Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2026 🌸🌻🌹

Featured Replies

Δημοσίευση

@Tinasardin8689 γενικά κάνεις μετρήσεις ή τώρα θα τις ξεκινήσεις; Ο γιατρός τι σου είπε;

• Απαντήσεις 458
  • Εμφανίσεις 27.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Τι κάνετε κορίτσια;  @Nannan ούτε εγώ έχω τέτοια ενόχληση έτσι όπως την περιγράφεις αλλά κάποιες φορές έχω ενοχλήσεις στην κύστη μου  είχα γιατρό σήμερα πήγα νοσοκομείο αλλά είχε γέννα ο γιατρό

• Όχι,τώρα τις βλέπω κ στον ύπνο μου....😝

• Καλημέρα!!  Πήγαμε στο γιατρό όλα καλά με το μωρό μεγαλώνει, κολυμπούσε και γυρνούσε όλη την ώρα. Επόμενο ραντεβού μετά τις γιορτές όπου θα κανονίσουμε και τη β' επιπέδου. 

Δημοσίευση

Όχι δεν κάνω..στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχε βάλει να κάνω επειδή είχα νηστείας 93 κ όλα αυτά που σας προανέφερα....τώρα δεν έχω σκοπό να κάνω καμία μέτρηση γτ ξέρω ότι το θέμα του είναι μόνο το πρωινό..θα κάνω μια υποτυπώδη διατροφή,θα του λέω οκ ο,τι κ να μου λέει κ εντάξει...την Παρασκευή έχω ενδοκρινολόγο κ γιατρό μετά...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..σήμερα έχω τα ραντεβού με τους γιατρούς μου... ευτυχώς καθε μέρα νιώθω το μωράκι πολύ..καμία σχέση με την πρώτη εγκυμοσύνη...για να δούμε τι θα πουν για ζάχαρο και κιλα..τα νέα σας..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;

@Tinasardin8689 Θα περιμένουμε νέα σας από τους γιατρούς ☺️ τι καλά που είναι πιο ζωηρός λένε παίζει ρόλο και η θέση του πλακούντα όταν είναι πίσω τα νιώθεις πιο πολύ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει..

Εγώ κορίτσια σήμερα γίνομαι 30εβδομάδων πωπω πέρασε γρήγορα αυτήν η εγκυμοσύνη ευτυχώς και εμένα είναι δραστήριο μωρό βάζει και η μεγάλη το χέρι της στην κοιλιά κλωτσάει και το χαίρεται τόσο πολύ 😊

από κιλά εγώ είμαι +12 με την δικιά μου ζυγαριά εγώ την Δευτέρα θα πάω γιατρό και να δω πότε θα μου πουν για Doppler

Δημοσίευση

Καλημέρα!!

@Tinasardin8689 με το καλό στους γιατρούς σήμερα και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου.

@Elk μπράβο φτάνει η ώρα του Doppler, στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σε ποια εβδομάδα τις είχες κάνει;

Εγώ αισίως έφτασα 27 σήμερα, την άλλη βδομάδα πάω για μέτρηση τραχήλου και καμπύλη ζαχάρου. Ο γιατρός μου δεν ήθελε νωρίτερα να τα κάνω, μου εχει πει και συγκεκριμένη ημέρα να πάω.

Όσο για τις βδομάδες μου φαίνεται ότι κυλάει τόσο αργά η εγκυμοσύνη πιθανόν επειδή είναι η πρώτη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Καλημέρα!!

@Tinasardin8689 με το καλό στους γιατρούς σήμερα και περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου.

@Elk μπράβο φτάνει η ώρα του Doppler, στις προηγούμενες εγκυμοσύνες σε ποια εβδομάδα τις είχες κάνει;

Εγώ αισίως έφτασα 27 σήμερα, την άλλη βδομάδα πάω για μέτρηση τραχήλου και καμπύλη ζαχάρου. Ο γιατρός μου δεν ήθελε νωρίτερα να τα κάνω, μου εχει πει και συγκεκριμένη ημέρα να πάω.

Όσο για τις βδομάδες μου φαίνεται ότι κυλάει τόσο αργά η εγκυμοσύνη πιθανόν επειδή είναι η πρώτη.

