Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

αγωνια!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

TIROGARIDAKI MOU SYGXARITIRIA AGAPI MOU...

Exei aniksi i lena nea enotita...

Anakinwse ta euxarista ekei mesa...

Ax sugxaritiria agapoulla mou...

Sou euxwme mia teleia egkumwsini...

Ta filia mou...

27BEBA mou kalimera...

Makari na eisai agapi mou,,,makari...

Tha perimenoume ta nea eee...

Filia...

• Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 6.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

tyrogaridaki συγχαρητήρια!!!! Αχ πολύ χαίρομαι όταν ακούω για νέα μωράκια (ειδικά όταν υπάρχει ένα μικρούλη αδερφάκι στην οικογένεια, σαν εμάς!:P ) Εύχομαι όλα καλά να πάνε!!!

Δημοσίευση

τυρογαριδακι μπραβο...ολα να πανε καλα.....

μπεμπα 27 περιμενουμε νεα σου.....μακαρι να εισαι...φιλακια

Δημοσίευση

τιογαριδακι συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου!!!με το καλο το 2ο μπεμπε σου.....ΒΕΒΕ27, πηγαινε κ συ για χοριακη κ περιμενουμε τα νεα σου,ευχομαι ν ακουσουμε κ απο σενα τα ευχαριστα!!!!ΦΙΛΙΑ.....

Δημοσίευση

tirogaridaki mou sigxaritiria gia to deftero mpempaki pou etoimazei!me to kalo kopelara mou!27beba 8a perimenoume nea sou!:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

tyrogaridaki me to kalo to deftero moraki sou!!!beba27 tha eimaste edo gia na mas peis ta nea sou.filia

Δημοσίευση

tyrogaridaki m

mpavo sigxaritiria mazi tha tin perasoume tin egkimosini

beba 27 ta kalitera na eisai egkios koritsaki m

perimenume nea s

Δημοσίευση

KORITSIA...KATARXAS SYGXARHTHRIA KAI APO MENA STIS MELLOUSES MANOULES...KATA DEYTERO....

MIA ASXETH EROTHSH KAI NA ME SYGXOREITE POU ALLAZO TO THEMA- EPEIDH TO EXO KSANADIAVASEI EDO MESA- H METRHSH THS THERMOKRASIAS APO POTE PREPEI NA GINETAI, TI ORA, POSO YPSHLH PREPEI NA EINAI GIA NA DEIXNEI KATI...KAI EPISHS POSO KAIRO PRIN THN ANAMENOMENH PERIODO PREPEI NA EXEI ANEVEI?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Συγχαρητηρια τυρογαριδακι μου!!Με το καλο να υποδεχθειτε το νεο μελος της οικογενεια σας!!Γιατι ειχες παρει χαπι επομενης μερας αληθεια?Δεν ηθελες να μεινεις εγκυος ακομα?Ποσο ειναι το μωρακι σου?

Δημοσίευση

ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ,ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

ΒΕΒΑ27 ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ κ σε εκείνες που προσπαθουν , και στα δικά σας!!Ευχομαι να ειναι γερο κ κατα προτιμηση κοριτσάκι!!Για να δουμε..8α μου φέρουν αυτο που παρηγγειλα;;;; Η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα ακομη 2ο κ γι αυτο πήρα το χάπι, αλλά ο άντρας μου με τύλιξε βλέπετε!!το ήθελε πολυ!!!:))))) Οποτε...Τζοάννα ποιο είναι το τοπικ που άνοιξε η Λενα να το ανακοινωσω;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ.28-35 ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ 3300 ΜΟΝΑΔΕΣ!!!!!ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ...

Δημοσίευση

beba sygxarhthria!!!!!!!!!! ti apistefta synaisthimata tha einai auta pou zeis!!!!! me to kalo !!!! na exeis mia teleia egymosynh!!!!!!! ena ygiestato kai kalotyxo moraki!!! oti kalutero!!!!!

Δημοσίευση

beba!!!τι τέλειο!!:)))))θα προχωράμε μαζί τις εγκυμοσύνες μας!!!!:))))))))συγχαρητήρια!!!εγώ θα πάω την Τετάρτη να κάνω υπέρηχο!!!:))

Δημοσίευση

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ.ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ...........ΤΟΥΡΛΙΤΣΕΣ.

Δημοσίευση

Κοριτσια μπραβο :kiss: να εχετε και οι δυο σας πολυ καλες εγκυμοσυνες................και με γερα μωρακια B)

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου χάρηκα πολύ. Είμαι και εγώ εγκυος στην 8η εβδομάδα και απο εδώ και πέρα θα έχουμε να λέμε διάφορα.

Δημοσίευση

Κορίτσια συγχαρητήρια!!!! Τι ευχάριστα νέα είναι αυτά που διαβάζω πρωί πρωί, τέλεια!!!!!!!!!:laugh:

Για την θερμοκρασία που διάβασα παραπάνω μην δίνετε σημασία γιατί οδηγεί σε εσφαλμένες εντυπώσεις. Σε εμένα ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά την ωορρηξία και παραμένει γύρω στα 37-37,2 μέχρι μια μέρα πριν μου έρθει περίοδος και νομίζω κάπως έτσι γίνεται σε όλες μας.. Αρα δεν έχει ουσία, μόνο αν περάσουν 16 ημέρες με ανεβασμένη θερμοκρασία σημαίνει εγκυμοσύνη. Συνήθως μετράμε την θερμικρασία για να βρούμε την ωορρηξία.

Με το καλό τα μωράκια σας, θα είναι και συνομήλικα!

:silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Τελικά το 2009 μπήκα με το δεξί στο θέμα των εγκυμοσύνων:silly: . Μπράβο κορίτσια, αντε να γεμίσει το mammyland εγκυούλες.

Δημοσίευση

Μπραβο Beba μου να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!Με το καλο!!

Τυρογαριδακι μου στην εκανε τη "δουλεια" ο αντρουλης σου και δε το πηρες μυρωδια ε?Σου ευχομαι να ειναι ενα υγειες κοριτσακι το μωρακι σου!Καλη αρχη και στις δυο σας!!Αντε θα γεννατε με το καινουριο χρονο!!ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

:lol: με το καλο να ερθει το μωρακι σου! καλη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!

φιλια στην κοιλιτσα σου και αρχισε να τη χαιδευεις !!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΥΝΗ!!! ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ!!!1

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.