Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Του Ιούλη τα τεστάκια θα βγάλουνε χοντρά μπουτάκια

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Δεν γίνεται να έχεις όλο το άγχος μόνη σου πόσο θα αντέξεις βρε κορίτσι μου αν δεν μπορείς να το μοιραστείς και να βρεις μια κατανόηση από τον άντρα σου ποιος θα σε καταλάβει ;

Και εγώ δεν μπορούσα να το ακούω άλλο το μην αγχώνεσαι άσε που δεν βοηθούσε καθόλου

Μπορεί να μην είναι ακόμα έτοιμος μετά από αυτό που έγινε να πάει σε άλλη εγκυμοσύνη αυτό το βρίσκω λογικό

Αλλά δεν το βρίσκω κακό το να λαχταράς να έρθει ξανά ένα μωράκι και να μην το αφήνεις στην τύχη του ..

Συμφωνώ μαζί σου.. πιέζω καταστάσεις λέει και δε μπορεί με το ζόρι.. Αύριο θα πάμε σε γιατρό να δει τις εξετάσεις και ίσως καταλάβει ότι πρέπει να βιαστούμε.. 😒

• Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 15.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Αν και καθυστερημένα, καλό μήνα κορίτσια! Αυτόν τον μήνα γεννήθηκε η κόρη μου, που φέτος έκλεισε τα 3 😊 Σε αυτό το φόρουμ μπήκα πριν μείνω έγκυος σε αυτή, οπότε πρέπει να μετράω κοντά 4 χρόνια τώρα..

• Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

Σε θυμάμαι.. 🥰 μαζί οδευαμαι τον μεσαιο γεννησα το 2023 και τωρα ειναι παιδακια. Ειμαι στο φόρουμ απ το 2016 η γρια καραβάνα εδω αχαχχα για αυτο να ακούτε τις προβλέψεις μου χαχαχα Πέρασα τοσα πολλα

• @Παρασκευαιδου μου κοριτσάρα μου,Ζαΐρα μου ότι και να σου πω θα είναι λίγο 😊😊😊😊 η πρόβλεψη σου απόλυτα σωστή 🥰🥰🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿να είσαι καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🩵🩷🩵🩷

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου.. πιέζω καταστάσεις λέει και δε μπορεί με το ζόρι.. Αύριο θα πάμε σε γιατρό να δει τις εξετάσεις και ίσως καταλάβει ότι πρέπει να βιαστούμε.. 😒

Θα περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό

Καλημέρα !

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα και καλά αποτελέσματα εύχομαι... ο ψυχολόγος δε μπορεί να με βοηθήσει. Δε μπορώ να ανοιχτώ με τίποτα σε έναν άγνωστο.. Θα δω τι θα μου πει ο γιατρός αύριο και αναλόγως θα πράξω..

Έχω κουραστεί πολύ η αλήθεια είναι..

Αλλά δε θέλω να πάει χαλαρά κι όποτε έρθει.. δε θέλω να κανω παιδί στα 38 πχ.. νιώθω ήδη πολύ μεγάλη....

Αν μας έδινε καμία βιταμίνη ο γιατρός θα βοηθούσε? Υπάρχει σκεύασμα για ποιοτικότερη ωορρηξία ?

Έκανες και Αμη?

Καλημέρα κορίτσι μου... Γενικά ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες βιταμίνες που βοηθούν στην ωορρηξία και στην ποιότητα τους... Εμένα έδωσε της κουμπαράς μου ο γιατρός κάποιες... Θα την ρωτήσω κ θα σου της στείλω!

Επίσης εμένα μου είχε πει για τα ινοφερτ!

ΑΜΗ είχα κάνει πριν μήνες!

