Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Φεβρουάριος… μήνας καρδιάς, με ψίθυρους αγάπης και αγκαλιάς. Κι από ένα χάδι τρυφερό, μωράκια ανθίζουν σ’ ένα μυστικό.

Featured Replies

• Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 18.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσιαααααα είμαι έγκυος❤️❤️❤️❤️141 η χοριακη μου!!!26η μερααα❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Κορίτσια μου ολα καλα με τον γιατρό εκανα τον πρώτο υπέρηχο!❤️

• Ειστε ολες υπέροχες και σας ευχαριστώ πολυ όλους αυτούς τους μηνες μετα την αποβολή μου που με ακούσατε ξανα και ξανά οταν απελπιζομουν και μου απαντουσατε! Κάποιες το πιστεύατε οτι θα γίνει πιο πολυ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@melitiniღ Να σας ζήσει να είναι γερή και καλότυχη ❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις On 5/3/2026 at 2:37 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια γεννήσαμε..!!!

Μια κουκλάρα 3080kg 59cm

Δεν μπορούμε να πάρουμε όλοι τα μάτια μας από πάνω της.. είναι πολύ ήσυχη για την ώρα.. και με το καλό αύριο με το που μου βγάλουν καθετήρες, ορούς, επισκληρίδο, θα κοιτάξω να την έχω την περισσότερη ώρα στήθος για να αρχίσει να μαθαίνει και εμείς μαζί της.

Για την ώρα της δίνουμε λίγο λίγο ξένο.. τόσο όσο θέλει να πιει η ίδια.

Γερη και καλοτυχη να ειναι η μικρουλα σας. Καλη αναρρωση σε σενα! 💓

Δημοσίευση
στις On 5/3/2026 at 4:37 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια γεννήσαμε..!!!

Μια κουκλάρα 3080kg 59cm

Δεν μπορούμε να πάρουμε όλοι τα μάτια μας από πάνω της.. είναι πολύ ήσυχη για την ώρα.. και με το καλό αύριο με το που μου βγάλουν καθετήρες, ορούς, επισκληρίδο, θα κοιτάξω να την έχω την περισσότερη ώρα στήθος για να αρχίσει να μαθαίνει και εμείς μαζί της.

Να σου ζήσει κορίτσι μου ❤️❤️❤️! Καλή ανάρρωση!

Λίγο προσοχή με το ξένο αν θες να θηλάσεις αποκλειστικά. Δεν έχουν ανάγκη για πολύ γάλα στην αρχή 😊

Δημοσίευση
στις On 5/3/2026 at 4:37 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια γεννήσαμε..!!!

Μια κουκλάρα 3080kg 59cm

Να σας ζήσει η μπέμπα κοριτσάκι μου!!! Πως είσαι εσύ;; Αν θες να θηλάσεις να τη βάζεις στο στήθος αρκετά. Αν κ εγώ δεν είμαι της σχολής Όλη μέρα στο στήθος.Κ γω στην κλινική έδινα εν τέλη λίγο συμπλήρωμα γιατί δεν του έφτανε αλλά απ όταν γυρίσαμε σπίτι θηλάζουμε αποκλειστικά. 4αρων μηνών τώρα ο μικρός μου. Μην αγχώνεσαι.

Δημοσίευση
στις On 5/3/2026 at 8:57 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Να σας ζήσει πάντα γερή και καλότυχη να είναι στην ζωή της καλή ανάρρωση στην μανούλα !

Πως είσαι εσύ ;

με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας 🥰

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Μμμμ.. πως είμαι εγώ, καλή ερώτηση. Κουρασμένη φουλ εννοείται, αλλά επίσης χαρούμενη.. Σήμερα βγήκαμε από το νοσοκομείο και θα προσπαθήσουμε από δω και πέρα να βρούμε τους ρυθμούς μας και εγώ εννοείται να αναρρώσω από την καισαρική γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν παύει να είναι μια εγχείρηση η οποία χρειάζεται αποθεραπεία.

στις On 5/3/2026 at 10:29 ΠΜ, ο/η Demy93 είπε:

Να σας ζήσει κορίτσι μου 🩷🩷🩷🩷 από χθες μπαινοβγαίνω στο θέμα για να διαβάσω νέα σου!!!

