Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Δυστυχώς κορίτσια επέσε η χοριακή… οποτε περιμενω τωρα πότε θα αδιαθετησω.. Χάλια ειμαι….3η φορά που χανω μωρακι..

Λυπάμαι τόσο πολύ ρε συ. 😞Στέλνω τεράστια αγκαλιά

• Απαντήσεις 2.4k
  • Εμφανίσεις 249.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 194!! Σοκ!!!

• Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

• Καλημέρα κορίτσια μου!!! Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Δυστυχώς κορίτσια επέσε η χοριακή… οποτε περιμενω τωρα πότε θα αδιαθετησω.. Χάλια ειμαι….3η φορά που χανω μωρακι..

Πφφφ λυπάμαι κορίτσι μου λυπάμαι πολύ! Εχεις αλλα έμβρυακια για μεταφορα???

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου.. δεν έχω λόγια να σου πω είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό.. Ο Θεος να σου δώσει δύναμη να σηκωθείς🙏. Έχετε συζητήσει με τον γιατρό σου για προεμφυτευτικό;

Δημοσίευση

Κορίτσια μου αγαπημένα!

Λέω αν ολα πάνε καλά αυτον τον ευλογημένο μηνα να προσπαθήσουμε με το τελευταίο μας εμβρυάκι! Φοβάμαι τόσο πολυ!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου αγαπημένα!

Λέω αν ολα πάνε καλά αυτον τον ευλογημένο μηνα να προσπαθήσουμε με το τελευταίο μας εμβρυάκι! Φοβάμαι τόσο πολυ!

Με το καλό κορίτσι μου να το κάνεις!!! Εύχομαι πραγματικά να είναι το τυχερό σου έμβρυακι!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Με το καλό κορίτσι μου να το κάνεις!!! Εύχομαι πραγματικά να είναι το τυχερό σου έμβρυακι!!!🙏🙏🙏

Μακαρι μακάρι να ειναι τυχερό🙏

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Είπα να γράψω και εγώ την ιστορία μου, μετράω μια αρνητική χοριακή, μια βιοχημική και μια παλίνδρομη κύηση…

Τώρα μαζεύουμε τα κομμάτια μας για να ξεκινήσουμε από την αρχή ωοληψιες γιατί δεν έχουμε άλλα έμβρυα. Αυτο που με στεναχωρεί είναι η ηλικία μου 42,5. Από τις εμπειριες σας ποσο καιρό θα χρειαστώ;;; Πόσα ωάρια είναι καλά να μαζέψω;

Δημοσίευση
στις On 19/8/2026 at 10:41 ΠΜ, ο/η skiouri είπε:

Καλημέρα σε όλες! Είπα να γράψω και εγώ την ιστορία μου, μετράω μια αρνητική χοριακή, μια βιοχημική και μια παλίνδρομη κύηση…

Τώρα μαζεύουμε τα κομμάτια μας για να ξεκινήσουμε από την αρχή ωοληψιες γιατί δεν έχουμε άλλα έμβρυα. Αυτο που με στεναχωρεί είναι η ηλικία μου 42,5. Από τις εμπειριες σας ποσο καιρό θα χρειαστώ;;; Πόσα ωάρια είναι καλά να μαζέψω;

Αυτό εξαρτάται από το ορμονικό προφίλ σου και τις καταβολές που δίνεις κάθε μήνα. Τι έχετε δει ως τώρα με τον γιατρό σου; Πώς πήγαν οι προηγούμενες ωοληψίες; Όλοι μας θέλουμε αρκετά ωάρια, αλλά πορευόμαστε με αυτά που έχουμε. Πολύ γενικά μιλώντας, αν έχεις έναν αριθμό ωαρίων 5+ τον ίδιο μήνα, είσαι πολύ καλά για την ηλικία σου. Αλλά μην κολλάς σ' αυτό. Μπορεί και με ένα μόνο ωάριο να φτιάξεις υγιές έμβρυο.

