Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μπήκα στο μηνα μου!

Featured Replies

Δημοσίευση

Επιτελους αρχισε η αντιστροφη μετρηση! Μολις χθες, μπηκα στο μηνα μου! Την Τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου .... Θα με εξετασει και απο κατω για να δει αν εχω διαστολη! για να δουμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ε.. λιγο

Η Δεσποινα γεννηθηκε με καισαρικη. αυτος τωρα παει πολυ καλα κ μαλλον θα βσει φυσιολογικα.. για να δουμε!

Δημοσίευση

Με το καλό κοριτσάκι μου:) να σαι πάντα γερή και με έναν πόνο:P

όλα να πάνε καλά σου εύχομαι και σύντομα να μας πεις ευχάριστα νέα:)

Φιλιά:kiss:

Δημοσίευση

Άντε κοριτσάκι μου μπράβο σου! Έρχεται η ώρα να γνωρίσεις το ζουζουνάκι σου! Καλή υπομονή χρυσούλι μου και με το καλό!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω πολυ! Νικη μου και συ με 1 η περισσοτερα σπορακια στην κοιλιτσα σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

PIPITSAZOUZOUNA έγραψε:

Άντε κοριτσάκι μου μπράβο σου! Έρχεται η ώρα να γνωρίσεις το ζουζουνάκι σου! Καλή υπομονή χρυσούλι μου και με το καλό!!!

Ευχομαι συντομα να φουσκωσει και η δικη σου κοιλια!

Φιλα!

Δημοσίευση

Αχ.... σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου χρυσούλι μου! Και λένε πως οι ευχές από εγκυούλες πιάνουνε...

Δημοσίευση

Μπέλλα μου με το καλο!!

Με ενα πονο!!

Σου ευχομαι ολα να πανε τελεια!

Φιλακια!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Με το καλό! Να μην ταλαιπωρηθείς ούτε εσύ ούτε το ζουζούνι σου! Όλα καλά να πάνε!

Δημοσίευση

αντε bell μου με το καλο. παει φαγωθηκε ο γαιδαρος. μακαρι να ζησεις και και τον φυσιολογικο τοκετο , γιατι οχι :) αν πανε ολα καλα.

αντε και στα δικα μας μακαρι να φτασουμε γρηγορα μεχρι τις εβδομαδες σου.

οπως και να γεννησεις , να χαιρεσαι τον μικρουλη σου , να γεννηθει γρηγορα γρηγορα και να πανε ολα καλα.

πολλα φιλια.

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΕΥΚΟΛΑ Κ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ Κ ΓΕΡΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ!!

ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ-ΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Μπελίτσα τι εύχαριστα νέα!!!

Δηλαδή ο γαμπρούλης μας θα είναι απο μέρα σε μέρα εδώ;;:woohoo:

Με το καλό γλυκιά μου!!!:kiss:

Δημοσίευση

με το καλο γλυκια μου,ενα γερο μωρακι και εναν ομορφο φυσιολογικο τοκετο.ολα να πανε καλα:kiss:

Δημοσίευση

Με έναν πόνο κορίτσι μου!

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!

Δημοσίευση

bell exeis k allo paidaiki?

ax de to iksera...na sou zisei..

to proto me kaisariki k tha to palepseis me fisiolofiko?

ax makari na ta katafereis...

eyxomai ola na pane kala..me ena pono.....:P .:P

Δημοσίευση

Αντε με το καλό!!!:)Αυτές οι στιγμές είναι οι καλύτερες για μένα..δε λέω πολύ όμορφη εμπειρία η εγκυμοσύνη αλλά σαν τον τοκετό..δεν υπάρχει! Είναι κάτι το υπέροχο αν και γέννησα φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο που ισούται με πάρα πολύ πόνο. Ευχομαι να γεννήσεις φυσιολογικά και παρόλο τον πόνο θα δεις ότι αξίζει τον κόπο!!!:) Όλα να πάνε κατευχήν!!!:)

Δημοσίευση

Αντε bell με το καλο!

Ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην κ να γεννησεις φυσιολογικοτατα το μπεμπακι σου...

Θα περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας...

Δημοσίευση

Bell άντε κοπέλα μου!! Μπήκες εσύ.. κι ακολουθώ κι εγώ από πίσω!!! :laugh: Θέλω περίπου 4 μέρες να μπω!! Άντε να δούμε!! Σου εύχομαι με το καλό να γίνει φυσιολογικός τοκετός... κι όλα να πάνε τέλεια! Μ'έναν πόνο να είμαστε κι εμείς κι όλα τα κορίτσια που γεννάμε!! :)

Δημοσίευση

bell και εγω με καισαρικη το πρωτο παιδι και τωρα παμε φυσιολογικα αν ολα πανε καλα, σου ευχομαι να ζησεις την εμπειρια της φυσιολογικης γεννας σε καταλαβαινω, αντε με εναν πονο ολα καλα να πανε,

dallia μπαινεις και εσυ ε ποτε περασε ο καιρος, εγω τελη ιουλιου μπαινω αντε ολες να εχουμε μια καλη γεννα και υγιει μωρακια, φιλια στις κοιλουμπιτσες σας!!!

Δημοσίευση

με το καλο κοριτσακι με εναν πονο.....

και εσυ νταλια με το καλο κκουκλιτσα....

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!! ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 28/6. ΟΛΕΣ ΚΟΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ :laugh:

Δημοσίευση

ante koritsia me to kalo oles!ego mpika stis 27/6 ke apo tote de niotho poli ti mpempa mou..me exoun piasi ke kati ponoi san periodou kato xamila..sas exi tixi ke sas mipos?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.