Εμένα πάλι στην πρώτη εγκυμοσύνη μου φάνηκε βουνό η εγκυμοσύνη δεν περνούσε ο καιρός με τίποτα 😅

Στην πρώτη μου κόρη το έκανα το Doppler 30 +5 (τώρα το είδα) στην μικρή δεν θυμάμαι

Καλα αποτελέσματα με την καμπύλη ελπίζω ο τράχηλος να είναι σταθερός .. εγώ τώρα που θα πάω στο γιατρό θα την πάρω μαζί μου την καμπύλη να την δει γιατί στο email που την έστειλα δεν απάντησε 🤷🏻‍♀️

Δημοσίευση

@Elk ευχαριστώ πολύ κι εγώ αυτό εύχομαι να μην έχει πέσει ο τράχηλος να έχει μείνει σταθερός. Ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού μου είπε ότι ακόμα και στο 2 να έχει φτάσει θα μας βγάλει μέχρι το τέλος, τώρα θα δούμε τι θα γίνει.

Πάντως μου αρέσει που σου είχε δώσει η γιατρός και το δικό της email για να της στείλεις και απάντηση δε πήρες. Βέβαια θεωρώ ότι αν δεν ήταν καλή η εξέταση θα σε είχε πάρει τηλέφωνο.

Στη β επιπέδου μου είχε πει ο γιατρός ότι για το Doppler θα πάω στις 32 βδομάδες, επειδή την άλλη βδομάδα στον ίδιο θα πάω για τη μέτρηση θα ρωτήσω πότε να ξαναπάω και αν θα χρειαστεί πάλι μέτρηση τραχήλου πριν το Doppler.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 57 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

@Elk ευχαριστώ πολύ κι εγώ αυτό εύχομαι να μην έχει πέσει ο τράχηλος να έχει μείνει σταθερός. Ο γιατρός στο τελευταίο ραντεβού μου είπε ότι ακόμα και στο 2 να έχει φτάσει θα μας βγάλει μέχρι το τέλος, τώρα θα δούμε τι θα γίνει.

Πάντως μου αρέσει που σου είχε δώσει η γιατρός και το δικό της email για να της στείλεις και απάντηση δε πήρες. Βέβαια θεωρώ ότι αν δεν ήταν καλή η εξέταση θα σε είχε πάρει τηλέφωνο.

Στη β επιπέδου μου είχε πει ο γιατρός ότι για το Doppler θα πάω στις 32 βδομάδες, επειδή την άλλη βδομάδα στον ίδιο θα πάω για τη μέτρηση θα ρωτήσω πότε να ξαναπάω και αν θα χρειαστεί πάλι μέτρηση τραχήλου πριν το Doppler.

Συνήθως κάπου εκεί γίνεται αλλά εμένα με είχε στείλει λίγο νωρίτερα στην πρώτη γιατί του φάνηκε λίγο μικρό το μωρό και ήθελε να δει το Doppler τώρα πιστεύω κάπου εκεί θα μου πει και εμένα 32 βδομάδες

Καλά ναι άστο έξω μπλέξει τώρα με τον γιατρό είναι αλλού και αλλού έχει να με δει από τότε που έκανα την αυχενική.. πάλι καλά πάω στον εμβρυολογο και είναι πιο συζητήσιμος και λέμε και 10 Πράγματα μαζί

Τώρα εσύ είσαι ξαπλωμένη γενικά ; Με την δουλειά πως πάει ;

Δημοσίευση

Έμπλεξες με το γιατρό, ελπίζω τη Δευτέρα να τον πετύχεις.

Γενικά είμαι ξαπλωμένη κάνω λίγα πράγματα, δυστυχώς όσο δεν έχω κίνηση πονάει η πλάτη μου και δυσκολεύομαι να κάθομαι στη καρέκλα. Δεν είναι ότι έχω πάρει κιλά για να πεις ότι έχω βάρος αλλά δε βοηθάει ότι δεν περπατάω. Με τη δουλειά εκεί είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα κάνω την εκπαίδευση από το σπίτι με όποιον τρόπο μπορώ αλλά είχα υπολογίσει ότι θα χρειαστούν 1 μήνα για να ξεκινήσουν μόνοι τους τη δουλειά και να λειτουργω μόνο σαν βοήθεια, έπεσα έξω και τώρα προσπαθώ τουλάχιστον να είναι έτοιμοι μέχρι το Πάσχα όπου και βγαίνω σε άδεια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.