Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Φεβρουαρίου 2026 💕🎉🥳🎉💕

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Pinacolada ωχ! θα πω.. και ο Θεός βοηθός..!!!

Δεν θέλω να το σκέφτομαι και πολύ η αλήθεια είναι! Αλλά αφού πρέπει να γίνει έτσι τι να κάνουμε, θα το φάμε το μαχαίρι μας αρέσει δεν μας αρέσει.. 🥴

Το μόνο μου λαχταράω τώρα η αλήθεια είναι να δω τα μουτράκια της και να την πάρω στην αγκαλιά μου !!! Θέλω να πιστεύω πως θα μου τη δώσουν μόλις τη βγάλουν πριν την πάνε για μπάνιο και θερμοκοιτίδα.

Λοιπον πονάει ψέματα δεν θα πω , ουτε έχεις τηε ελευθερία κινήσεων. Στη Γερμανία δεν θα σου κανανε καισαρική με αυτα. Ειδικά εμεις που έχουμε 24 ωρεε το μωρο διπλα μας ηταν φουλ δυσκολια. ειχα μια μαια που με συμπάθησε και ήταν πολυ στο δωμάτιο μου με φρόντισε μου έκανε και λιγο σα μασάζ το καταευχαριστηθγκα . Μου ειπε πριν σηκωθείς θα πάρεις ιμπουπροφεν και σε μισή ώρα χτυπά να έρθω να σηκωθείς. Σωτήριο ηταν αυτο!!! Πριν σηκωθώ έπαιρνα χαπι. Επίσης ΝΕΡΟΟ γτ θες να πας τουαλέτα χωρις πόνο! Κατεβαζε πολυ ΝΕΡΟ θα με θυμηθείς. Με το που βγήκα απ την καισαρική ήπια ΦΟΥΛ

  • Απαντήσεις 535
  • Εμφανίσεις 45.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

  • Παρασκευαιδου
    Παρασκευαιδου

    Κορίτσια μου γέννησα και εγώ... 15.02 τελικά . Κοιμήθηκα το Σάββατο 14.02 2:00 το χάραμα και 4:00 ξύπνησα για να πάω τουαλέτα και ..... Βούλα σπασμένα νερά ... Χαλιά το κρεβάτι.. περπατούσα και γέμιζα

  • Πετάγομαι στο φλέγον θεματακι σας γιατί τελείωσαν οι διακοπές και έχω πιο πολύ χρόνο για σουσου 😂 Εμάς στο πρώτο μας είχε πει 70% κορίτσι στην αυχενικη αλλά δε φαίνεται καλά κλπ! Δεν το είχαμε πει σε

  • Καλημέρα κορίτσια! Η αναρχοαυτονομη κόρη μου αποφάσισε μόνη της ποτέ θα γεννηθεί! 26/01/26 γέννησα λοιπόν 36+6 ένα οριακό πρόωρακι 2380! 

Posted Images

Δημοσίευση
στις On 18/7/2025 at 6:59 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου @melitiniღ @Kateriniw μετακομιζουμε εδώ λοιπόν!! Με το καλό να μαζευτούμε να λέμε να νέα μας! Τελειομηνες εγκυμοσύνες σε όλες μας!

Και τωρα λέμε για τις γέννες απίστευτο μου φαίνεται τι υπέροχο ταξίδι

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου ευχαριστώ ρε Ελπιδάκι για τις συμβουλές..! Όντως σαν ψέματα είναι που από κει που μιλούσαμε για το πότε θα μπρέσουμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας ένα μωράκι, να έχουμε περάσει στην αντίπερα όχθη και να συζητάμε για γέννες και θηλασμούς.!!! Αν μου το λέγανε πριν 2 χρόνια δεν θα το πίστευα με τπτ, αλήθεια..!!! & να που τελικά τα θαύματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις κι όταν πάψεις να επιμένεις..! 🤗

Η αναμονή της γέννας είναι αγχωτική η αλήθεια είναι, ειδικά νομίζω όταν είναι και προγραμματισμένη. Τώρα για την καισαρική όπως είπα δεν την θέλω, αλλά δεν έχω και επιλογή. Αν ο γιατρός ήταν πιο ενθαρρυντικός ίσως το προσπαθούσα, αλλά αφού δεν.. πάμε με αυτό που κρίνει αυτός καλύτερο για μένα και τη μικρή.!!!!