Καλότυχη και καλομεγαλωμένη η πριγκίπισσα σας 🩷🧿 θα τα βρείτε όλα σιγά σιγά μην αγχώνεσαι...να χαρείς όλες τις πρώτες στιγμές και να έχεις μια πολύ καλή ανάρρωση 🤗

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!! Η αλήθεια είναι αυτή, πως για την ώρα το μόνο στην ουσία που μπορώ να κάνω είναι να ασχολούμε μόνο μαζί της... μέχρι να αναρρώσω κι εγώ και να μπορώ να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα του σπιτιού. 🤓

στις On 5/3/2026 at 11:13 ΠΜ, ο/η Ngsofia είπε:

Να σας ζήσει η κοριτσάρα σας γερή και καλότυχη να είναι!!! Καλώς δεχτήκατε το θαυματακι σας!! Καλή ανάρρωση σε εσένα και με το καλό σιγά σιγά θα βρείτε τους ρυθμούς όταν πάτε κ σπίτι σας!!!💕💕💕💕

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι..!!! Μακάρι να βρούμε γρήγορα τα πατήματα μας για να μπορούμε να κάνουμε και διάφορα άλλα πράγματα που χρειάζεται να γίνουν..

στις On 7/3/2026 at 12:25 ΠΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Να σου ζήσει κορίτσι μου ❤️❤️❤️! Καλή ανάρρωση!

Λίγο προσοχή με το ξένο αν θες να θηλάσεις αποκλειστικά. Δεν έχουν ανάγκη για πολύ γάλα στην αρχή 😊

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Να σου πω την αλήθεια τώρα με το θηλασμό θα κοιτάξω να το προσπαθήσουμε τώρα που γυρίσαμε στο σπίτι. Μόλις χθες να φανταστείς το απόγευμα άρχισα να κατεβάζω γάλα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω θυλή έτσι όπως χρειάζεται για να καταβάλει το μωρό να πιει.. και ακόμη η ποσότητα είναι σε επίπεδα και απο τα δύο στήθη στα 30 ml! Η μικρή πεινάει εννοείται.. ήδη τρώει σχεδόν 40 με 60ml οπότε θέλοντας και μη θα πρέπει να δίνω ξένο. Εχθές το βράδυ έκανα μια προσπάθεια όσο ήμασταν ακόμη στο νοσοκομείο να τη θηλάσω, πιάνει η καημένη αλλά το αφήνει αφού δεν υπάρχει θυλή. Δεν είναι τόσο εύκολο τελικά όσο το είχα στο μυαλό μου, ιδίως μετά από καισαρική που δεν μπόρεις να σηκωθείς και τόσο γρήγορα.

στις πριν 7 ώρες, ο/η annie! είπε:

Να σας ζήσει η μπέμπα κοριτσάκι μου!!! Πως είσαι εσύ;; Αν θες να θηλάσεις να τη βάζεις στο στήθος αρκετά. Αν κ εγώ δεν είμαι της σχολής Όλη μέρα στο στήθος.Κ γω στην κλινική έδινα εν τέλη λίγο συμπλήρωμα γιατί δεν του έφτανε αλλά απ όταν γυρίσαμε σπίτι θηλάζουμε αποκλειστικά. 4αρων μηνών τώρα ο μικρός μου. Μην αγχώνεσαι.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Αυτό μου το είπαν και οι μάχες εκεί, αλλά είναι δύσκολο όταν δεν βοηθάει η θυλή ενώ έχεις αρχίσει να κατεβάζεις γάλα και το μωρό δεν ξέρεις σε τι στάση να το κρατήσεις για να μπορέσει να πιάσει στήθος και να θηλάσει εν τέλη. Ότι έχω δει από ίντερνετ και το υπόλοιπο από ένστικτο.. αλλά τώρα που γυρίσαμε σπίτι θα το προσπαθήσω πριν την ταΐσουμε κανονικά να μπορώ να την δείνω πρώτα το δικό μου.. αλλιώς αν δεν, δεν... δεν είναι για όλες όλα.!

Δημοσίευση

@melitiniღ κορίτσι μου καλή ανάρρωση και σε σένα τώρα στο σπιτάκι σας θα βρείτε τους ρυθμούς σας! Όσον αφορά το θηλασμό, εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί πονούσα η μικρή δεν έπιανε καλά κι αυτή μέχρι να το βρούμε τελικά τώρα θηλάζω αποκλειστικά. Έδινα κι εγώ στην αρχή λίγο ξένο γιατί νόμιζα δεν χορταινει, όμως γενικά στην αρχή έχουν ανάγκη από λιγότερη ποσότητα. Βασικά ρώτησε και τον παιδίατρο να σου πει και αν υπάρχει δυνατότητα για μια μαία / σύμβουλο θηλασμού να σου δείξει τι να κάνεις με τις θηλές κλπ. Και βλέποντας και κάνοντας, ό,τι είναι καλύτερο για σένα και τη μικρή σου!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Μμμμ.. πως είμαι εγώ, καλή ερώτηση. Κουρασμένη φουλ εννοείται, αλλά επίσης χαρούμενη.. Σήμερα βγήκαμε από το νοσοκομείο και θα προσπαθήσουμε από δω και πέρα να βρούμε τους ρυθμούς μας και εγώ εννοείται να αναρρώσω από την καισαρική γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν παύει να είναι μια εγχείρηση η οποία χρειάζεται αποθεραπεία.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!! Η αλήθεια είναι αυτή, πως για την ώρα το μόνο στην ουσία που μπορώ να κάνω είναι να ασχολούμε μόνο μαζί της... μέχρι να αναρρώσω κι εγώ και να μπορώ να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα του σπιτιού. 🤓

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι..!!! Μακάρι να βρούμε γρήγορα τα πατήματα μας για να μπορούμε να κάνουμε και διάφορα άλλα πράγματα που χρειάζεται να γίνουν..

