Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ιούνης, μπρατσακια, μπανακια, περιμένουμε πολλά καλοκαιρινά μωράκια!!!🌊⛱️🌊🏖️

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλησπέρα εμείς τελικά δεν πήγαμε στο νησί διακοπές λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης. Το κακό είναι ότι πήγαμε τελικά κάπου κοντά και μας φορτώθηκαν τα πεθερικά... Κάθε βράδυ τσακωνομαστε με τον άντρα μου. Ρε κορίτσια έχω φτάσει να εύχομαι να πεθάνουν από κούραση... Η πεθερά μου το παίζει κοριτσάκι κολλημένη στο γιο της, το μαμοθρεφτο το δικό μου όλη μέρα σκαει αν η μαμά του είναι καλά, αν πεινάει, αν βαριέται... Ο πεθερός μου έχει πιάσει άκρη και χαζεύει τη θέα, δεν ασχολείται και εμείς έχουμε γίνει κουβάρια, εχτες σκεφτόμουν αν το συναινετικο διαζύγιο είναι καλή λύση...εχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου... 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 55.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσια τελειωσα απο την γιατρό.. ακουσαμε καρδούλα και το μωρο εινσι μια χαρά..  ειμαι 7+4 εβδ .. η γιατρός μόνο που δεν τσιριξε.. φώναζε συγχαρητήρια 

• ΜαρίαΔημήτρης
    ΜαρίαΔημήτρης

Καλησπέρα κορίτσια, Βγήκε η χοριακή,από 148,3 την Παρασκευή σήμερα είναι 862,3. Σχεδόν εξαπλάσια. Λογικά την άλλη βδομάδα μπορώ να δω κάτι στον γιατρό.

• Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες παρά πολύ!!! Όλα αυτά ήταν από το ινομυωμα άρχισε να νεκρώνει κ προκαλεί πονο. Κ ο πόνος που είχα πίσω στη μέση πάλι ήταν από αυτό! Είχε συσπάσεις η μήτρα λόγο της φλεγμονή

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα εμείς τελικά δεν πήγαμε στο νησί διακοπές λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης. Το κακό είναι ότι πήγαμε τελικά κάπου κοντά και μας φορτώθηκαν τα πεθερικά... Κάθε βράδυ τσακωνομαστε με τον άντρα μου. Ρε κορίτσια έχω φτάσει να εύχομαι να πεθάνουν από κούραση... Η πεθερά μου το παίζει κοριτσάκι κολλημένη στο γιο της, το μαμοθρεφτο το δικό μου όλη μέρα σκαει αν η μαμά του είναι καλά, αν πεινάει, αν βαριέται... Ο πεθερός μου έχει πιάσει άκρη και χαζεύει τη θέα, δεν ασχολείται και εμείς έχουμε γίνει κουβάρια, εχτες σκεφτόμουν αν το συναινετικο διαζύγιο είναι καλή λύση...εχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα μου... 

Ο μαμακιας και η κολλημένη μάνα στον γιο είναι ότι χειρότερο.. σου εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή.. θα έχεις σύντομα και το παιδάκι σου και εύχομαι να μην έχεις χειρότερα..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλό μήνα... εύχομαι να γεμίσουν σποράκια πολλές κοιλίτσες..  θα ανοίξει κάποια κοπέλα το νέο θεματακι; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.