Είμαι όντως πολύ ενθουσιασμένη για τον ερχομό της, άσχετα που δεν έχω παιδικό δωμάτιο και τα σχετικά. Λόγο της μετακόμισης που αφήσαμε στη μέση δεν έχω καλά καλά ρούχα για μένα εδώ στην πόλη. Για το μωρό δεν το συζητώ, τα βασικά που χρειάζονται για τον πρώτο καιρό, ρουχαλάκια πλυμένα μέσα στο σάκο, δεν έχω κάποια ντουλάπα κι έτσι... Υπομονή μέχρι το σαράντισμα θέλω να πιστεύω και μετά πρώτα ο Θεός μέχρι τέλος Μαΐου να έχουμε κάνει τη μετακόμιση στο χωριό, οπότε όλα να είναι σωστά, ελεγχόμενα και στη θέση τους. Και εννοείται η μικρή θα έχει το παιδικό της δωμάτιο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 15 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμας έρχεται η μαια και μας βλέπει. Εμενα τα ράμματα και τον μπόμπιρας τι ζυγίζει φτάσαμε τα κιλα της γέννας 3080 και ολα μια χαρα με θηλασμό. Με βολεύει φουλ βαριέμαι φουλ αποστείρωση κτλ και λεω τελικά ευτυχώς παλι θηλασμό αυτός είναι και πιο εύκολος σε σύγκριση με το θηρίο 5κιλα :-) , πηγαμε και πρώτη βόλτα με το καρότσι εδω στο χωριό δεν την παλεύα αλλο σπιτι .

Ναι ρε κ μεις συνέχεια έξω είμαστε! Για μένα που δεν δούλευα τις πρώτες μέρες ήταν ευκαιρία για βόλτες , καφέδες, ταβέρνες, τσιπουραδικα όλα τα γυρίσαμε! Ήταν κ το 3ημερο... Αν βγω μόνη μ προτιμώ να παίρνω το βρέφος γτ δεν με κουράζει καθόλου, ενώ τον μεγάλο πρέπει να τον κυνηγάς!

Κάναμε και την φωτογράφηση σήμερα! 3 ώρες ήμασταν εκει. Από βδομάδα θα μου τις στείλει όμως! Ανυπομονώ να τις δω!

Δημοσίευση
στις On 23/2/2026 at 10:27 ΠΜ, ο/η Stavroula24 είπε:

Να σου ζήσει!!!! Πάντα υγιής χαρούμενος και τυχερος να είναι!!!! ❤️❤️

Ήρθαν λοιπόν όλα τα παιδάκια μας... Υδροχοοακια...πως τα βλέπετε εσείς τα πράγματα;;; Εμένα είναι πολύ φασαριοζα. Ξυπνάει με κλάματα,όταν αλλάζω πάνα κλαίει,όταν τη πλένω κλαίει,όταν την αφήνω στο λίκνο ξυπνάει. Έχουν πιαστεί τα χέρια μου και η μέση μου από το καθισιο...έχω παραγγείλει μάρσιπο,να δούμε!!!

Εσεις πως πάτε;;;❤️

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εμένα είναι πολύ εύκολη..μαμ κακά κ νάνι που λένε..κοιμάται πολύ, ξυπνάει για να φάει, την αλλάζω κι ολας, τώρα αφού φάει κάθεται λίγη ώρα ξύπνια, δεν κοιμάται αμέσως..αλλά είναι ήσυχη..πολύ γλυκούλα..το μόνο ότι σε κάθε άλλαγμα έχει κάνει κακά🤣 μου φαίνεται περίεργο γιατί τα άλλα δεν ήταν έτσι!

Τώρα την έχω εδώ αγκαλιά και κάθεται ξύπνια χαχα

Και το βράδυ ήσυχη, αλλά όλα έτσι ήταν!

