ααα εμείς έχουμε ιστορικό με κιρσοκηλη Ο άντρας μου στα 26 του είχε πέσει τόσο πολύ η ποιότητα κ η ποσότητα του σπέρματος που μας είχαν πει δν θα κάνουμε εύκολα παιδιά. Φυσικά από το νοσοκομείο λόγω της κατάστασης τον βάλανε αρων αρων για χειρουργείο κι ας ήταν πρωτοχρονιά. Με πολύ γυμναστήριο, διατροφή και κόψιμο τσιγάρου δόξα τω Θεό κατευθείαν πιάσαμε τα παιδάκια μας. Αλλά περάσαμε και εμείς μεγάλη λαχτάρα. Συν του ότι ο άντρας μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ με επιδιδυμιτιδα που λόγω ολικής ελλειψης G6PD δεν μπορούσε να λάβει κατάλληλη αγωγή με αποτέλεσμα για χρόνια να παλεύει με λοιμώξεις στους όρχεις (έχει κ ιστορικό καρκίνου των όρχεων από τον πατέρα του). (Επειδή κιόλας μας είχαν πει τα παραπάνω, έμεινα έγκυος εγώ ένα χρόνο μετά το χειρουργείο στο πρώτο μου παιδάκι 23 ετών τότε κ μάλιστα μου πήρε 2 μήνες να σκεφτώ ότι ααα μπορεί να είμαι έγκυος 😂✌🏻) Γι αυτό μη χάνεις την ελπίδα σου αλλά αν έχει κιρσοκηλη ο άντρας σου καλό είναι να γίνει ένα σπερμοδιαγραμμα σε εξειδικευμένο κέντρο να δείτε σε τι κατάσταση είναι! Φιλικά πάντα 🙏🏻
Από
Mumof3 , · Δημοσίευση πριν 4 ώρες 4 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.