Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Μπράβο σου βρε κοριτσάκι μου!!! Πως είστε;;; Πήγατε σπίτι σας;; Σου εύχομαι να ζήσεις το παραμύθι της μητρότητας επιτέλους όσο καλύτερα γίνεται!!! 

Ναιι είμαστε σπιτάκι μας και προσπαθούμε να βρούμε ρυθμούς στη νέα πραγματικότητα και νέα ζωή!! 

Είμαι πολύ κουρασμένη από έλλειψη ύπνου κλπ και τη δική μου ανάρρωση, αλλά τόσο γεμάτη, ευγνώμων και χαρούμενη που έχω το θαύματακι μου στην αγκαλιά μου 🩷🙏🏼

Σ' ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, εσείς όλα καλά ;; Το κορίτσι σου πως είναι;

• Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 14.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλησπέρα κοριτσάκια μου, καλό μήνα!!! Γέννησαααααα!! Έναν παίδαρο 3800γρ!!! Τροφαντός τροφαντός!!! Στέλνω όλη τη μπεμπεδοσκονη που έχουμε για να γεμίσει αυτός ο μήνας με θετικά τεστακια!!

• Γέννησα κορίτσια! Την Πέμπτη, και είναι υπέροχη η μικρούλα μας 💗 όλα πήγαν καλά 🙏🏼 ήρθε το ουράνιο τόξο 🌈 και είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμων! Φοβερά κουρασμένη ακόμα στην κλινική αλλά τόσο χαρούμενη!!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; εγώ σήμερα είχα την αυχενική όλα καλά ευτυχώς το είχα πολύ άγχος να σας πω την αλήθεια αλλά όλα καλά σε λίγες μέρες περιμένω και το αίμα να βγει  φύλο δεν καλό

Posted Images

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.