Ο χρόνος που θα χρειαστείς, εξαρτάται από το πρωτόκολλο ωοληψίας και εμφύτευσης που θα κάνετε. Αν κα΄νεις φυσικό, μπορείς να προσπαθήσεις άμεσα μόνο με το ωάριο του μήνα.

Πάντως, στην ηλικία αυτή, εμένα όλοι οι γιατροί μου είχαν πει ότι δεν μαζεύουμε απόθεμα. Όποιο εμβρυάκι φτιάχνουμε το κάνουμε εμφύτευση άμεσα κι ελπίζουμε στο καλύτερο. Ενα και καλό θέλεις εξάλλου! Μην χάνεις την πίστη σου. Να πάνε όλα καλά!

Δημοσίευση

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι οι 3 εμβρυομεταφορες που είπα ότι κάναμε ήταν με κατεψυγμένα έμβρυα από νεότερη ηλικία. Έκανα μια ωοληψια με το έμβρυο του μήνα πριν λίγο καιρό το οποίο δεν έγινε βλαστοκύστη και δεν το βάλαμε. Μετα έκανα άλλη μια ωοληψια με αλλο πρωτόκολλο πήραμε 5 από τα οποία 3 ήταν ώριμα αλλά μόνο το ένα έφτασε βλαστοκύστη και το βάλαμε μαζί με ένα κρύο νεότερο έμβρυο αλλά δεν απέδωσε. Με έχει πιάσει απαισιοδοξία ! Νοιώθω ότι ούτε τα νεότερα έμβρυα μου ήταν καλά, ούτε τώρα θα βρω κάποιο ευπλοειδες! Από εξετάσεις έχουμε κάνει τα πάντα και δεν έχουμε κανένα θέμα και οι δύο. Ο γιατρός καταλήγει ότι είναι θέμα εμβρύου! Οποτε αποφάσισαμε να κάνουμε 3-4 ωοληψιες για να μαζέψουμε ωάρια και να κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο πριν τα μεταφέρουμε. Συγνώμη αν σε φορτώνω αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες πως σας φαίνεται το πλάνο;έχω ελπίδες στα 42,5 ;;

Επεξεργάστηκε από skiouri

Δημοσίευση
στις On 23/8/2026 at 9:38 ΠΜ, ο/η skiouri είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι οι 3 εμβρυομεταφορες που είπα ότι κάναμε ήταν με κατεψυγμένα έμβρυα από νεότερη ηλικία. Έκανα μια ωοληψια με το έμβρυο του μήνα πριν λίγο καιρό το οποίο δεν έγινε βλαστοκύστη και δεν το βάλαμε. Μετα έκανα άλλη μια ωοληψια με αλλο πρωτόκολλο πήραμε 5 από τα οποία 3 ήταν ώριμα αλλά μόνο το ένα έφτασε βλαστοκύστη και το βάλαμε μαζί με ένα κρύο νεότερο έμβρυο αλλά δεν απέδωσε. Με έχει πιάσει απαισιοδοξία ! Νοιώθω ότι ούτε τα νεότερα έμβρυα μου ήταν καλά, ούτε τώρα θα βρω κάποιο ευπλοειδες! Από εξετάσεις έχουμε κάνει τα πάντα και δεν έχουμε κανένα θέμα και οι δύο. Ο γιατρός καταλήγει ότι είναι θέμα εμβρύου! Οποτε αποφάσισαμε να κάνουμε 3-4 ωοληψιες για να μαζέψουμε ωάρια και να κάνουμε προεμφυτευτικό έλεγχο πριν τα μεταφέρουμε. Συγνώμη αν σε φορτώνω αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες πως σας φαίνεται το πλάνο;έχω ελπίδες στα 42,5 ;;