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..!!! Να σου πω την αλήθεια τώρα με το θηλασμό θα κοιτάξω να το προσπαθήσουμε τώρα που γυρίσαμε στο σπίτι. Μόλις χθες να φανταστείς το απόγευμα άρχισα να κατεβάζω γάλα, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχω θυλή έτσι όπως χρειάζεται για να καταβάλει το μωρό να πιει.. και ακόμη η ποσότητα είναι σε επίπεδα και απο τα δύο στήθη στα 30 ml! Η μικρή πεινάει εννοείται.. ήδη τρώει σχεδόν 40 με 60ml οπότε θέλοντας και μη θα πρέπει να δίνω ξένο. Εχθές το βράδυ έκανα μια προσπάθεια όσο ήμασταν ακόμη στο νοσοκομείο να τη θηλάσω, πιάνει η καημένη αλλά το αφήνει αφού δεν υπάρχει θυλή. Δεν είναι τόσο εύκολο τελικά όσο το είχα στο μυαλό μου, ιδίως μετά από καισαρική που δεν μπόρεις να σηκωθείς και τόσο γρήγορα.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Αυτό μου το είπαν και οι μάχες εκεί, αλλά είναι δύσκολο όταν δεν βοηθάει η θυλή ενώ έχεις αρχίσει να κατεβάζεις γάλα και το μωρό δεν ξέρεις σε τι στάση να το κρατήσεις για να μπορέσει να πιάσει στήθος και να θηλάσει εν τέλη. Ότι έχω δει από ίντερνετ και το υπόλοιπο από ένστικτο.. αλλά τώρα που γυρίσαμε σπίτι θα το προσπαθήσω πριν την ταΐσουμε κανονικά να μπορώ να την δείνω πρώτα το δικό μου.. αλλιώς αν δεν, δεν... δεν είναι για όλες όλα.!

Μπορείς να δοκιμάσεις με ψευδοθηλη στην αρχή κορίτσι μου καλό, θα βοηθήσει να βγει κ η δική σου θηλή και το μωρό. Τα 30ml να υποθέσω βγήκαν με θηλαστρο σωστά; Δεν είναι ενδεικτικό της ποσότητας του γάλακτος που έχεις. Το μωρό τραβάει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε θηλαστρο να το ξέρεις!! Εγώ με αυτό που έχω πλέον στην καλύτερη να βγάλω κ από τα 2 120ml. Ο μικρός εννοείται πως μου αδειάζει καλύτερα το στήθος. Αν του δώσω με μπιμπερό θα πιει σίγουρα 170ml κ μπορεί να θηλάσει κ λίγο μετά οπότε θεωρώ πως πίνει πολύ περισσότερο από 120ml κατά το θηλασμό. Παυσίπονα γλυκουλα χωρίς 2η σκέψη και πριν σε πιάσει ο πόνος γιατί μετά δεν παλεύεται!!! Θα αναρρώσεις γρήγορα θα το δεις.

Δημοσίευση

@melitiniღ συμφωνώ με τα κορίτσια για τον θηλασμό! Πάρε ψευδοθηλες για αρχή και μίλα με κάποια μαία ή συμβούλο θηλασμού να έρθει σπίτι σου να σου δείξει πως να θηλάζεις 😊 Να ξέρεις επειδή το θηλαστρο δεν βγάζει τόσο όσο το παιδί, αν βγάζεις 60ml και από τα 2 έχεις μια χαρά γάλα και πολύ θα έλεγα! Είναι λίγο δύσκολος ο θηλασμός στην αρχή μέχρι να βρείτε τον τρόπο και εσύ και η μικρή. Μετά γίνεται εύκολο 😊

Καλή ανάρρωση 😊

Δημοσίευση

Τι έγινε καλέ;;; Δεν θα ανοίξει καμία θεματάκι Μαρτίου; Αποφοιτησαμε όλες;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@melitiniღ κορίτσι μου καλή ανάρρωση και σε σένα τώρα στο σπιτάκι σας θα βρείτε τους ρυθμούς σας! Όσον αφορά το θηλασμό, εγώ στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί πονούσα η μικρή δεν έπιανε καλά κι αυτή μέχρι να το βρούμε τελικά τώρα θηλάζω αποκλειστικά. Έδινα κι εγώ στην αρχή λίγο ξένο γιατί νόμιζα δεν χορταινει, όμως γενικά στην αρχή έχουν ανάγκη από λιγότερη ποσότητα. Βασικά ρώτησε και τον παιδίατρο να σου πει και αν υπάρχει δυνατότητα για μια μαία / σύμβουλο θηλασμού να σου δείξει τι να κάνεις με τις θηλές κλπ. Και βλέποντας και κάνοντας, ό,τι είναι καλύτερο για σένα και τη μικρή σου!

