Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ώρα να σας γνωρίσω τη σβούρα μου! (Ioannouli)

Featured Replies

Δημοσίευση

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!! Είναι κούκλα και γλυκιά σαν την μαμά της!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και δεν ξέρω πως είναι ο άντρας σου για να μην τον αδικώ μπορεί να του πήρε και κάτι ...

• Απαντήσεις 68
  • Εμφανίσεις 3.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Να σας ζήσει η ομορφιά σας!!! Κουκλάκι είναι το μωρουδάκι σας!!! Και έχει και άνεση στο φακό!!! Μοντέλο!!! φιλάκια χχχ

Δημοσίευση

ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΚΛΑ.ΤΙ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ?ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΛΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ.ΕΛΙΩΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ,ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ.ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ:)

Δημοσίευση

NA ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΙΩΑΝΝΟΥΛΙ .ΦΟΒΕΡΗ.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ.ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΚΟΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ.

Δημοσίευση

Να σου ζήσει κοριτάκι μου. Φτου φτου. Σταρ Ελλάς 2027.όσο για το μαλλί μπορώ να πω ότι συναγωνίζεται την αφάνα του γιου μου. Μωρε λες να τα πάμε για καμιά διαφήμιση σαμπουάν;;;

Δημοσίευση

Αχ τι γλυκούλα που είναι!!!!!!!!Ααααααααααχχχχχχχ!!!!!!!!!

Να σας ζήσει!!Να έχει πάντα υγεία!!

Θα μου την δώσεις για νύφη??Σου υπόσχομαι οτι θα είμαι καλή πεθερά και συμπεθέρα!!

Δημοσίευση

na sou zisie koritsaki na einai panta igieis kai kalotixo.oso gia to malli den to sizitaw.koukaki.

Δημοσίευση

Ιωαννα μου τι κουκλα ειναι αυτη!!Ιδια εσυ εισαι τουλαχιστον απο την φωτο που εχεις στο προφιλ σου!Και τι μαλλι!Ο γιος μου δεν ειχε τριχα κι εγω μεχρι που με βαπτισανε εψαχνε ο παπας μαλλι να κοψει!Φτου φτου!Κουκλα!Καρδιες που εχει να καψει!

Δημοσίευση

Να σας ζησει η κουκλαρα σας Ιωαννα μου!!!!Τελειες στιγμες-φωτο!!!!

Αντε σε δυο μηνακια θα της κανεις κ αλογοουρα,ραστακλπ! :laugh: :laugh:

Πραγματι σου μοιαζει!!!!!

Δημοσίευση

Ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!Να σου ζησει.Οσο για το μαλλι της, ειναι ολα τα λεφτα.Μ αρεσουν τα μωρουλινια με πολλα μαλακια!!

Και παλι να την χαιρεσαι!!

Δημοσίευση

Να τη χαίρεσαι, να τη χαίρεσαι!!! Είναι πολύ όμορφη... Και αυτή η φωτογραφία στο καρεκλάκι, σα διαφήμιση είναι... Να έχετε μόνο ευτυχισμένες στιγμές... Φιλιά

Δημοσίευση

Ioannouli είναι τέλειααααααα! Μου αρέσει πάρα πολύ!!!! Το μαλλάκι σηκωμένο πολύ trendy το βρίσκω! Τα έκανα κι εγώ έτσι όταν τα είχα κοντά :P :laugh:

Δημοσίευση

ioannouli έγραψε:

Τώρα ίσως σας το δείξω... IMG_1216.JPG

Πω πω να σου ζησει κοπελα μου!!Ειναι τελειο μωρακι!!Κι απο μαλλια σκιζει!Σου μοιαζει πολυ!!

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ!:woohoo:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΑΝΚ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΣΑΝ :S

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΡΑΤΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΙΑΣΩ..

Δημοσίευση

δεν εχω λογια κοπελα μου,ειναι υπεροχο το μωρακι σου,να την χαιρεσαι...

Δημοσίευση

Ta exw paixei me ayto to mwro!!! :woohoo:

Ti fatsoula einai ayth? Matakia,mallakia ola

panemorfa!! Sou moiazei poly Ioannouli mou!

Na thn xaireste kai pali!!

Δημοσίευση

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΣΑΣ! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΑ ΕΣΥ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ! ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΛΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ! ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!

Δημοσίευση

Τί κουκλί είναι αυτό Θεέ μου?Χωρίς καμία υπερβολή είναι πανέμορφη και σου μοιάζει πάρα πολύ!!(Πες μου κ σε μένα το μυστικό..:( Ο δικός μου τίποτα δεν πήρε από μένα:) )

Καλά το μαλλάκι σας ΦΟΒΕΡΟ!!

Αχ ότι και να πω τώρα άσε με τρελλάθηκα με το κουκλάκι σου.....

Να σας ζήσει:)

Δημοσίευση

ioannouli κορίτσι μου συγχαρητήρια! Τα κατάφερες μια χαρά! Έκανες μια κουκλίτσα που σου μοιάζει πολύ!

Γερή και καλότυχη να είναι στη ζωούλα της, με όσα μαλλιά και άλλα τόσα μυαλά! ;)

Να τη χαίρεστε!

Δημοσίευση

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ..

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ....ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ...

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ...ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΕΛΕΙΟ....ΚΑΛΕ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ??? ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ....

Δημοσίευση

πωπω μια κουκλιτσα παναγια μου...

να σου ζησει κοπελα μου ειναι μια γλυκα!!

Δημοσίευση

Ioannouli h mpempoula einai sketh glyka k to mallaki ths poly punk :) Sa na vgike apto kommwthrio einai xixiixixi

Na sas zhsei k na th xairestai!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.