Σε αλά νέα, οι εξετάσει μου χάλια! Μου είπε ότι έτσι δεν θα μείνω έγκυος...εχω φουλ αντίσταση στην ινσουλίνη και η γλυκοζιωμενη μου ήταν 6.30 παω για ζάχαρο αν δεν προσέξω άμεσα να χάσω κιλά!! Για να ρυθμιστεί όλο αυτό... Εχθές ήμουν μέσα στα νεύρα... Έκλαιγα και δεν ήθελα να μου μιλήσει άνθρωπος και έκλαιγα με αφορμή αλλά πράγματα άσχετα, απλά ξέσπασα....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου... Γενικά ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες βιταμίνες που βοηθούν στην ωορρηξία και στην ποιότητα τους... Εμένα έδωσε της κουμπαράς μου ο γιατρός κάποιες... Θα την ρωτήσω κ θα σου της στείλω!

Επίσης εμένα μου είχε πει για τα ινοφερτ!

ΑΜΗ είχα κάνει πριν μήνες!

Σε αλά νέα, οι εξετάσει μου χάλια! Μου είπε ότι έτσι δεν θα μείνω έγκυος...εχω φουλ αντίσταση στην ινσουλίνη και η γλυκοζιωμενη μου ήταν 6.30 παω για ζάχαρο αν δεν προσέξω άμεσα να χάσω κιλά!! Για να ρυθμιστεί όλο αυτό... Εχθές ήμουν μέσα στα νεύρα... Έκλαιγα και δεν ήθελα να μου μιλήσει άνθρωπος και έκλαιγα με αφορμή αλλά πράγματα άσχετα, απλά ξέσπασα....

Καλημέρα... Μη στεναχωριέσαι!! Τώρα που το βρήκες, θα κάνεις μια διατροφή και θα μείνεις έγκυος αμέσως!! Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!!!❤️❤️

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα !

Καλήμερα! Θα ενημερώσω αμέσως..❤️🤞

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα... Μη στεναχωριέσαι!! Τώρα που το βρήκες, θα κάνεις μια διατροφή και θα μείνεις έγκυος αμέσως!! Όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!!!❤️❤️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου... Αλλά έρχονται στιγμές που λέω δεν θα ασχοληθώ άλλο θα το αφήσω κ ότι γίνει και έρχονται κ στιγμές που θέλω σαν τρελή να κάνω τα πάντα!! Αλλά με παίρνει από κάτω... Βλέπεις τον άλλο μήνα γίνομαι 40...ισως αν ήμουν μικρότερη και είχα χρόνο να σκεφτόμουν αλλιώς!! Βέβαια εγώ έχω και δύο κορίτσια μεγάλα που είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου τα έδωσε γερά και τα βλέπω να μεγαλώνουν με υγεία!! Αλλά στεναχωριέμαι γτ ο άντρας μου δεν έχει παιδιά και θέλει σαν τρελός!!

Αύριο πάμε για σπερματοδιαγραμμα.... Για να δούμε!! ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου... Αλλά έρχονται στιγμές που λέω δεν θα ασχοληθώ άλλο θα το αφήσω κ ότι γίνει και έρχονται κ στιγμές που θέλω σαν τρελή να κάνω τα πάντα!! Αλλά με παίρνει από κάτω... Βλέπεις τον άλλο μήνα γίνομαι 40...ισως αν ήμουν μικρότερη και είχα χρόνο να σκεφτόμουν αλλιώς!! Βέβαια εγώ έχω και δύο κορίτσια μεγάλα που είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου τα έδωσε γερά και τα βλέπω να μεγαλώνουν με υγεία!! Αλλά στεναχωριέμαι γτ ο άντρας μου δεν έχει παιδιά και θέλει σαν τρελός!!

Αύριο πάμε για σπερματοδιαγραμμα.... Για να δούμε!! ❤️❤️❤️

Μη το αφήσετε στη τύχη του... Άμα το θέλετε να το κυνηγήσετε μέχρι τέλους...

Σίγουρα θα υπάρχει λύση!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 12 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα !

Καλησπέρα....

Πήγαμε γιατρό.... μικτά τα συναισθήματα..

Η αμη δε μας επηρεάζει ιδιαίτερα είπε, απλά θέλει απο Σεπτέμβριο να την επαναλάβω στο Ιασώ και να δούμε είπε τη διαβατότητα σαλπίγγων...

