Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΜΜΥ!!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 7.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ.....ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ......ΧΙ ΧΑ ΧΟ ΧΑ ΧΟΥ ΧΑ

Δημοσίευση

dimitroula29 έγραψε:

Εγώ που δεν πήρα μπλουζάκι μπορώ να έρθω?

Χαχαχαχα...!!!:laugh: :woohoo: :silly: Δημητρα εσενα θα σε αφησουμε απ'εξω... χιχιχι!!

Ειρηνη εχεις δικιο... δεν το σκεφτηκα... οκ, θα συναντηθουμε στον ηλεκτρικο... θα μιλησουμε και στο τηλεφωνο...!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Η ΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ? ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ.....ΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑ ΒΑΝΙΑΑΑΑΑΑ ΧΙ ΧΙ :whistle: :whistle: :lol: :laugh: :whistle: :whistle:

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ...................

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΥΣΑ.!!!!!!:unsure::P

Δημοσίευση

Mαζευτήκαμε πολλές αυτήν την φορά κ θα περασουμε ΤΕΛΕΙΑ.,....

πολύ μ¨αρέσει....:laugh: :silly: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΒΑΝΙΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ???????

Δημοσίευση

koritsakia giasas kai xronia pola.girisa xtes to vradi perasa poli kala.to s .k tha lipo tha prospathiso omos na giriso noris kai elpizo na sas prolavo.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΗ ΑΚΟΜΗ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ε??ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

Αν δεν πειραζει εσενα εμας γιατι να μας πειραζει... ;) να ερθεις να σε γνωρισουμε...:)

Δημοσίευση

Rubela μου,

Έχω σκάσει γιατί δεν θα μπορέσω να έρθω τη Κυριακή ! θα είμαστε εκτός Αθηνών! Είναι δυνατόν να μου το στείλεις με το ταχυδρομεία και να σου βάλω τα λεφτά σε λογαριασμό??

αν ναι .. στείλε μου π.μ.

Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ..

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια .Ρουμπελακι μου να εισαι καλα για τα μπλουζακια.Χτες δεν ειχα ιντερνετ κάποιο προβλημα ειχε η γραμμη και τωρα ειδα το μυνημα .Δεν ξερω αν μπορεσω να ερθω τη Κυριακη περιμενω κοσμο θα κανω το τραπεζι στα αδερφια μου επειδη το Πασχα δεν του εκανα κατι το εχουμε συνηθειο την Κυριακη του Πασχα να ψηνει ο ενας τη Δευτετρα του Πασχα ο αλλος και Ο τριτος τη Κυριακη του Θωμα και όλοι μαζι παλι μαζευομαστε την Πρωτομαγια .Σπαστικα γιατι θελω πολυ να ερθω αν δεν μπορεσω Ρουμπελακι κρατησε το και τα συναντηθουμε καποια στιγμη .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΟΚ ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ.....

ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΦΙΑΞΩ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΠΡΟ!! ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΦΟΤΩΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ......ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

θα ειναι τελειες οι μπλουζιτσες!!!! τελεια rubela,τελεια!!!!! πολυ εχω χαρει με τις μπλουζιτσες!!!!!! ή ημαστε ομαδαρα ή δεν ημαστε!!!!!!!

Δημοσίευση

RUBELA ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΕ SMALL SIZE. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Τί ωραία πράγματα που κάνετε !!! Πάλι θα τη χάσω τη συνάντηση. Θα λείπω εκτός Αθηνών μέχρι την Τρίτη και δεν θα μπορέσω να έρθω. Θέλω πολύ να σας γνωρίσω και ήταν ευκαιρία την Κυριακή γιατί απ' ότι είδα θα μαζευτείτε πολλές. Πάντως λυπάμαι ειλικρινά που δεν θα είμαι.... (η αλήθεια είναι πως έχω κάτι νεύρα....) :angry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

KPAP ΜΟΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΙΑΞΩ ΕΝΑ SMALL ΑΝ ΒΡΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣΠΡΟ.....ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ?

SOFOY ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΙΣΟΥΛΑ ΜΑΣ!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΧ ΡΕ ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΕΡΟΧΗ ΜΕΝΕΙΣ;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ.....ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΛΙΜΟ!!:laugh: :laugh: :laugh: :kiss:

Δημοσίευση

Λοιπον Ειρηνη τι λες να συναντηθουμε κατα τις 17:00 στο σταθμο του ηλεκτρικου; :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.