Θα κανεις ωοληψιες σε φυσικο κυκλο εννοεις? Ή θα κανετε κ καποια διεγερση μηπως κ παρετε κατι παραπανω? Γενικα απο τους υπερηχους που κανεις βλεπουν ωαρια στις ωοθηκες παραπανω απο ενα? Αν πατε σε φυσικο θελει υπομονη ειναι η αληθεια. Να μην απελπιζεσαι εισαι 42 κ πολλες κοπελες εκαναν παιδι σε αυτη την ηλικια. Επισης εκτος απο τα ποιοτικα εμβρυα καλο ειναι να κανεις κ μια υστεροσκοπηση να ξερεις οτι υπαρχει κ το καταλληλο περιβαλλον να τα υποδεχτει. Τι ηκικια ειχες με τα πρωτα σου εμβρυα?

Δημοσίευση
στις On 23/8/2026 at 11:38 ΠΜ, ο/η skiouri είπε:

Παρόλο που κάθε περίπτωση και κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, άλλες οι συνθήκες κ.λπ. μπορώ να σου παραθέσω το δικό μου παράδειγμα. Στα 42 ξεκινήσαμε τις προσπάθειες με εξωσωματική (έχω ΣΠΩ). Στην πρώτη προσπάθεια καταφέραμε να φτιάξουμε ένα εμβρυάκι (παρόλη την υπερπαραγωγή ώριμων ωαρίων) πολύ καλής ποιότητας, έμεινα έγκυος, αλλά δυστυχώς πριν προλάβουμε να το ακούσουμε απέβαλα. Στα 42,5 ξεκινήσαμε πάλι από την αρχή, καταφέραμε να φτιάξουμε περισσότερα εμβρυάκια που μορφολογικά ήταν τα περισσότερα πολύ καλά. Έμεινα έγκυος έχοντας κάνει μεταφορά 2 εμβρύων, προχώρησε το ένα και η εγκυμοσύνη προχώρησε καλά, με τα άγχη και τις αγωνίες βέβαια στο φουλ. Μόλις έκλεισε ο χρόνος του μικρού μας ξεκίνησα πάλι προετοιμασία εμβρυομεταφοράς, όπου και μεταφέραμε επίσης 2 έμβρυα (όχι άριστης ποιότητας, αλλά αρκετά καλά). Προχώρησε το ένα και ήδη εδώ και 6 μήνες, 45 και πλέον πια, κρατώ στα χέρια μου τη μικρή μου μπεμπούλα. Πιστεύω πως ήμουν πολύ τυχερή που σε αυτή την ηλικία μπόρεσα να έχω και πολύ καλή παραγωγή ωαρίων (το ΣΠΩ πιστεύω συντέλεσε σε αυτό) και ευτυχώς με κάποια από αυτά να είναι καλής ποιότητας για να γίνουν εμβρυάκια 5 ημερών και να προχωρήσουν. α

Σου εύχομαι μια τέτοια έκβαση σαν τη δική μου! Πάντα να έχεις θετική σκέψη! <3

Δημοσίευση

Οχι δε πάω σε φυσικό κύκλο γιατί θέλω όσο παράγω ακόμα ωάρια( περίπου4- 5 ωοθυλακια έχω κάθε μήνα ) να μαζέψω αρκετά και να τα στείλω για προεμφυτευτικό! Πόσα θεωρείς από εμπειρία ότι θα ήταν καλά να μαζέψω; Ήμουν 37 όταν μάζεψα τα 3 έμβρυα που μεταφέρθηκαν και δεν πέτυχαν . Γι αυτό τώρα μου έχει μείνει ο φόβος και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί έστω ένα καλό! Υστεροσκόπηση θα κάνω σίγουρα το έχω υπόψη! Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να επανέλθει το σύστημα της περιόδου για να ξεκινήσω αν όλα είναι καλά!

