Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Με το καλό λοιπόν κ η αυριανή χοριακη.. εγώ το απόγευμα θα πάρω τηλ στον γυναικολόγο μου να κλείσουμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα μου είπε.. λογικό να ανυπομονεις.. κ γω Είχα μια παλινδρομη πριν κάνω το γιό μου οπότε οι πρώτοι υπέρηχοι με φοβίζουν λίγο αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά.. έχω κ τη δουλειά κ τον μικρό ξεχνιέμαι κάπως.. επίσης κορίτσια εμένα από χτες άρχισαν κ τα πρώτα συμπτώματα.. το στομάχι μου είναι χάλια.. τη μια στιγμή έχω καούρα κ την άλλη ανακατεύομαι φρικτά..

Σε καταλαβαίνω.. και εγω φοβαμαι ! βεβαια η χοριακη σημερα βγηκε 5.600 οπότε δειχνει καλά σημαδια εξελιξης το σπορακι! Υπερηχο πρωτο στις 27/3!

• Απαντήσεις 2.3k
  • Εμφανίσεις 165.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 194!! Σοκ!!!

• Κοριτσια δεν το πιστεύω!!!! 213 η χοριακη μου!!! Είμαι ακόμη σε σοκ!!!Μακάρι να πάνε όλα καλα!!!!🩵🩷🩵🩷

• Καλημέρα κορίτσια μου!!! Το ξέρω πως ο δρομος μέχρι να πάρεις γερό μωράκι στην αγκαλια είναι μεγάλος κ είμαστε μόνο στην αρχή αλλά σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Το πιο όμορφο δωρο φέτος για τα

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. και εγω φοβαμαι ! βεβαια η χοριακη σημερα βγηκε 5.600 οπότε δειχνει καλά σημαδια εξελιξης το σπορακι! Υπερηχο πρωτο στις 27/3!

Τέλεια!!! Μια χαρά πάει η χοριακη με το καλό κ ο υπέρηχος.. σχεδόν μαζί θα είμαστε κ πάλι, εμένα μου έκλεισε στις 26/3.. εγώ τώρα αγχώθηκα για άλλο πράγμα.. κόλλησε ο μικρός μου rsv κ μάλλον κ γω.. ελπίζω να μην είναι επικίνδυνο.. θα πάω γιατρό το απόγευμα ή αύριο το πρωί να δω.. κ μετά να μιλήσω κ με τον γυναικολόγο μου.. αχ αυτα θα έχουμε τώρα..

Δημοσίευση
στις On 17/3/2026 at 2:50 ΜΜ, ο/η Sandyb είπε:

Τέλεια!!! Μια χαρά πάει η χοριακη με το καλό κ ο υπέρηχος.. σχεδόν μαζί θα είμαστε κ πάλι, εμένα μου έκλεισε στις 26/3.. εγώ τώρα αγχώθηκα για άλλο πράγμα.. κόλλησε ο μικρός μου rsv κ μάλλον κ γω.. ελπίζω να μην είναι επικίνδυνο.. θα πάω γιατρό το απόγευμα ή αύριο το πρωί να δω.. κ μετά να μιλήσω κ με τον γυναικολόγο μου.. αχ αυτα θα έχουμε τώρα..

Τι εγινε τελικα κοριτσι μου; Πως εισαι; Και εγω εχω αρπαξει ενα κρυωματακι , αστα!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Τι εγινε τελικα κοριτσι μου; Πως εισαι; Και εγω εχω αρπαξει ενα κρυωματακι , αστα!

Όλα καλά κορίτσι μου.. ευτυχώς κ ο μικρός το πέρασε ελαφριά κ γω με μπούκωμα κ βήχα μόνο.. κάνω εισπνοές βέβαια γιατί ο γυναικολόγος μου είπε ότι τώρα στην αρχή δεν θέλουμε πυρετό κ έντονο βήχα.. Δόξα τω Θεό όμως αναρρωσαμε.. γυρίσαμε κ σχολείο δουλειά κλπ κ περιμένω πως κ πως την Πέμπτη για τον 1ο υπέρηχο επιτέλους.. άστα η εποχή αυτή είναι δύσκολη με τις ιώσεις.. κ γω ρε παιδί μου τα αρπάζω πάντα όλα από τον μικρό.. τι έχεις εσύ? Ελπίζω κάτι ελαφρύ, να περάσει γρήγορα.. περαστικά!!

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολη την παρεα!!❤️

Κοριτσια μου εχω χαθει... περνανε οι ωρες, μερες, μηνες σαν νερο με τα διδυμακια μου.. ουτε π καταλαβα ποτε εφτασαν 13μηνων.. νιωθω σαν χθες που τις γεννησα...

Ευχομαι αυτη η παρεα που μοιραζεται τοσα αγχη, ανησυχιες, ονειρα, φοβους να εχει πολλα ευχαριστα και θετικα αποτελεσματα τον 1 χρονο που ελειψα..!!!

Κοριτσια μου θα χαρω πολυ να χαρισω σε οποια κοπελα χρειαζεται 2 ενεσεις bemfola (των 300) ληξη 08/2026. Οπως γνωριζετε θελουν ψυγειο και δεν μπορω να τις στειλω με καποιον τροπο. Μενω Λυκοβρυση, ορια με Ηρακλειο και Μεταμορφωση Αττικης.

Επισης αν ξερετε καποια κοπελα π τις χρειαζεται, στειλτε μου πμ.

Καλο βραδυ σε ολες!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Όλα καλά κορίτσι μου.. ευτυχώς κ ο μικρός το πέρασε ελαφριά κ γω με μπούκωμα κ βήχα μόνο.. κάνω εισπνοές βέβαια γιατί ο γυναικολόγος μου είπε ότι τώρα στην αρχή δεν θέλουμε πυρετό κ έντονο βήχα.. Δόξα τω Θεό όμως αναρρωσαμε.. γυρίσαμε κ σχολείο δουλειά κλπ κ περιμένω πως κ πως την Πέμπτη για τον 1ο υπέρηχο επιτέλους.. άστα η εποχή αυτή είναι δύσκολη με τις ιώσεις.. κ γω ρε παιδί μου τα αρπάζω πάντα όλα από τον μικρό.. τι έχεις εσύ? Ελπίζω κάτι ελαφρύ, να περάσει γρήγορα.. περαστικά!!

Λογικό παντα ετσι γινεται με τα μικρουλακια!! Εγω ειμαι με πονολαιμο και ελαχιστη καταρροη, 2-3 depon την ημερα μου ειπε ο γυναικολογος και ηδη νιωθω καλυτερα!

Αλλά φοβαμαι μην επηρεαστει το σπορακι.. ασχετα που ειπε αφοβα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.