Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Του Ιούλη τα τεστάκια θα βγάλουνε χοντρά μπουτάκια

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Θα πεσω θα το δεις.. και θελω να μου κανεις ταγκ με πολλα πολλα μπαλόνια 🥰🥰🥰🎈🎈🎈🎈

Αχχχ μακάρι.... Εννοείται και. Όχι μόνο!! ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σε θυμάμαι.. 🥰 μαζί οδευαμαι τον μεσαιο γεννησα το 2023 και τωρα ειναι παιδακια. Ειμαι στο φόρουμ απ το 2016 η γρια καραβάνα εδω αχαχχα για αυτο να ακούτε τις προβλέψεις μου χαχαχα

Πέρασα τοσα πολλα γνώρισα ατομα κορίτσια εδω που εχουμε και φιλίες παρολο που ζω Γερμανία και αυτες ελλαδα με κάποιες εχω βρεθει με κάποιες αλλες ειναι να βρεθώ. Ένας κύκλος έκλεισε αλλα ποτε δεν ξεχναω τι εχω περασει εδω μπαίνω με τοση αγωνία για να δω τα θετικα τεστ σας για να χαρώ μαζί σας γτ ξερω αυτο το αγκαθακι. Που ομως μου χάρισε 3 παιδια.. ολη αυτη η προσπάθεια αγώνας κτλ στο 2 ειδικά έκλαψα πονεσα πιο πολυ μεχρι να ερθει και ελεγα δεν γίνεται να μείνεις καταλάθος πως γίνεται; καλα λενε μεγάλη μπουκιά φαε.. 5 μηνων γίνεται ο καταλάθος.

Εύχομαι μεσα απ την καρδια μου να ζήσετε ολη αυτη τη μαγεία. Να ερθουν μπεμπακια στην αγκαλίτσα σας σύντομα.

Και να κλεισω με μια πρόβλεψη... Σεπτεμβρίου- Οκτωβρίος ειναι ο μήνας με τα θετικά τεστ θα εχουμε πολλα...

Κι εγώ σε θυμάμαι 😅 Έχουμε γεννήσει κοντά και τα 2 μας παιδιά 😊 Εμένα ο μικρός σε λίγες μέρες γίνεται 7 μηνών. Ένας εκκολαπτόμενος Ταλιμπάν 😅 Το έχουμε να τραβήξουμε...

Να σου ζήσουν όλα τα παιδάκια σου και πρόσεχε τις κατά λάθος επαφές 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Ποιες είναι στην αναμονή δεν θυμάμαι. Για παρουσιαστείτε!

Εγώ παρούσαααααα 👋

Περίμενα 20 Ιουνίου δεν ήρθε ποτέ έκανα τεστ χοριακη 25 Ιουνίου αρνητικά επαφές συνέχισα κανονικά κ μου είπε ο γιατρός αν μέχρι τις 20 δεν έρθω να τον πάρω τηλ... Επομενως στις 20 Ιουλίου θα είναι η δεύτερη φορά που έπρεπε να έρθω!! 🙄🙄

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.