Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Σεπτεμβρίου 2024🤰🏻👶🏻

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Ioanna6 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ!!!❤️❤️❤️ η μικρή μπορώ να πω ότι είναι ήσυχο μωράκι, έχει 2-3 μέρες τώρα που την έχουν πιάσει κολικοι, τρώει και πάρα πολύ και δυσανασχετεί όλο βγάζει γάλα και πονάει το στομάχι της .. ωστόσο μαμ κακά και νάνι, πολύ ήσυχη μέχρι στιγμής!

Καλά έχω πάθει πλάκα με τον μικρό σας ε;;; Χαχαχα ειναι σίγουρα ίδια ηλικία με την Αργυρώ;;; Με αγχώνεις 🤣🤣

Απίστευτος αλήθεια, μπράβο του!!

Καλό αυτό!! Να σου συνεχίσει να σου κοιμάται!!! Είναι λαίμαργη η μπουμπούκα σας🩷🩷🩷

Είναι σίγουρα ίδια ηλικία με την Αργυρώ! Νομίζω ότι βιάζεται να μεγαλώσει...από την εμβρυομεταφορα είχε γρήγορη ανάπτυξη. Από βλαστοκυστη 5 ημερών μας είχε πει η εμβρυολογος ότι έχει φτάσει ήδη 6 ημερών κ μπορεί και 7 μέχρι να κάναμε την εμβρυομεταφορα. Αλλά με τρομάζει κι αυτή η γρήγορη ανάπτυξη που ακούω κ βλέπω μπροστά μου. Ακόμη και σωματικά. Φοράει ρούχα για 36 μηνών. Ο παιδίατρος πριν δύο μήνες τον έβγαλε 92 εκατοστά. Τώρα φτάνει και τα πόμολα στις πόρτες και τις ανοίγει.

• Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 56.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Παναγία μου.. και ξεκίνησαν και με αυγό..;! Τι να πω.. υπάρχουν και κάτι παιδίατροι… ότι ναναι…  Εντωμεταξυ βάζουμε την μπεμπα μπρούμυτα και κουνάει το πόδι της το ένα και σηκώνει το γόνατο προσπ

• Χαχαχα μάλλον θα γίνει όντως πραγματικότητα 😂 ο γιος πάντως σας ηρθε σίγουρα!!    τι κανετε κορίτσια; Πως είστε;  πως απασχολείται τώρα τα μωράκια σας βρε κορίτσια; Μεγαλώνουν και μένουν πιο

• Anastasia Avgousti
    Anastasia Avgousti

Καλησπέρα κορίτσια τι κανετεεε;🥰Σήμερα είμαι 18εβδ και η κοιλιτσα μου φαίνεται πολυ δεν κρύβεται 🥹Μάθαμε και το φύλο..κοριτσακιιιι😍💖Έχω κάποιες δυσκολίες με τον ύπνο δεν βολεύομαι καθόλου λέω να παρω

Posted Images

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.