Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Καφε -> οσα φερνει η ωρα...

Featured Replies

• Απαντήσεις 317
  • Εμφανίσεις 13.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ...

ΚΑΝΤΙΝΟΥ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΤΣΑΤΗΣΤΕΙ ΤΩΡΑ! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΞΕΚΑΤΗΝΙΑΣΜΑΤΟΣ?

Δημοσίευση

καντινου μου ποια σε στεναχωρεί;Στο αύξησα!Πήγε 13 ;) Λες τώρα να αρχίσει να μειώνεται και το δικό μου;:woohoo: Πλάκα θα χει χαχα!

Ποια θα φτάσει πρώτη το -100 :silly:

Και επι της ευκαιρίας οι κόρες σου είναι κούκλες!!!!:woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

ΑΧ, ΝΕΛΛΗ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ!ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕ ΣΤΗ ΖΩΗ! ΑΧ, ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ! ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΝΗΓΗΚΕ! ΕΧΕΙ 18 ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΕΙΤΑΙ! ΑΧ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ! ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΧ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ! ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ! :(

Δημοσίευση

Ελένη μου :( Μακάρι να είναι ζωντανός και να βρεθεί σύντομα :( Λυπάμαι πολύ...

Δημοσίευση

ΟΧΙ, ΜΩΡΕ, ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ! ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ! ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ! ΑΠΟ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ! ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΑΛΕΣ ΟΞΥΓΩΝΟΥ ΕΙΧΕ! ΑΣΕ, ΑΠΛΛΠΙΣΤΗΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΣΕ, ΦΕΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΩ! ΑΝΤΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΝΩ ΚΑΙ ΕΣΑΣ! ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Πωπω βρε Ελένη...:( Όντως!

Το φυλάς σαν τα μάτια σου όταν είναι μικρό και μπορείς και το ελεγχεις και μετά απλά παρακαλάς να γυρίσει καλά και να μην σου την ''κάνει'' :(:(:(

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Kαλε το καφε μας τι εγινε? Ελατε καλε ξανασερβιρουμε καφεδακι και αν ειστε καλα κοριτσια μπορει να σας βαλω και λιγο ...σακηηηηχεχε

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΝΑ FREDDO ΜΕΤΡΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΕΔΩ ΓΥΡΩ?

ΛΟΙΠΟΝ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ TUPPERWARE ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ: ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ-ΧΕΡΟΥΛΙ, ΠΟΤΗΡΑΚΙ, ΠΙΑΤΑΚΙ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΗΣΘΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ-ΔΑΧΤΥΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΤΑ ΟΥΛΑ, ΚΟΥΤΑΛΙ-ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΛΠ. ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σου depoula...(ετσι λεω και μια φιλη μου...)τι μου κανεις?

Δημοσίευση

ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΕΝΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ; ΚΙ ΕΜΕΝΑ, ΝΤΕΠΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥ!

ΜΜΜΜ! ΩΡΑΙΟ FREDDO ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ...

Δημοσίευση

φιλεναδα να σου κανω ερωτηση γιατι οπου την εχω γραψει απαντηση καμια πολυ γραψιμο βρε παιδι.......:huh:

λοιπον πωσ βαζεισ τισ φωτο μεγαλεσ στα μηνυματα εμενα ειδεσ πωσ βγαινουν

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

να σου οω την αληθεια δεν βλεπω πως βγαινουν οι δικες σου αλλα ακου εμενα εγω παω κατω που λεει αποστολη εικονας παταω Aναζητηση και την βρησκω στον υπολογιστη μου...γραφω το μηνυμα που θελω και μετα παταω Υποβολη...and that's all...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

δεν πιστευω να μην θυμαστε τον ενα και μοναδικο M A R T S E L O ?

Δημοσίευση

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΡΜΑ"

ΠΟΥ ΛΕΤΕ?:blink: :blink:

ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ?

Δημοσίευση

:laugh: Σισσυ το καρμα μονο οι αλλοι μπορουν να στο ανεβασουν,οχι εσυ!!!!Εχει επανω δυο χερακια ενα πρασινο κι ενα κοκκινο για επιδοκιμασια η αποδοκιμασια,να κοιτα επανω δεξια και θα τα δεις!Εγω μολις τωρα στο ανεβασα:laugh:

Δημοσίευση

Υβοννη έγραψε:

:laugh: Σισσυ το καρμα μονο οι αλλοι μπορουν να στο ανεβασουν,οχι εσυ!!!!Εχει επανω δυο χερακια ενα πρασινο κι ενα κοκκινο για επιδοκιμασια η αποδοκιμασια,να κοιτα επανω δεξια και θα τα δεις!Εγω μολις τωρα στο ανεβασα:laugh:

ΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΑΥΤΟ?????

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ..

ΥΒΟΝΝΗ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ:kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλο μεσημερακι κοριτσακια μου!!! που ειστε?παλι για καρμα μιλατε?Καλε εμενα μου το ειχανε κατεβασει στην αρχη που ειχα μπει...και δεν ειχα πει και τιποτα κακο...πραγματικα δεν το ειχα καταλαβει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.