισίων που έχεις βάλει ,τι μου θυμίζεις..:)

Τον περασμένο Νοέμβριο ήμασταν με τον άνδρα μου στο Παρίσι γαμήλιο ταξίδι....:) Περάσαμε καταπληκτικά!!:laugh:

Να'σαι καλά κορίτσι μου!!! Μου φτιάχνεις την διάθεση (από εχθές έχω κάτι ζαλάδες..:blink: άστα!!!)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.