Με προβλημάτισε λίγο ο γιατρός...

Το σπέρμα ήταν πολύ καλό, αλλά μετά απο 6 ώρες ζούνε μόνο 20%...

Μετά απο 12 ώρες ψοφάνε όλα...

Οπότε θέλει πιο συχνά επαφή μας είπε...

Πρωί βράδυ σαν αντιβίωση....

Με το ζόρι κάνουμε μέρα παρά μέρα και τώρα θέλει πιο συχνά...

Μου είπε ότι έκανα καλή ωορρηξία αυτό το μήνα τουλάχιστον, κάτι είναι κι αυτό... ελπίδες δεν έχω βέβαια γι αυτό το μήνα.... Θέλω μόνο να κλάψω...

Νιώθω ότι θα μπω σε φαύλο κύκλο με τις εξετάσεις..

Ο άντρας μου συμφώνησε στις επαφές πρωί βράδυ, απορώ πως θα το κάνουμε.. ο γιατρός αισιόδοξος ήταν, εγώ πάλι καθόλου...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα....

Πήγαμε γιατρό.... μικτά τα συναισθήματα..

Η αμη δε μας επηρεάζει ιδιαίτερα είπε, απλά θέλει απο Σεπτέμβριο να την επαναλάβω στο Ιασώ και να δούμε είπε τη διαβατότητα σαλπίγγων...

Με προβλημάτισε λίγο ο γιατρός...

Το σπέρμα ήταν πολύ καλό, αλλά μετά απο 6 ώρες ζούνε μόνο 20%...

Μετά απο 12 ώρες ψοφάνε όλα...

Οπότε θέλει πιο συχνά επαφή μας είπε...

Πρωί βράδυ σαν αντιβίωση....

Με το ζόρι κάνουμε μέρα παρά μέρα και τώρα θέλει πιο συχνά...

Μου είπε ότι έκανα καλή ωορρηξία αυτό το μήνα τουλάχιστον, κάτι είναι κι αυτό... ελπίδες δεν έχω βέβαια γι αυτό το μήνα.... Θέλω μόνο να κλάψω...

Νιώθω ότι θα μπω σε φαύλο κύκλο με τις εξετάσεις..

Ο άντρας μου συμφώνησε στις επαφές πρωί βράδυ, απορώ πως θα το κάνουμε.. ο γιατρός αισιόδοξος ήταν, εγώ πάλι καθόλου...

Ρλααα δεν θέλω να σε παίρνει από κάτω.... Είμαι σίγουρη πως θα έρθει και δεν στο λέω απλά για να στο πω... Χαλάρωσε και θα δεις. Σε καταλαβαίνω γτ ξέρεις ότι κ εγώ στα ίδια πατώματα είμαι κάποιες φορές!! Αλλά έχει κ τα θετικά του σκέψου... Το σπέρμα είναι οκ απλά θέλει πιο στοχευμένα!

Έχεις κάνει πρόκληση ωορρηξίαε;; έτσι ώστε να πας πιο στοχευμένα;;

Δημοσίευση

Μη το αφήσετε στη τύχη του... Άμα το θέλετε να το κυνηγήσετε μέχρι τέλους...

Σίγουρα θα υπάρχει λύση!!!!

Θα πάρω κ τα αποτελέσματα με το σπέρμα και μετά θα τα στείλω γυναικολόγο να δούμε τι θα μου πει... Προς το παρόν λέω να χαλαρώσω όσο μπορώ και να προσπαθήσω με διατροφή και κάτι ενέσακια να ρυθμίσω αυτά που πρέπει!! Και ελπίζω να έρθει σε όλες μας αυτό που επιθυμούμε τόσο πολύ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Ρλααα δεν θέλω να σε παίρνει από κάτω.... Είμαι σίγουρη πως θα έρθει και δεν στο λέω απλά για να στο πω... Χαλάρωσε και θα δεις. Σε καταλαβαίνω γτ ξέρεις ότι κ εγώ στα ίδια πατώματα είμαι κάποιες φορές!! Αλλά έχει κ τα θετικά του σκέψου... Το σπέρμα είναι οκ απλά θέλει πιο στοχευμένα!