Ευχαριστώ και τις δύο για τη θετική ενεργεια και τις ευχές!!! Το έχω πολύ ανάγκη!🙏😊

Δημοσίευση
στις On 28/8/2026 at 10:31 ΜΜ, ο/η skiouri είπε:

Οχι δε πάω σε φυσικό κύκλο γιατί θέλω όσο παράγω ακόμα ωάρια( περίπου4- 5 ωοθυλακια έχω κάθε μήνα ) να μαζέψω αρκετά και να τα στείλω για προεμφυτευτικό! Πόσα θεωρείς από εμπειρία ότι θα ήταν καλά να μαζέψω; Ήμουν 37 όταν μάζεψα τα 3 έμβρυα που μεταφέρθηκαν και δεν πέτυχαν . Γι αυτό τώρα μου έχει μείνει ο φόβος και μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βρεθεί έστω ένα καλό! Υστεροσκόπηση θα κάνω σίγουρα το έχω υπόψη! Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να επανέλθει το σύστημα της περιόδου για να ξεκινήσω αν όλα είναι καλά!

Ευχαριστώ και τις δύο για τη θετική ενεργεια και τις ευχές!!! Το έχω πολύ ανάγκη!🙏😊

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σόρρυ που παρεμβαινω στη συζήτηση σας..Γενικά γνωρίζω πως οι γιατροί δεν προτείνουν να καταψυχονται και να αποψυχωνται τα έμβρυα για προεμφυτευτικο έλεγχο (επειδή αναφέρεις πολλαπλές ωοληψιες).. βέβαια αν θυμάμαι καλα κάπου είχα ακούσει πως έπαιρναν τα κύτταρα για την βιοψία πριν τα βάλουν κατάψυξη και έστελναν όλα τα δείγματα μαζί για έλεγχο μετά από 2-3 ωοληψιες..

Τώρα σε σχέση με το πόσα έμβρυα θα ήταν καλό να μαζέψεις, θεωρώ για αρχη θα ρωτούσα τον γιατρό μου με βάση την ηλικία μου ποιο ειναι το ποσοστο για υγιή έμβρυα..αν πχ βάσει της ηλικίας μου, μου έλεγε πως στατιστικά υπολογίζεται να είναι το 30% υγιή ίσως μάζευα περίπου 10 έμβρυα που αναλογούν σε 3 υγιή, αλλά αν μου έλεγαν 10%, ίσως τα 10 έμβρυα θα τα θεωρούσαν λίγα.. θα ήθελα δηλαδή να έχω για παραπάνω από μια εμβρυομεταφορά (υπολόγισε πως σε ελεγμένα εμβρυα η πλειοψηφία των γιατρών τα βάζει ένα ένα και όχι πολλαπλα).. νομίζω θα υπολόγιζα βάσει του ποσοστού για υγιη να βγουν γύρω στα 3..γτ προφανώς μιλάμε για ένα στατιστικό που μπορεί να πας καλύτερα και να πάρεις πχ πέντε αλλα μπορεί δυστυχώς και χειρότερα και να πάρεις πχ δύο...αλλά σίγουρα θα άκουγα την συμβουλή του γιατρού μου που έχει πλήρη εικόνα και του ιστορικού μου.. όλα αυτά βέβαια με δεδομένο οτι σε παίρνει οικονομικά όλο αυτο.. ετοιμάζομαι και εγώ για ωοληψια με προεμφυτευτικο πρώτα ο Θεός μέσα στον Σεπτέμβριο και θα κάνω σχετική κουβέντα..αλλά οικονομικα δεν νομιζω πως μπορω να κάνω δύο ωοληψιες και προεμφυτευτικο γτ είναι μεγάλο και το κόστος ανά έμβρυο που στέλνεται για ελεγχο

Δημοσίευση
στις On 28/8/2026 at 8:31 ΜΜ, ο/η skiouri είπε:

Εννοειται οτι οσο περισσοτερα τοσο καλυτερα. Σιγουρα θα σου πει κ ο γιατρος. Στατιστικα ελεγε ο γιατρος μου στα 4 το 1 θα ειναι καλο. Ημουν 40 κ εκανα ωοληψιες να μαζεψω αυτα τα 4. Δε μπορεσα ποτε να τα μαζεψω. Οχι βλαστοκυστες δεν γονιμοποιουνταν καν. Εκανα φυσικους στις 9 ωοληψιες πηρα 2 εμβρυα 3ης μερας. Το πλανο των 4αρων το αφησα πισω ειπα αυτα εχουμε αυταθ α βαλουμε κ ναι ετσι εκανα τη κορη μου. Ενα καλο θες. Βλεποντας κ κανοντας. Κανε την πρωτη σου διεγερση να δεις τι θα παρεις. Βημα βημα θα κανετε το πλανο.καλη δυναμη! Και με το καλο να ξεκινησετε κ να πανε κατευχην ολα.

Δημοσίευση
στις On 23/8/2026 at 11:38 ΠΜ, ο/η skiouri είπε:

Φυσικά έχεις ελπίδες. Νομίζω ότι είσαι μια τυπική περίπτωση γυναικας 40+, με νορμάλ καταβολές για την ηλικία της, που χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια. Θα συνεχίσεις, μέχρι να βρεθεί το τυχερό. 🙏

Το πλάνο μια χαρά φαινεται, αφού συμφωνεί με τον γιατρό σου, που σε ξέρει καλύτερα. Το θέμα είναι αν μπορούν ν' αποψυχθούν βλαστοκύστες για να περάσουν από έλεγχο. Ο δικός μου γιατρός τότε, μου είχε πει ότι σε φρέσκιες βλαστοκ γίνεται ο προεμφυτευτικός, όχι σε κατεψυγμένες. Μπορείτε ωστόσο να κάνετε κάποιες ωοληψίες, ασχέτως ελέγχου, να μαζέψετε κάποια έμβρυα και να κάνετε μετά εμφύτευση. Αν οι εξετάσεις σας είναι καλές, γιατί να τα περάσεις από έλεγχο απαραιτήτως;

Η άλλη λύση όπως σου είπα, είναι να ολοκληρώνεις αμέσως κάθε κύκλο εξωσωματικής, ωοληψία- εμφυτευση, αν φυσικά φτιάχνετε έμβρυο-α. Ιδιαίτερα αν κάνεις ετ σε φυσικό, μέσα σε 20 μέρες τελειώνεις. Το λέω επειδη βλέπω ότι σε αγχώνει το θέμα του χρόνου...Το θέμα είναι ποιο πρωτόκολλο ετ ταιριάζει σε σένα με βάση το προφίλ σου. Κι αυτό ο γιατρός σου θα στο πει.

Πάντως, κι εγώ περίπου τα ίδια ποσοστά με σένα είχα στα +-40 μου. Λίγα ωάρια (5-7 στην καλύτερη, συνήθως είχα 2-3), έκανα και φυσικό και φυσικούς τροποποιημένους, και κανονική διέγερση, ό,τι μπορούσα, ανάλογα με τον μήνα και τις καταβολές μου. Χαμηλή ΑΜΗ για την ηλικία μου, αρκετές ωοληψίες. Ευτυχώς ήμουν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ την κόρη μου. Όμως μετά, στο 2ο παιδί, δεν μας έκανε την χάρη. Άλλα 5 έμβρυα έβαλα, βιοχημικές. Ωστόσο, αν δεν είχα παιδί, θα συνέχιζα με ό,τι ωάρια είχα.

