Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Δες με ποια μοιαζεις

Featured Replies

Δημοσίευση

κοριτσια αυτες τις μερες που ημουν αρρωστη και ειχα χρονο βρηκα αυτο..χι χι χι βαζεις φωτο και σου λεει με ποια διασημη μοιαζεις:laugh: :laugh:

εγω το εκανα και εβγαλε... με την Καθριν ζετα τζοουνς :laugh: :laugh: πολυ γελασα χα χα χα,που να ηταν αληθεια χα χα χα:laugh: ,

http://www.myheritage.com/celebrity-collage

• Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 5.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλόοοοοο! :laugh: :laugh: :laugh:

Είμαι 80% ίδια με τη Μαρία Μενούνος!!! Δεν ξεφεύγουμε από τα όρια της χώρας μας!!! Χε χε!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:laugh: :laugh: ειδες πλακα εχει:laugh: Αντε ''Μαρια ''να δουμε και τις αλλες με τι θα τις βγαλει:laugh:

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

emena me evgale 90% idia me ti Josie Maran montelo k 80% me ti Sklenarikova xaxaxaxaxaxxaxa

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι ειμαστε εμεις ρε κοριτσια!!ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ !χε χε ποιος μας πιανει!!χα χα

Δημοσίευση

Nai apo to prwsopo giati an evaza apo to kefali k katw mallon tha evgaze oti moiazw me tin Efi Thwdi xaxaxaxxaxaxaxaxa:laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εμενα με εβγαλε κατα 86% να μοιαζω με την Scarlet Johansson. Δε λεω με κολακευει πολυ αλλα ισχυει; Παντως ειναι η αγαπημενη μου ηθοποιος...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

:laugh: :laugh: :laugh: σιγα μην μοιαζεις σε ειδα στις φωτο σου μια χαρα εισαι καμμια σχεση με Θωδη.ΕΕΕΛΑ Σκλεναρικοβα μη λες τετοια χα χα :laugh:

Δημοσίευση

βρε κοριτσια μηπως το εκανα λαθος..?εμενα μου εβγαλε 8 ατομα και 2 αντρες μεσα σε αυτα τα 8...ειναι δυνατον...?ασε που τις αλλεσ δεν τις ηξερα...!!!!

Δημοσίευση

Γιατί όχι;;;Στο μελαχρινό sweetmammy... :);)

Ωραία η τύπισσα αλλά την μισώ-την μισώ-την μισώ!:woohoo: :blink: :silly:

Ο άντρας μου κάθε φορά που παρακολουθούμε ταινία όπου παίζει η κυρία, γουρλώνει τα μάτια!:woohoo: Του αρέσει πολύ! :angry:

(όχι ότι φοβάμαι πως θα μου τον ''κλέψει''):P

ΥΣ. Η ταινία του Γούντι Άλεν, 'match point' υπέροχη ε;;; :)

Δημοσίευση

Yvonni mou,,,

AAA tora leei pws moiazw me kapia alli...

Re agapi egw exw maura mallia,,,prasino fusiko mati,,,lepti wmos me kilia tora xaxaxaxa,,,kai eimai kontoulla...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

χα χα χα Τζοαννα με ποια μοιαζεις? ,εγω πατησα μετα εκει που λεει μορφη και βγαζει πρωτα με ποιον μοιαζεις πιο πολυ ,και επειτα ολους τους υπολοιπους.:laugh:

Δημοσίευση

Katrina ωραιο το match point αλλα εκει που μου αρεσε πολυ ηταν στο scoop παλι με τον Γουντι Αλεν και στο girl with the pearl earing... με τον Κολιν Φερθ... αλλος αγαπημενος ηθοποιος...

Δημοσίευση

xaxaxaxax re koritsia emena mou ebgale oti moiazo me mia Shrini Ebadi 71% pou einai mia giagiaaaaaaaaaa

k 70% me thn Helen Hunt pou epeiseis den thn ksero!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ελλαδα ουτε κι εγω την ξερω την πρωτη ουτε τη δευτερη ξερω χα χα χα:laugh: βγαζει και αντρες οτι μας μοιαζουν αρα τυχερη εσυ χι χι χι;)

Δημοσίευση

Χα χα χα ! Εγω εκανα και του αντρα μου και βγηκε οτι μοιαζει με τον Brendan Fraser... αυτον που επεξε στη μουμια...

Δημοσίευση

koritsia ekana k ton ndra mou!!!!

koitakste apotelesmata!!!

57% YASSER ARAFAT!!!!!!!! XAXAXAXAXAXAX koritsia eriksa to gelio!!

60% NIKOLA TESLA !!!!!!!! aytos anakalypse protos thn radienergeia,,,

60% ORLANDO BLOOM!!!!!!!! ayto mou arese para polly,,,,, k

71% PATRICK SWAYSE!!!!!!! autos nomizo einai oithopoios!!!

pantos koritsia polly fash eixe ebala mia allh foto k ton abgale thn idia me emena!!!xaxaxaxaxaxaxaxaxx:woohoo:

Δημοσίευση

hahah...polu gelio exeis auto to site.

Ego pantos leei oti moiazo me thn halle berry...pantos tou antra moy tha tou aresei giati einai i agapimeni tou!!

tora to pou kai poso moiazo...exo tis amfibolies mou!

tora tha to kano kai gia thn mpempa :P

Δημοσίευση

Πολυ καλο!!!

Βεβαια η κοπελα που μου εβγαλε ειναι η Michelle Rodriguez (αυτη που κανει την τσαμπουκαλου με τα οπλα στο lost) αλλα ειναι καλη!! Παντως καλυτερη απο μενα και πιο εξωτικη!

Θα το κανω για τον αντρα μου να δω τι θα βγαλει!!!

Δημοσίευση

Πολύ καλό!!! Βρε κορίτσια μου έβγαλε ότι μοιάζω με την Κeira Knightley, ποια είναι αυτή????:huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.