Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Καλο και ήρεμο Σαββατοκύριακο να έχουμε!

@Eirin άρα λογικά εμείς οι δυο αυτή την εβδομάδα θα υποδεχτούμε τα μωράκια μας.

Ο γιατρός μου σήμερα έχει τα γενέθλιά του και θα είναι αρκετά μακριά.Είναι η μόνη μέρα μου είπε πως αν τύχει κάτι δεν θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει ούτε ιδιωτικά.

Πιστεύω στην καλή μου τύχη 😅

Σήμερα έχω ξυπνήσει από τις 5.30. πήγα τουαλέτα και μετά ξαγρυπνησα.

Σε λίγο θα ετοιμαστώ να πάω γραφείο.

Τελευταία μέρα στη δουλειά!

Επισης ενώ σκεφτόμουν μήπως συνέχιζα παιδικό την κόρη μου, τις ημέρες που θα έλειπα, χτες μου είπαν πως στο σχολείο της είχε επιβεβαιωμένο κρούσμα λοιμώδης μονοπυρήνωσης. Άρα σταματάει και αυτή το σχολείο τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

• Απαντήσεις 928
  • Εμφανίσεις 60.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κορίτσια εγώ γέννησα όλα καλά πήγαν ευτυχώς εντάξει πονάω λίγο αλλά με πιάνουν τα παυσίπονα νυστάζω φουλ ομως ο μπέμπης έπιασε αμέσως στήθος και θηλάζει καλά προς το παρών γεννήθηκε 2960γρ

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; Εμείς πήγαμε στην περιφορά εχτές αλλά κουραστικά από το περπάτημα και την ορθοστασία σήμερα ξύπνησα πιασμένα τα πόδια μου κατά τα άλλα ήταν καλά λίγο η μεγάλη μου φοβάται

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Καλο και ήρεμο Σαββατοκύριακο να έχουμε!

@Eirin άρα λογικά εμείς οι δυο αυτή την εβδομάδα θα υποδεχτούμε τα μωράκια μας.

Ο γιατρός μου σήμερα έχει τα γενέθλιά του και θα είναι αρκετά μακριά.Είναι η μόνη μέρα μου είπε πως αν τύχει κάτι δεν θα μπορέσει να με εξυπηρετήσει ούτε ιδιωτικά.

Πιστεύω στην καλή μου τύχη 😅

Σήμερα έχω ξυπνήσει από τις 5.30. πήγα τουαλέτα και μετά ξαγρυπνησα.

Σε λίγο θα ετοιμαστώ να πάω γραφείο.

Τελευταία μέρα στη δουλειά!

Επισης ενώ σκεφτόμουν μήπως συνέχιζα παιδικό την κόρη μου, τις ημέρες που θα έλειπα, χτες μου είπαν πως στο σχολείο της είχε επιβεβαιωμένο κρούσμα λοιμώδης μονοπυρήνωσης. Άρα σταματάει και αυτή το σχολείο τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια...όλα καλά θα πάνε @Riaa σύμφωνα με τον προγραμματισμό...😉...με ποιον θα μείνει η μικρή τις μέρες που θα είσαι στο νοσοκομείο;...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...όλα καλά θα πάνε @Riaa σύμφωνα με τον προγραμματισμό...😉...με ποιον θα μείνει η μικρή τις μέρες που θα είσαι στο νοσοκομείο;...

Σε ευχαριστώ!😊

Θα μείνει με τον άντρα μου αλλά μέσα στη μέρα θα εναλλάσσονται οι γιαγιάδες και η αδερφή μου, για να μπορεί να έρχεται στο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο με το αμάξι είναι στα 2 λεπτά δρόμος.

Επίσης το βράδυ θα την κοιμίζει ο μπαμπάς και μετά θα έρχεται σπίτι ή η μαμά μου ή η πεθερά μου για να μπορεί να έρχεται βράδυ στο νοσοκομείο. Σίγουρα τον θέλω το πρώτο βράδυ για βοήθεια, το επόμενο θα δω πως θα είμαι. Αν τα καταφέρνω θα του πω να μείνει σπίτι να κοιμηθεί.

Πως είσαι εσύ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.