Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Του Ιούλη τα τεστάκια θα βγάλουνε χοντρά μπουτάκια

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 21 ώρες, ο/η Melikara86 είπε:

Καλημέρα εδώ στο νησί που είμαι... Δεν υπάρχουν ειδικοί γονιμότητας πιο εξειδικευμένοι εννοώ.. Δυστυχώς!!

Καλημέρα! Στη θέση σου θα έκλεινα ραντεβού με έναν γιατρό, Αθήνα ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη και θα πήγαινα έστω αυθημερόν!! Για δες το

• Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 15.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Αν και καθυστερημένα, καλό μήνα κορίτσια! Αυτόν τον μήνα γεννήθηκε η κόρη μου, που φέτος έκλεισε τα 3 😊 Σε αυτό το φόρουμ μπήκα πριν μείνω έγκυος σε αυτή, οπότε πρέπει να μετράω κοντά 4 χρόνια τώρα..

• Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

Σε θυμάμαι.. 🥰 μαζί οδευαμαι τον μεσαιο γεννησα το 2023 και τωρα ειναι παιδακια. Ειμαι στο φόρουμ απ το 2016 η γρια καραβάνα εδω αχαχχα για αυτο να ακούτε τις προβλέψεις μου χαχαχα Πέρασα τοσα πολλα

• @Παρασκευαιδου μου κοριτσάρα μου,Ζαΐρα μου ότι και να σου πω θα είναι λίγο 😊😊😊😊 η πρόβλεψη σου απόλυτα σωστή 🥰🥰🥰 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿να είσαι καλά,να χαίρεσαι την οικογένεια σου 🩵🩷🩵🩷

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα! Στη θέση σου θα έκλεινα ραντεβού με έναν γιατρό, Αθήνα ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη και θα πήγαινα έστω αυθημερόν!! Για δες το

Υπάρχει κάποιον που γνωρίζεις ειδικός σε θέματα υπιγονημοτητας;; να πάω έστω σε κάποιον να μην ψάχνω στην τύχη!! Αλλιώς θα ρωτήσω γενικά μέσα στο σαιτ και μετά θα ψάξω μήπως βρω κάποιον!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Melikara86 είπε:

Υπάρχει κάποιον που γνωρίζεις ειδικός σε θέματα υπιγονημοτητας;; να πάω έστω σε κάποιον να μην ψάχνω στην τύχη!! Αλλιώς θα ρωτήσω γενικά μέσα στο σαιτ και μετά θα ψάξω μήπως βρω κάποιον!!

Εμένα μου σύστησε ο γυναικολόγος μου έναν ειδικό σε τέτοια θέματα και πήγαμε. Μας έκανε καλή εντύπωση μπορώ να πω.. Άμα θες να σου πω το όνομά του

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Εμένα μου σύστησε ο γυναικολόγος μου έναν ειδικό σε τέτοια θέματα και πήγαμε. Μας έκανε καλή εντύπωση μπορώ να πω.. Άμα θες να σου πω το όνομά του

Ναι κορίτσι μου αν θέλεις σε παρακαλώ...στείλε μου το σε προσωπικό μνμ!! Σε ευχαριστώ 💋

Δημοσίευση
στις On 9/8/2026 at 8:04 ΜΜ, ο/η nikol92 είπε:

Νικολ διαβασα λιγο οσα εγραψες τελευταια ακομα κ αν δεν καιγοσουν για παιδια ειναι λογικο μετα απο μια εγκυμοσυνη να εχεις μπει σε μια αλλη κατασταση να ονειρευεσαι τη ζωη με ενα μωρο. Δεν εμαθες απλα οτι ησουν εγκυος? Ησουν μηνες εγκυος,ενιωσες το μωρο, γεννησες κ εμεινες με με μια αδεια αγκαλια. Δε ξερω αν θυμασαι οτι κ εγω εκανα διακοπη στις 24 εβδομαδες κ ναι ηθελα αμεσως να ξαναμεινω εγκυος. Σε νιωθω απολυτα. Τωρα για την επαναληψη της αμη που ζητησε ο γιατρος για πιο λογο? Να αυξηθει δεν υπαρχει σαν σεναριο μονο καθοδικη πορεια εχει μην πετας τα λεφτα σου. Οκ την εικονα την πηρες . Κ γενικα θα διαλεγα ενα γυναικολογο με εξειδικευση σε θεματα γονιμοτητας οχι για να κανεις εξωσωματικη αλλα γνωριζει επι του θεματος καλυτερα. Πρωι βραδυ επαφη δυσκολο μου φαινεται αυτο κ αν ειναι κατα παραγγελια. Αυξηστε τις επαφες σας κ αν δειτε οτι σας αγχωνει,μια σπερματεγχυση ισως ηταν μια λυση δεν ειναι τοσο ακριβη. 🫶