Πώς πάτε εσείς;;

Δημοσίευση
στις On 26/2/2026 at 3:26 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Εμείς κορίτσια σήμερα γίναμε 1 μηνός!!! 🥳 Χθες πήγαμε παιδίατρο έφτασε 3260 σχεδόν 1 κιλό πήρε! Από γάλα πίνει πάνω κάτω 110 μλ είναι πολύ καλή! Αυτή η γκρίνια που την πιάνει το βράδυ μάλλον είναι κολικοί αλλά δεν είναι πολύ έντονο. Δλδ θα γκρινιάζει αλλά μόλις την πάρουμε αγκαλιά σταματάει. Οπότε δεν κάνουμε κάτι είπε ο γιατρός! Έφτασε 51 ολόκληρα εκατοστά 🤣 αυτά τα νέα μας!

Να τα χιλιάσειι 🥳 χαχα

Εμείς είχαμε πάει παιδίατρο μετά το μαιευτήριο, είχε πάρει 210γρ σε 5 μέρες, πολύ καλά είπε η παιδίατρος και να συνεχίσουμε έτσι με το θηλασμό!

Εμένα είχε γεννηθεί 3120γρ, βγήκαμε από το μαιευτήριο 2820γρ και όταν πήγαμε παιδίατρο ήταν 3030γρ. Τώρα φαντάζομαι θα έχει περάσει το βάρος γέννας γιατί έχει στρουμπουλέψει λίγο (το πρόσωπο μόνο🤣). Στα άλλα παιδιά νοικιάζαμε ζυγαριά, πρώτη φορά δεν νοικιάσαμε. Κρίνουμε με το μάτι τώρα χαχα

Επίσης όταν πήγαμε παιδίατρο της έκανε κ το εμβόλιο του rsv. Καινούργιο είναι αυτό δεν υπήρχε παλιά . Αν το έκανα εγώ στην εγκυμοσύνη λέει δε θα το έκανε, αφού δεν το έκανα το έκανε το μωρό τώρα που γεννήθηκε.

Επίσης μας είπε να πάμε κατευθείαν στους 2 μήνες τώρα που θα κάνει κ εμβόλιο, λέει βλέπω κ στον 1 μήνα κανονικά, αλλά έχεις μεγαλώσει άλλα 3 παιδιά μου λέει, αν δεις κάτι να σε προβληματίζει πάρε με τηλ αλλιώς ραντεβού στους 2 μήνες. Οπότε δε θα πάμε στον 1 μήνα, πρώτη φορά!

Δημοσίευση
στις On 26/2/2026 at 3:53 ΜΜ, ο/η melitiniღ είπε:

Αααα τι ωραία νέα είναι αυτά! Έτσι να παίρνετε κιλάκια και μήνα το μήνα να μεγαλώνετε σωστά.!!!

Εμείς κορίτσια σήμερα πήγαμε στη γυναικολόγο μας για έναν τελευταίο καρδιοτοκογράφο, μας βρήκε μια χαρά.! Κρατάμε από ότι φαίνεται πάρα πολύ καλά, σκοπό να βγούμε δεν έχουμε.. 🤣 Παρ' όλα αυτά 3ης του μήνα μπαίνουμε πρωί νοσοκομείο και 4ης γεννάμε με επισκληρίδιο καισαρική. Όλα θέλω να πιστεύω πως τα έχω under control και ότι extra το βλέπουμε εκείνη τη στιγμή.

Δεν με πάει φυσιολογικά ο άτιμος ο γιατρός γιατί φοβάται προεκλαμψία και το στρεπτόκοκκο β που έχω και θα χρειαστεί αντιβίωση στο φυσιολογικό τοκετό.

Τεσπα! εγώ ήθελα η αλήθεια είναι να γλιτώσω το μαχαίρι, αλλά αφού δεν.. δεν...

Κορίτσια όσες κάνατε καισαρική πως ήταν η ανάρρωση σας μετά;

Μπράβο!! Όσο κάθεται καλά είναι, καλοπερνάει φαίνεται 😁

Κρίμα που θα σε βάλει καισαρική, κι εγώ δε θεωρώ λόγους αυτούς που σου είπε..αλλά αφού δεν έχεις άλλη επιλογή τώρα..😕

Εγώ δεν έχω κάνει καισαρική οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά είδα ότι τα κορίτσια σου έδωσαν ωραίες συμβουλές!

