Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

β χοριακη

Featured Replies

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια μου εκανα τεστ 4 βγηκαν θετικα χαχα ομως εκανα β χοριακη 17 του μηνα και μου βγηκε 11.26 μετα απο δυο μερες ξανα και βγηκε 49,8 και μετα απο 5 μερες δηλαδη προχθες μου βγηκε 231.8 οι τιμες μου δεν ειναι χαμηλες για τοετοιο διαστημα;; ραντεβου εχω με τον γιατρο σε 7 μερες και εχω σκασει

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η sofh98 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου εκανα τεστ 4 βγηκαν θετικα χαχα ομως εκανα β χοριακη 17 του μηνα και μου βγηκε 11.26 μετα απο δυο μερες ξανα και βγηκε 49,8 και μετα απο 5 μερες δηλαδη προχθες μου βγηκε 231.8 οι τιμες μου δεν ειναι χαμηλες για τοετοιο διαστημα;; ραντεβου εχω με τον γιατρο σε 7 μερες και εχω σκασει

Καλησπέρα γλυκιά μου,,,,καλέ τί έχεις σκάσει? Είσαι έγκυος κορίτσι μου,,,,ευχαριστήσου το και ασε την ψυχή σου να χαμογελάσει. Το ότι το ανακάλυψες νωρίς δικαιολογεί τις τιμές,,,αλλά εφόσον έχεις 3πλασιασμούς είσαι σούπερ. Εξάλλου δεν έχουν όλες οι γυναίκες ίδια νούμερα χοριακών. Πάρε ανάσες και απόλαυσε το ταξίδι σου!!!!! Και με το καλό να συναντηθείς με το μωρακι σου γερο στην αγκαλιά σας. 🙏💖👶

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η sofh98 είπε:

Και εγώ ξεκίνησα με χοριακή 29... Ημερα Πέμπτη και μετά από 5 μέρες μέρα Δευτέρα ήταν 240. Όπου να ναι γένναω ❤️❤️ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.