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Νικολ διαβασα λιγο οσα εγραψες τελευταια ακομα κ αν δεν καιγοσουν για παιδια ειναι λογικο μετα απο μια εγκυμοσυνη να εχεις μπει σε μια αλλη κατασταση να ονειρευεσαι τη ζωη με ενα μωρο. Δεν εμαθες απλα οτι ησουν εγκυος? Ησουν μηνες εγκυος,ενιωσες το μωρο, γεννησες κ εμεινες με με μια αδεια αγκαλια. Δε ξερω αν θυμασαι οτι κ εγω εκανα διακοπη στις 24 εβδομαδες κ ναι ηθελα αμεσως να ξαναμεινω εγκυος. Σε νιωθω απολυτα. Τωρα για την επαναληψη της αμη που ζητησε ο γιατρος για πιο λογο? Να αυξηθει δεν υπαρχει σαν σεναριο μονο καθοδικη πορεια εχει μην πετας τα λεφτα σου. Οκ την εικονα την πηρες . Κ γενικα θα διαλεγα ενα γυναικολογο με εξειδικευση σε θεματα γονιμοτητας οχι για να κανεις εξωσωματικη αλλα γνωριζει επι του θεματος καλυτερα. Πρωι βραδυ επαφη δυσκολο μου φαινεται αυτο κ αν ειναι κατα παραγγελια. Αυξηστε τις επαφες σας κ αν δειτε οτι σας αγχωνει,μια σπερματεγχυση ισως ηταν μια λυση δεν ειναι τοσο ακριβη. 🫶

Καλησπέρα κορίτσι μου...

Εσύ με νιώθεις περισσότερο.. ξέρεις πως είναι όλη αυτή η διαδικασία..

Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω στο Ιασω επειδή το εμπιστεύεται.. όσο για το σπέρμα, μετά απο 6 ώρες ζουν μόνο 20% των σπερματοζωαρίων, οπότε πρέπει να κάνουμε πιο πολλές επαφές στις μέρες αυτές... Δε μου είπε τίποτα για εξωσωματική, είπε να κάνω μόνο μια διαβατότητα σαλπίγγων και ο άντρας μου άλλη μια φορά σπερμοδιάγραμμα..

Πριν χρόνια έκανα χειρουργείο στην ωοθήκη λόγω κύστης και μπορεί να παίζει ρόλο στη χαμηλή αμη..

Μου έδωσε πολλές πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη η αλήθεια είναι, αλλα κοντεύω τα 34 και δε θέλω να χάσω άλλο χρόνο...

Δημοσίευση
στις On 12/8/2026 at 2:17 ΜΜ, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου...

Εσύ με νιώθεις περισσότερο.. ξέρεις πως είναι όλη αυτή η διαδικασία..

Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω στο Ιασω επειδή το εμπιστεύεται.. όσο για το σπέρμα, μετά απο 6 ώρες ζουν μόνο 20% των σπερματοζωαρίων, οπότε πρέπει να κάνουμε πιο πολλές επαφές στις μέρες αυτές... Δε μου είπε τίποτα για εξωσωματική, είπε να κάνω μόνο μια διαβατότητα σαλπίγγων και ο άντρας μου άλλη μια φορά σπερμοδιάγραμμα..

Πριν χρόνια έκανα χειρουργείο στην ωοθήκη λόγω κύστης και μπορεί να παίζει ρόλο στη χαμηλή αμη..

Μου έδωσε πολλές πιθανότητες για φυσιολογική σύλληψη η αλήθεια είναι, αλλα κοντεύω τα 34 και δε θέλω να χάσω άλλο χρόνο...

Οχι κοριτσι μου δε χρειαζεται να κανετε εξωσωματικη υστερα δε προσπαθειτε πολυ καιρο ασχετα αν εμεις θελουμε εδω κ τωρα. Με αυτο το σπερμα εμεινες εγκυος επαφες κ λιγη τυχη θελει. Λογικα κ οι σαλπιγγες θα ειναι διαβατες αφου τη πρωτη φορα βρηκε το δρομο του. Ενταξει δεν σε πηραν τα χρονια, δωσε χρονο κ αν δεν μετα βλεπετε πως θα κινηθειτε!💗

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Οχι κοριτσι μου δε χρειαζεται να κανετε εξωσωματικη υστερα δε προσπαθειτε πολυ καιρο ασχετα αν εμεις θελουμε εδω κ τωρα. Με αυτο το σπερμα εμεινες εγκυος επαφες κ λιγη τυχη θελει. Λογικα κ οι σαλπιγγες θα ειναι διαβατες αφου τη πρωτη φορα βρηκε το δρομο του. Ενταξει δεν σε πηραν τα χρονια, δωσε χρονο κ αν δεν μετα βλεπετε πως θα κινηθειτε!💗

Εγώ προτιμώ να κάνω εξωσωματική, γιατί έχω ένα γονιδιακό πρόβλημα και κάθε εγκυμοσύνη έχει 25% πιθανότητα για μη υγιές έμβρυο.. γι αυτό και έκανα τη διακοπή... οπότε αρχίζω και το σκέφτομαι...

Άσε που στη πρώτη εγκυμοσύνη κάναμε επαφές κάθε μέρα κι όχι κάθε 2-3 μέρες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.