Αύριο μπαίνεις ε;;

Με το καλό😍 Να πάνε όλα καλά!!❤️ Στείλε μας όταν γεννήσεις!🤱

Δημοσίευση
στις On 27/2/2026 at 8:56 ΜΜ, ο/η Pinacolada είπε:

Ναι ρε κ μεις συνέχεια έξω είμαστε! Για μένα που δεν δούλευα τις πρώτες μέρες ήταν ευκαιρία για βόλτες , καφέδες, ταβέρνες, τσιπουραδικα όλα τα γυρίσαμε! Ήταν κ το 3ημερο... Αν βγω μόνη μ προτιμώ να παίρνω το βρέφος γτ δεν με κουράζει καθόλου, ενώ τον μεγάλο πρέπει να τον κυνηγάς!

Κάναμε και την φωτογράφηση σήμερα! 3 ώρες ήμασταν εκει. Από βδομάδα θα μου τις στείλει όμως! Ανυπομονώ να τις δω!

Χαχα κι εμείς τα ίδια, δεν καθόμαστε μέσα καθόλου! Αλλά έτσι ήμασταν πάντα, τώρα απλά ακολουθεί κ το καινούργιο μέλος χαχα😚 Το λίγο δύσκολο είναι όταν είμαι μόνη μου κ με τα 4, που συμβαίνει συχνά όταν ο άντρας μου δουλεύει κλπ, αλλά αρχή είναι, θα συνηθίσω🤪😄

Σκέφτομαι κι εγώ να βάλω την αδερφή μου που είναι φωτογράφος να της κάνει φωτογράφιση στο μήνα. Πήρα ένα ρουχαλάκι ωραίο κ το περιμένω να έρθει😍 Θα δούμε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@Princess28 αχ τι ωραία τα νέα σας! Μπράβο το κορίτσι σας να είναι έτσι ήσυχο και φαγανο!! Ε ναι δεν γίνεται μέσα ειδικά αν έχεις κ αλλά παιδιά. Δεν την παλεύουν τα καιμενα!

Αχ κορίτσια αυτό το βραδινό το ξύπνημα πάρα πολύ με δυσκολεύει! Την ακούω που ξυπνάει κ της δίνω λίγο πιπίλα λες κ θα το ξεχάσει! Ή αν σταματήσει για λίγο ελπίζω ότι θα κοιμηθει κ γυρνάω πλευρό κ γω! Εντάξει μετά από κάνα τέταρτο το παίρνω χαμπάρι κ σηκώνομαι...

@melitiniღ με το καλό αύριο να μπεις!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Χαχα κι εμείς τα ίδια, δεν καθόμαστε μέσα καθόλου! Αλλά έτσι ήμασταν πάντα, τώρα απλά ακολουθεί κ το καινούργιο μέλος χαχα😚 Το λίγο δύσκολο είναι όταν είμαι μόνη μου κ με τα 4, που συμβαίνει συχνά όταν ο άντρας μου δουλεύει κλπ, αλλά αρχή είναι, θα συνηθίσω🤪😄

Σκέφτομαι κι εγώ να βάλω την αδερφή μου που είναι φωτογράφος να της κάνει φωτογράφιση στο μήνα. Πήρα ένα ρουχαλάκι ωραίο κ το περιμένω να έρθει😍 Θα δούμε!

Εννοείται ότι θα της πεις να την κάνει φωτογράφιση !!!

Δημοσίευση

@Princess28 ναι! ναι! αύριο μπαίνουμε με το καλό και ο Θεός βοηθός!!! Το εμβόλιο του RSV το έκανα κι εγώ ακριβώς για να μην το κάνει το μωρό με το που γεννηθεί. Είναι καινούριο σχετικά σε μας αλλά για τα χειμωνιάτικα μωρά σαν τα δικά μας το θεωρούν απαραίτητο να γίνει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.