Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΗΡΘΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!

Featured Replies

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!

Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και σε 8 μήνες περίπου να κρατάς ενα υγιέστατο μπεμπάκι στην αγκαλιά σου!!!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ WENDY!!!:woohoo: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!:cheer: ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!:cheer::P

Δημοσίευση

Συγχαρητηριααααααα κοριτσακι μου!!!!Σου ευχομαι ολοψυχα ολα να πανε τελεια και σε 9 μηνες να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα γερο και δυνατο!!!!!!!

Φιλακιαααααααααα

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια... Εύχομαι μια καλή κι ήρεμη εγκυμοσύνη... Ένα υγιέστατο νινάκι και να περάσει ο καιρός να το πάρεις αγκαλίτσα!! ;)

congratulations_on_the_baby-6409.gif

Δημοσίευση

Wendy μου συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!

μου δίνεις κουράγιο γιατί κ εγώ δυσκολεύομαι να ξεπεράσω μια άτυχη εγκυμοσύνη..

εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και σε λίγο καιρό να έχεις το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!Σου ευχομαι καλη εγκυμοσυνη να πανε ολα καλα και να περασουν γρηγορα οι μηνες κρατωντας αγκαλια το μωρακι σου!!

Δημοσίευση

συγχαρητηρια κοπελα......ευχομαι ολα να πανε τελεια και σε 9 μηνες να κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!:)

Δημοσίευση

Αχ κοπελα μου με συγκινεις!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου

μια τελεια εγκυμοσυνη και ενα υγιεστατο

μωρουλι!!!!!!!!

Να εισαι παντα ευτυχισμενη..

Δημοσίευση

ax ti glykos titlos einai autos!!!!!!!!!!

sygxarhthria wendy mou!!!!! na exeis mia poly poly omorfi egymosunh!!!!!!!!!!!!ola na pane kala kai emeis edo tha sou stelnoume panta thetikes skepseis kia polles polles efxes!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια,

δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τα παλιά. και εγω πριν 2 χρόνια είχα μια παρόμοια περιπέτεια και τώρα έχω αγκαλιά έναν παίδαρο 8 μηνών

να σαι καλά και εσύ και το μωράκι σου και μην ξεχνάς ... τα καλύτερα έρχονται ....

Δημοσίευση

Wendy σου ευχομαι και γω ολοψυχα να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και να το απολαυσεις οσο περισσοτερο μπορεις! Ευχομαι να πανε ολα καλα και να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου. Φιλια πολλα μελλοντικη μανουλα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ..Η ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ..ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ..ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΛΕΣ....ΟΧΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Εύχομαι να πάνε όλα και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.