Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χοριακη 5η εβδομάδα

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας.Έκανα μια χοριακη στις 3 μέρες καθυστέρηση και μου βγήκε 505.Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω γιατί είναι ακόμα νωρίς.σήμερα έκανα πάλι χοριακη μετά από 4 μέρες από την προηγούμενη ( δηλαδή 7 μέρες καθυστέρηση ) και μου βγήκε 3000.θεωρείτε μια καλή χοριακη; Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλή.Υπάρχει πιθανότητα δίδυμης κύησης;Ευχαριστώ 😋

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Dimk182 είπε:

Καλησπέρα σας.Έκανα μια χοριακη στις 3 μέρες καθυστέρηση και μου βγήκε 505.Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω γιατί είναι ακόμα νωρίς.σήμερα έκανα πάλι χοριακη μετά από 4 μέρες από την προηγούμενη ( δηλαδή 7 μέρες καθυστέρηση ) και μου βγήκε 3000.θεωρείτε μια καλή χοριακη; Γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ υψηλή.Υπάρχει πιθανότητα δίδυμης κύησης;Ευχαριστώ 😋

Καλησπέρα κορίτσι μου! Είναι σούπερ χοριακή!!! Και ναι..... υπάρχει κ περίπτωση δίδυμης! Στο εύχομαι αν το θες!!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Dimk182 είπε:

Στο εύχομαι ολόψυχα αν το θες!!!!❣️❣️❣️

Μακαρι να έχουμε στη παρέα μας απειρααααα δίδυμακια ακόμα, είμαστε και στην ίδια εβδομάδα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι όλα καλά γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα τόσο υψηλή χωριακη στις ίδιες ημέρες καθυστερήσεις!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι όλα καλά γιατι στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν είχα τόσο υψηλή χωριακη στις ίδιες ημέρες καθυστερήσεις!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Dimk182 είπε:

Μια χαρά είναι η χοριακή σου!! Πολλές φορές υπερδιπλασιάζεται…η αδερφή μου είχε κάνει με 2 μέρες καθυστέρηση και της είχε βγει 500, ξαναέκανε μετά από 2 μέρες και ήταν 2000😄 Αν ξαναέκανε μετά από 4 δηλαδή όπως εσύ θα ήταν 4000-5000😁 Δεν είχε δίδυμα, έναν άντρακλα έχει, αλλά σου εύχομαι αν θες δίδυμα να είναι δίδυμα☺️🤗 Με το καλό η εγκυμοσύνη σου🙏❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.