Έχεις κάνει πρόκληση ωορρηξίαε;; έτσι ώστε να πας πιο στοχευμένα;;

Έκανα μου είπε ωορρηξία αυτό το μήνα και καλή μάλιστα, αλλά με μία μόνο επαφή δεν έχω καμία ελπίδα για εγκυμοσύνη.. τουλάχιστον τώρα ο άντρας μου κατάλαβε ότι πρέπει να πάμε πιο στοχευμένα, αλλιώς ζορίζουν τα πράγματα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα πάρω κ τα αποτελέσματα με το σπέρμα και μετά θα τα στείλω γυναικολόγο να δούμε τι θα μου πει... Προς το παρόν λέω να χαλαρώσω όσο μπορώ και να προσπαθήσω με διατροφή και κάτι ενέσακια να ρυθμίσω αυτά που πρέπει!! Και ελπίζω να έρθει σε όλες μας αυτό που επιθυμούμε τόσο πολύ!!

Θα βοηθήσει η διατροφή πιστεύω.. και μένα μου είπε για ένεση, οβιτρέλ νομίζω... Δες πως θα είναι το σπέρμα και ενημέρωσε! Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα 💘

Δημοσίευση

Θα βοηθήσει η διατροφή πιστεύω.. και μένα μου είπε για ένεση, οβιτρέλ νομίζω... Δες πως θα είναι το σπέρμα και ενημέρωσε! Ελπίζω να έχεις καλά αποτελέσματα 💘

Καλημέρα κορίτσι εγώ αυτά τα ενέσακια είναι τα οζεμπικ; Ν τα έχεις ακούσει... Το κάνουν για να ρυθμίσουν ζάχαρο και δε κάποιους βοηθάει να χάσουν κιλά!!

Ναι την έχω ξανακούσει την ένεση που λες... Πιστεύω αξίζει να το συζητήσετε για πρόκληση ωορρηξίας έτσι ώστε να εισια μέσα σίγουρη! Κάποια στιγμή όταν φτιάξουν όλα ίσως το κάνουμε κ εμείς μου είχε πει!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσι εγώ αυτά τα ενέσακια είναι τα οζεμπικ; Ν τα έχεις ακούσει... Το κάνουν για να ρυθμίσουν ζάχαρο και δε κάποιους βοηθάει να χάσουν κιλά!!

Ναι την έχω ξανακούσει την ένεση που λες... Πιστεύω αξίζει να το συζητήσετε για πρόκληση ωορρηξίας έτσι ώστε να εισια μέσα σίγουρη! Κάποια στιγμή όταν φτιάξουν όλα ίσως το κάνουμε κ εμείς μου είχε πει!!

Καλημέρα! Τη ξέρω την οζέμπικ..

Όλη η οικογένεια του άντρα μου έχει σάκχαρο..βοηθάνε ξέρω.. Θες να χάσεις πολλά?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα! Τη ξέρω την οζέμπικ..

Όλη η οικογένεια του άντρα μου έχει σάκχαρο..βοηθάνε ξέρω.. Θες να χάσεις πολλά?

Είμαι 105 θέλω να χάσω καμία 30 άρια.. Ύψος έχω 172... Για αρχή κ 10 θα με βοηθήσουν!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Είμαι 105 θέλω να χάσω καμία 30 άρια.. Ύψος έχω 172... Για αρχή κ 10 θα με βοηθήσουν!!

Κι εγώ θέλω να χάσω, όχι τόσα πολλά βέβαια, γιατί απο την εγκυμοσύνη πέρυσι μου έμειναν λίγα κιλάκια..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikol92 είπε:

Κι εγώ θέλω να χάσω, όχι τόσα πολλά βέβαια, γιατί απο την εγκυμοσύνη πέρυσι μου έμειναν λίγα κιλάκια..

