Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Λευκά cyclacur και ωορρηξία

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!
Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποια να μου πει, σχετικά με την επίδραση των λευκών χαπιών cyclacur στην ωορρηξία. Ξεκίνησα τα χάπια κάποιες μέρες πριν την ωορρηξία μου και υποτίθεται πως πρέπει να τα πάρω μέχρι να γίνε η ωορρηξία (την οποία παρακολουθώ), για ενίσχυση του ενδομητρίου. Μετά θα ακολουθήσω άλλο φαρμακευτικό σχήμα. Γνωρίζει κάποια αν από τα συγκεκριμένα χάπια επηρεάζεται η μέρα της ωορρηξίας; Πρέπει να τα σταματήσω για να κάνω ωορρηξία; Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο, αλλά διαβάζοντας διάφορα σε ιστοσελίδες και fora μπερδεύτηκα...

Δημοσίευση
στις On 6/6/2022 at 7:32 ΜΜ, ο/η eirinigt είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!
Ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κάποια να μου πει, σχετικά με την επίδραση των λευκών χαπιών cyclacur στην ωορρηξία. Ξεκίνησα τα χάπια κάποιες μέρες πριν την ωορρηξία μου και υποτίθεται πως πρέπει να τα πάρω μέχρι να γίνε η ωορρηξία (την οποία παρακολουθώ), για ενίσχυση του ενδομητρίου. Μετά θα ακολουθήσω άλλο φαρμακευτικό σχήμα. Γνωρίζει κάποια αν από τα συγκεκριμένα χάπια επηρεάζεται η μέρα της ωορρηξίας; Πρέπει να τα σταματήσω για να κάνω ωορρηξία; Ο γιατρός δεν μου είπε κάτι τέτοιο, αλλά διαβάζοντας διάφορα σε ιστοσελίδες και fora μπερδεύτηκα...

Καλησπέρα,,,αν μας γραψεις γιατι τα παιρνεις θα καταλαβουμε για να σου απαντησουμε καλυτερα. Ετοιμαζεσαι για εμβρυομεταφορα? 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η condios είπε:

Καλησπέρα,,,αν μας γραψεις γιατι τα παιρνεις θα καταλαβουμε για να σου απαντησουμε καλυτερα. Ετοιμαζεσαι για εμβρυομεταφορα? 

Καλησπέρα! Όχι, δεν είμαι σε διαδικασία εξωσωματικής (τουλάχιστον όχι ακόμη...). Θέλαμε να παχύνουμε το ενδομήτριο για φυσική σύλληψη. Τελικά δεν υπάρχει θέμα με την ωορρηξία, το ξεκαθάρισα με το γιατρό μου.

Ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για να μου απαντήσεις.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.