Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Featured Replies

Δημοσίευση

...euxomai kai egw me ti seira mou na sou pane ola ma ola kala....upomoni tha perasoun oi meroules kai euelpistoume na mas exeis efxarista nea...euxomai me oli ti dunami tis psuxis mou na exeis ena sporaki stin koilitsa......

Δημοσίευση

Σου στέλνω όλες μου τις ευχές γι αυτή την προσπάθεια, να είναι επιτυχημένη και σε 15 μέρες να είσαι έγγυος.Κάθε ευτυχία!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:)

Δημοσίευση

Ευχομαι σε 14-15 ημερες να ανοιξεις ενα ποστ

με θεμα: "ειμαι εγκυος" :)

Δημοσίευση

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΘΕΤΙΚΕ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΕΣ:) ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ:)

Δημοσίευση

Όλη μου την θετική ενέργεια πραγματικά.

Εγώ γεννάω σε λίγες ημέρες.

Άς πάρει ο Χριστούλης λίγη γονιμότητα απο μένα κι ας την δώσει σε σένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι.

Δημοσίευση

Σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ μέσα από την καρδία μου. Νιώθω ότι έχω καρδιακούς συμμάχους σε όλο αυτό.

Δημοσίευση

γλυκεια μου σου ευχομαι απο καρδιας τωρα το μωρακι σου να εγκαθισταται στην κοιλιτσα σου και σε λιγες μερουλες να εχεις μια χωριακη σε ανεμοδαρμενα υψη:laugh:

Δημοσίευση

Martha μου μέσα απο την καρδιά μου να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου αυτό το μήνα. Αντε κοριτσάκι μου με το καλό ενα υγιέστατο μωράκι στην κοιλίτσα σου.

Φιλιά περιμένουμε νέα σου....

Δημοσίευση

Σου στελνω οοοολες τις ευχες και την αγαπη μου γλυκια μου!!!Ολα να πανε καλα και η δημιουργια του Θεου και της αγαπης με τον αντρουλη σου στην κοιλιτσα σου να ξεκιναει να μεγαλωνει!!!Μακαρι οολα να πανε καλα!!!!!Ευχομαι γρηγορα να ακουσουμε τα ευχαριστα!!!Φιλια πολλα!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.