Μια φίλη μου στα 41, με φυσικούς προσπαθώντας, 2 έμβρυα έφτιαξε όλα κι όλα, πέτυχε το ένα αμέσως. Ήταν τυχερή. Μια άλλη είχε ένα έμβρυο κατάψυξη (το είχε φτιάξει στα 39), το έβαλε πέρσι στα 43 της και πέτυχε. Η κουμπάρα μου τέλος πέτυχε εγκυμοσύνη στα 42 μετά από 5 εμφυτεύσεις και πάνω από δέκα έμβρυα που έβαλε συνολικά... Είχε ωάρια, έφτιαχνε έμβρυα, αλλά δεν πετύχαιναν. Παιδεύτηκε, επέμεινε ωοληψία την ωοληψία, ετ την ετ και στο τέλος τα κατάφερε. Όλες μας στην ίδια μοίρα είμαστε, έτσι ή αλλιώς. Μην απογοητεύεσαι. Όλα θα πάνε καλά!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Ευχαριστώ όλες , είναι δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος αν δεν έχει περάσει τέτοιες καταστάσεις και πραγματικά μπράβο στο κουράγιο σας από όσα μου αναφέρατε ! Αρχικά επιβεβαιώνω και εγώ ότι ο γιατρός μου είπε πως θα παίρνουν κάποια κύτταρα από την βλαστοκύστη για έλεγχο και μετά θα το καταψύχουν! Οταν μαζέψουν δείγματα από 4 τουλάχιστον έμβρυα αξίζει μου λέει να τα στείλουμε! Στη δική μου περίπτωση θα ήταν καλό να μαζέψω 5-6 έμβρυα για να ελπίζουμε για 1 καλό! Βέβαια πάντα συμπληρώνει ότι θα πάμε ανάλογα με τον οργανισμό και θα προχωράμε βλέποντας. Γι αυτό ρώτησα πόσα θεωρείται εσείς θα ήταν καλό να μαζέψω.

Δε θέλω να κάνω άμεσα εμβρυομεταφορά προτιμώ να μαζέψω ότι μπορώ όσο ακόμα αντέχει η τσέπη μας και ο οργανισμός ανταποκρίνεται! Δε θέλω να πάω χωρίς PGT γιατί πέρα από το ψυχολογικό , σκέφτομαι ότι τα λεφτά που δίνουμε για τόσες εμβρυομεταφορες με αβέβαια έμβρυα θα τα δώσω για να βρούμε μέσω του PGT το <καλό>! Επισης να συμπληρώσω ο γιατρός μου αν δεν είναι βλαστοκύστη δεν το μεταφέρει καν είναι κάθετος.

Ζένια και Ram21 να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!😊

Terry1986 ξεκινάμε αυτό το μήνα παρεούλα;;; Παλεύεις για το πρώτο σας παιδακι;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η skiouri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Ευχαριστώ όλες , είναι δύσκολο να σε καταλάβει κάποιος αν δεν έχει περάσει τέτοιες καταστάσεις και πραγματικά μπράβο στο κουράγιο σας από όσα μου αναφέρατε ! Αρχικά επιβεβαιώνω και εγώ ότι ο γιατρός μου είπε πως θα παίρνουν κάποια κύτταρα από την βλαστοκύστη για έλεγχο και μετά θα το καταψύχουν! Οταν μαζέψουν δείγματα από 4 τουλάχιστον έμβρυα αξίζει μου λέει να τα στείλουμε! Στη δική μου περίπτωση θα ήταν καλό να μαζέψω 5-6 έμβρυα για να ελπίζουμε για 1 καλό! Βέβαια πάντα συμπληρώνει ότι θα πάμε ανάλογα με τον οργανισμό και θα προχωράμε βλέποντας. Γι αυτό ρώτησα πόσα θεωρείται εσείς θα ήταν καλό να μαζέψω.

Δε θέλω να κάνω άμεσα εμβρυομεταφορά προτιμώ να μαζέψω ότι μπορώ όσο ακόμα αντέχει η τσέπη μας και ο οργανισμός ανταποκρίνεται! Δε θέλω να πάω χωρίς PGT γιατί πέρα από το ψυχολογικό , σκέφτομαι ότι τα λεφτά που δίνουμε για τόσες εμβρυομεταφορες με αβέβαια έμβρυα θα τα δώσω για να βρούμε μέσω του PGT το <καλό>! Επισης να συμπληρώσω ο γιατρός μου αν δεν είναι βλαστοκύστη δεν το μεταφέρει καν είναι κάθετος.