Αν είναι λίγα θα τα χάσεις μην αγχώνεσαι για αυτό!!

Δημοσίευση

Πφφφ πήραμε τα αποτελέσματα όλα οκ και πολύ μεγάλο αριθμό αλλά η Ζωτικότητα χάλια 39% απογοήτευση..... 😢

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Πφφφ πήραμε τα αποτελέσματα όλα οκ και πολύ μεγάλο αριθμό αλλά η Ζωτικότητα χάλια 39% απογοήτευση..... 😢

Τη κινητικότητα λες?

Μας ενδιαφέρει πόσα μένουν ζωντανά μετά μετά από ώρες νομίζω...

Γιατί ο άντρας μου έχει 85% κινητικότητα, αλλα 6 ώρες μετά μόνο 20% ζουν και 12 ώρες μετά κανένα..

Γι αυτό μας είπε να κάνουμε πιο στοχευμένα επαφή..

Μετά από κάποιες ώρες πόσα ζουν?

Δημοσίευση
στις On 2/8/2026 at 7:09 ΜΜ, ο/η Demy93 είπε:

@Παρασκευαιδου μου κοριτσάρα μου,Ζαΐρα μου ότι και να σου πω θα είναι λίγο 😊😊😊😊 η πρόβλεψη σου απόλυτα σωστή 🥰🥰🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿να είσαι καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🩵🩷🩵🩷

Αχ αυτα τα ταγκ με τρελαίνουν πραγματικά χαίρομαι τοοοοσοοο πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Τη κινητικότητα λες?

Μας ενδιαφέρει πόσα μένουν ζωντανά μετά μετά από ώρες νομίζω...

Γιατί ο άντρας μου έχει 85% κινητικότητα, αλλα 6 ώρες μετά μόνο 20% ζουν και 12 ώρες μετά κανένα..

Γι αυτό μας είπε να κάνουμε πιο στοχευμένα επαφή..

Μετά από κάποιες ώρες πόσα ζουν?

Ζωτικότητα έτσι το γράφει.. Η γυναικολόγος μου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι καλά... Αλλά δεν ξέρω.. Θα στο ανεβάσω να το δεις κ εσύ

Screenshot_20260807_171524_OneDrive.jpg

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Melikara86 είπε:

Ζωτικότητα έτσι το γράφει.. Η γυναικολόγος μου είπε ότι τα αποτελέσματα είναι καλά... Αλλά δεν ξέρω.. Θα στο ανεβάσω να το δεις κ εσύ

Στου άντρα μου δε το γράφει πουθενά αυτό. Τι φάση?

Αφού τα είδε καλά όλα οκ!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Αρχικά θα πρέπει να το αξιολογήσει ουρολόγος ή έστω κάποια ειδικότητα που να ασχολείται με γονιμότητα.

😊

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αχ αυτα τα ταγκ με τρελαίνουν πραγματικά χαίρομαι τοοοοσοοο πολυ

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mumof3 είπε:

Αρχικά θα πρέπει να το αξιολογήσει ουρολόγος ή έστω κάποια ειδικότητα που να ασχολείται με γονιμότητα.

😊

Καλημέρα εδώ στο νησί που είμαι... Δεν υπάρχουν ειδικοί γονιμότητας πιο εξειδικευμένοι εννοώ.. Δυστυχώς!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Καλημέρα εδώ στο νησί που είμαι... Δεν υπάρχουν ειδικοί γονιμότητας πιο εξειδικευμένοι εννοώ.. Δυστυχώς!!

Στην Ελλάδα πιστεύω μπορείς να βρεις και ονλάιν να κάνεις κάποια συνέδρια/ ραντεβού με ουρολόγο.

Ευτυχώς η τεχνολογία βοηθάει ☺️

κ εγώ που μένω Γερμανία και χρειαζόμουν στα ελληνικά μια ειδικότητα μου πρότειναν ονλάιν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.