Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Οκτώβρης με κοιλίτσες, γεμάτες με σποράκια, φέρνει χαρές και γέλια, γλυκά μικρά μωράκια 🍂🌸🍁

Featured Replies

Δημοσίευση

@Ngsofia Συγχαρητήρια!!

@annie! Με το καλό να ερθει ο μικρουλης σας και γρήγορη αναρρωση και σε σένα!

• Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 16.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να είστε όλες καλα μανούλες, εγκυουλες και ,αυτες οι λίγες που μείναμε ακόμη στον αγωνα... Μακάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς να μην μείνει καμία στο θεματάκι που δεν θα

• @almira @Elk @Katiana1987  Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ!!! Πήγαμε καλα σήμερα δόξα τον Θεό!!!🙏 Διπλάσιαστηκε και με το παραπάνω από 213 πήγε 514 ο γιατρος είπε ειναι πολυ καλα δεν χρειάζεται ν

• Καλό μήνα κορίτσια 🧡🍁Εφτασε ο μηνας που είχα κρατήσει το πρώτο και τελευταίο θετικό μου τεστ.. Εύχομαι αυτο το φθινόπωρο να ειναι το τυχερό μας σε όσες ακόμη παλεύουμε!

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

@almira @Elk @Katiana1987  Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ!!!

Πήγαμε καλα σήμερα δόξα τον Θεό!!!🙏 Διπλάσιαστηκε και με το παραπάνω από 213 πήγε 514 ο γιατρος είπε ειναι πολυ καλα δεν χρειάζεται να κάνω άλλη και να κανονίσουμε υπέρηχο από 7/11 και μετα. Ειμαι πολυ ικανοποιημένη για την ώρα μακάρι και στον υπέρηχο να ειναι όλα καλα και να καταφέρουμε να δούμε κατι.. Παμε βημα βημα με πιστη και ελπιδα!! 🩷🩵

@Katiana1987 δεν εχω θέμα αν θέλει κάποια άλλη κοπέλα να το ανοίξει ευχαρίστως. Δεν θυμάμαι αν είχαμε κ κάποια άλλη αυτό τον μήνα, αν δεν θέλει κάποια άλλη τον ανοίγω και μακάρι να ειναι γουρι!!!🧿

@annie! με το καλο κοριτσι μου όλα καλά να πάνε με έναν πόνο να έρθει γερό και τυχερό το μικρακι σας!!🙏🙏

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Με το καλό και ο υπέρηχος!! ❤️🤍

Δημοσίευση

Kαλημερα κορίτσια μου!!! ΚΑΛΟ ΜΉΝΑ!!!

Άνοιξα τον Νοέμβριο ελάτε να τα λέμε εκεί!!!! 

Δημοσίευση
στις On 31/10/2025 at 2:00 ΜΜ, ο/η Ngsofia είπε:

@almira @Elk @Katiana1987  Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ!!!

Πήγαμε καλα σήμερα δόξα τον Θεό!!!🙏 Διπλάσιαστηκε και με το παραπάνω από 213 πήγε 514 ο γιατρος είπε ειναι πολυ καλα δεν χρειάζεται να κάνω άλλη και να κανονίσουμε υπέρηχο από 7/11 και μετα. Ειμαι πολυ ικανοποιημένη για την ώρα μακάρι και στον υπέρηχο να ειναι όλα καλα και να καταφέρουμε να δούμε κατι.. Παμε βημα βημα με πιστη και ελπιδα!! 🩷🩵

@Katiana1987 δεν εχω θέμα αν θέλει κάποια άλλη κοπέλα να το ανοίξει ευχαρίστως. Δεν θυμάμαι αν είχαμε κ κάποια άλλη αυτό τον μήνα, αν δεν θέλει κάποια άλλη τον ανοίγω και μακάρι να ειναι γουρι!!!🧿

@annie! με το καλο κοριτσι μου όλα καλά να πάνε με έναν πόνο να έρθει γερό και τυχερό το μικρακι σας!!🙏🙏

Τέλεια η χοριακή!!! Μπράβο σου κορίτσι μου! Όλα θα πάνε μια χαρά! Έχε πίστη στο σποράκι σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.