Η αλήθεια είναι ότι είναι στιγμές που νοιώθω τόσο κουρασμένη, εξαντλημένη, πονάει το σώμα μου, νοιώθω τόσο ανήμπορη... πονάει όλο το σώμα και η τομή τραβάει.. δεν μπορώ καλά καλά να περπατήσω. Όντως βρίσκω ότι το στήθος βγάζει γάλα, κατεβάζει δηλαδή, αλλά δεν ξέρω με τους χρόνους της μικρής πότε να τη βάζω στο στήθος. Όταν κοιμάται και μετά ξυπνάει, όσο είναι σε φάση χουζουρέματος την αλλάζω γιατί σίγουρα έχουμε λερωμένη πάνα, είναι οκ! Εεε μετά μόλις την αλλάξω αν δεν έχω το μπουκάλι με το γάλα έτοιμο γίνεται χαμός... κλαααμα η κυρία.. Καμία υπομονή το να πιάσει στήθος. Θα δούμε.. έχω αρχίσει η αλήθεια είναι να απογοητεύομαι με το ενδεχόμενο του θηλασμού.. το βλέπω σαν κάτι πολύ άπιαστο για μας..

στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Μπορείς να δοκιμάσεις με ψευδοθηλη στην αρχή κορίτσι μου καλό, θα βοηθήσει να βγει κ η δική σου θηλή και το μωρό. Τα 30ml να υποθέσω βγήκαν με θηλαστρο σωστά; Δεν είναι ενδεικτικό της ποσότητας του γάλακτος που έχεις. Το μωρό τραβάει πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε θηλαστρο να το ξέρεις!! Εγώ με αυτό που έχω πλέον στην καλύτερη να βγάλω κ από τα 2 120ml. Ο μικρός εννοείται πως μου αδειάζει καλύτερα το στήθος. Αν του δώσω με μπιμπερό θα πιει σίγουρα 170ml κ μπορεί να θηλάσει κ λίγο μετά οπότε θεωρώ πως πίνει πολύ περισσότερο από 120ml κατά το θηλασμό. Παυσίπονα γλυκουλα χωρίς 2η σκέψη και πριν σε πιάσει ο πόνος γιατί μετά δεν παλεύεται!!! Θα αναρρώσεις γρήγορα θα το δεις.

Να σου πω θα κοιτάξω για να πάρω.. αν όντως κάνει δουλειά αυτή σίγουρα θα φάει γιατί πιάνει την μασιτική κίνηση απλά η καημένη χάνει τη θηλή. Ναι ότι έχω βγάλει είναι με θήλαστρο και βλέπω ότι στο δεξί που με βόλευε στο νοσοκομείο που την είχα, πρέπει δίχνει να έχει καλύτερη ροή από το αριστερό.

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

@melitiniღ συμφωνώ με τα κορίτσια για τον θηλασμό! Πάρε ψευδοθηλες για αρχή και μίλα με κάποια μαία ή συμβούλο θηλασμού να έρθει σπίτι σου να σου δείξει πως να θηλάζεις 😊 Να ξέρεις επειδή το θηλαστρο δεν βγάζει τόσο όσο το παιδί, αν βγάζεις 60ml και από τα 2 έχεις μια χαρά γάλα και πολύ θα έλεγα! Είναι λίγο δύσκολος ο θηλασμός στην αρχή μέχρι να βρείτε τον τρόπο και εσύ και η μικρή. Μετά γίνεται εύκολο 😊

Καλή ανάρρωση 😊

Εντωμεταξύ ακούγεται όντως κάτι πραγματικά πολύ εφικτό όλο αυτό, που σε μένα αυτή τη στιγμή και έτσι όπως είμαι ψυχολογικά και σωματικά φαντάζει τόοοοσο δύσκολο. Μαία.. που να βρω μαία σωστή στην περιοχή, πρέπει και κάποιος να σου πει.. να σου δείξει.. να έχει την υπομονή.. να μπορεί να ρθει στο σπίτι. Θα δούμε, θα δούμε.. προς το παρόν δεν την χορταίνουμε γάλα.. πεινάει όλο και περισσότερο και πίνει όλο και περισσότερα ml.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.