Ζένια και Ram21 να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!😊

Terry1986 ξεκινάμε αυτό το μήνα παρεούλα;;; Παλεύεις για το πρώτο σας παιδακι;

Ναι κορίτσι μου για το πρώτο παλεύω και εγώ!!! Στις προηγούμενες ωοληψιες είχα 5 και 6 βλαστοκυστες οπότε ελπίζω να έχω πάλι κάπου εκεί..πλέον δεν με παίρνει μάλλον οικονομικά για δύο κύκλους με προεμφυτευτικό! Όλα θα πάνε καλα! Θα τα καταφέρουμε!! )

Δημοσίευση

Με το καλό να ξεκινήσουμε και να πάνε όλα τέλεια ☺️ ! Άρα έχεις κάνει ως τώρα 2 ωοληψίες και πήρες 5 και 6 βλαστοκύστες; Πόσα ωάρια μάζευες δλδ κάθε φορά; Τις προηγούμενες φορές δεν είχες κάνει προεμφυτευτικό;;

Δημοσίευση
στις On 1/9/2026 at 9:55 ΜΜ, ο/η skiouri είπε:

Με το καλό να ξεκινήσουμε και να πάνε όλα τέλεια ☺️ ! Άρα έχεις κάνει ως τώρα 2 ωοληψίες και πήρες 5 και 6 βλαστοκύστες; Πόσα ωάρια μάζευες δλδ κάθε φορά; Τις προηγούμενες φορές δεν είχες κάνει προεμφυτευτικό;;

Πρώτη φορά θα κάνω προεμφυτευτικο ναι!! Έχω αρκετό άγχος και με αυτό...

Την πρώτη φορά είχα 13 ωάρια, ήταν τα 11 ώριμα, είχαμε 9 γονιμοποιήσεις και 5 βλαστοκυστες.. έκανα κ ένα κύκλο με φεμαρα (φυσικό τροποποιημένο) όταν μ είχε μείνει μόνο μια βλαστοκυστη και πήρα άλλη μια..πάντα έβαζα δύο γι αυτό..

Στην δεύτερη διέγερση πήραμε 14 ωαρια, 13 ωριμα, 11 γονιμοποιήσεις και 6 βλαστοκυστες..δηλαδή στην ουσία αν δεις τα νούμερα ήταν τα ίδια ποσοστα..βέβαια συζητάμε και 12.2021 (35 ετών) και 05.2024 (4 μήνες πριν τα 38)..τώρα κλείνω τα 40 σε ένα μήνα οπότε δε νομίζω να έχω την ίδια πορεία.. συνολικα έχω 3 παλινδρομες, 2 βιοχημικές και μια μηδενική χοριακή..

Εφόσον μπορείς να μαζεύεις και να στείλεις για έλεγχο αυτο να κάνεις..να μαζέψεις όσα σου προτείνει κ ο γιατρός..έχεις αλλάξει πρωτόκολλα και φάρμακα ή έκανες πάντα πανομοιότυπες διεγέρσεις?μήπως κάτι σου ταιριάξει καλύτερα..από την άλλη ένα καλό θέλουμε απλά στον προεμφυτευτικο δυστυχώς δεν συμφέρει να στέλνεις στέλνεις ένα ένα οπότε ζύγισε τα κόστη και δες..γτ υποθέτω και τα κόστη για τις ωοληψιες θα είναι κ αυτά αρκετά..ίσως αξίζει δηλαδή να στείλεις κ 2 ή 3 εμβρυα για προεμφυτευτικο..άλλωστε μπορεί εκεί ανάμεσα να είναι το παιδάκι σου...όπως είπαν κ τα κορίτσια με τα δεδομένα που έχεις θα πορευτείς..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.