Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Ιανουαρίου 2022

Featured Replies

Δημοσίευση

@Poli91 Αν αυτός ο γιατρός που περιγράφεις είναι στο Αρεταίειο , είμαι σίγουρη για το ποιος είναι ........

Πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να αλλάξεις γιατρό έτσι ξαφνικά τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη πάντως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα για ιδιωτικό σου στέλνω κι εγώ τη δική μου . 

Πήγαινε τουλάχιστον μία βόλτα σε κάποιον που ξέρεις ότι είναι καλός για μια εξέταση να σου φύγει το άγχος! 

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά πάντως , μην το σκέφτεσαι αρνητικά! Και η πρόκληση εντάξει δεν είναι η καλύτερη λύση συμφωνώ αλλά δε σημαίνει ότι θα πας απαραίτητα για καισαρική ! 

Με το καλο το μωράκι σου !

• Απαντήσεις 451
  • Εμφανίσεις 43.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Εγώ κορίτσια όσο το σκέφτομαι και όσο διαβάζω τόσο δε θέλω να το κάνω το εμβόλιο ακόμα . Μου μοιάζουν όλα πολύ υποθετικά.. Ας ελπίσουμε ότι αν νοσησουμε θα το περάσουμε ελαφριά ..  Τελικά οι

• Κι εγώ αυτό διάβασα! Και η δικιά μου απ' την αρχή είπε ναι ! Δε ξέρω γιατί κολλάω !!  Να τη ρωτήσεις σε ευχαριστώ!!  Άντε γιατί είμαι σαν χρωματολογιο κόκκινο , ξανθό, χάλκινο , καστανό και

• Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ γεννησα τν Πέμπτη το μεσημέρι το κοριτσάκι μου! Ήταν να μπω με πρόκληση λόγω κάτι χαλιά εξετάσεων αλλά τελικά όταν πήγαμε να ξεκινήσουμε πρόκληση ήρθε μόνη τς!!! Με το καλό σε

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη!!! 

Είναι στο Μητέρα ο συγκεκριμένος και τώρα είναι πολύ αργά για οποιαδήποτε αλλαγή οπότε θα πορευτώ με αυτόν και ελπίζω να έχουμε ένα αίσιο αποτέλεσμα!!! 

Θα σας πω τα νέα μου με την πρώτη ευκαιρία! Φιλάκια πολλά ❤️🥰😘😘

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.