Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Εορτάζουσα MariaIoanna....

Featured Replies

Δημοσίευση

...σου εύχομαι χιλιόχρονη, πάντα γερή κι ευτυχισμένη να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Κάθε σου επιθυμία και μία ευχή μου!!!

Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου και με το νέο μέλος της οικογενείας! ;)

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

xronia polla loipon maria ioanna...kai sou eyxomai na gennithei simera to mpempaki sou na exete mazi genethlia tha itan teleiaaaaaaaaaaaaaa

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:woohoo: :woohoo: :woohoo: ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ!!:) :) :) ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!:) :)

Δημοσίευση

Χρονια Πολλα κοριτσακι μου!Να τα εκατοστησεις και με το καλο να κρατησεις στην αγκαλιτσα σου την μπεμπουλα σου!

Δημοσίευση

maria-ioanna xronia polla na ta ekatostiseis,,,,

oti epithimeis...na xairesai ta mora sou...:silly: :cheer: :laugh:

Δημοσίευση

μαρια ιωαννα να τα εκατοστησεις......οτι επιθυμεις...με το καλο η μπουμπου σου....

Δημοσίευση

Και από μένα πολλές ευχές για ό,τι καλυτερο επιθυμείς!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να τα εκατοστήσεις, μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου και να είσαι υγιής και ευτυχισμένη στη ζωή σου.

Με το καλό να γεννήσεις.:):kiss:

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ MariaIoanna ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑΑΑΑ... (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΦΑΛΤΣΟ ΜΟΥ) ΧΑΧΑΧΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!:)

Δημοσίευση

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ MariaIoanna ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΜΑΛΛΙΑΑΑΑ... (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΤΟ ΦΑΛΤΣΟ ΜΟΥ) ΧΑΧΑΧΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!:)

Δημοσίευση

MariaIoanna να τα εκατοστησεις ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου!Με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το νινακι σου!:-)

Να εισαι παντα καλα κι ευτυχισμενη!

Δημοσίευση

Κορίτσια τώρα είδα τα μηνύματά σας και σας ευχαριστώ όλες πάρα πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Όλες οι μανούλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, οι εγκυούλες με το καλό να τα φέρουμε στον κόσμο και όσες κοπέλες προσπαθούνε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γρήγορα να φουσκώσουνε και να γίνουνε μανούλες!!!:laugh:

Σας ευχαριστώ!!! Φιλάκια!!! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα κι απο μενα εστω και καθυστερημενα γιατι ειχα ενα προβληματακι.Αλλα ηθελα να σου ευχηθω να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και ολα σου τα ονειρα να πραγματοποιηθουν!Με το καλο και το νινακι σου!Φιλακια πολλα:kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.