Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κοριτσακι χρειαζεται αιμα

Featured Replies

Δημοσίευση

ενα κοριτσάκι μόλις 4 χρονών πάσχει από μορφή Καρκίνου Νευροβλάστομα και είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Χρειάζεται επειγόντως αίμα ΑΒ Θετικό. Παρακαλώ πολύ όποιον έχει την ίδια ομάδα αίματος να δώσει αίμα και να προωθήσει αυτό το μήνυμα σε όσους περισσότερους γνωστούς μπορεί!!

Τα στοιχεία είναι:

Αργυρώ Τερεζάκη του Μανούσου και της Δέσποινας,

Αγλαία Κυριακού Ογκολογικό τμήμα ή στο τμήμα αιμοδοσίας.

Παρακαλώ ας βοηθήσουμε όλοι....

Αγλαια Κυριακου

Ογκολογικο Τμημα 210 7726241 η αιμοδοσία στο τηλ. 213 200 9325/27

Δημοσίευση

Μπορουμε και σε αλλη πολη να δωσουμε?,ενημερωσε μας αν ξερεις,να παμε να βοηθησουμε

Δημοσίευση

Happyland ΑΒ θετικό ή Α ή Β θετικό; Σε όλα τα νοσοκομεία μπορείς, απλά αναφέρεις για περί τίνος πρόκειται.

Δημοσίευση

Happyland ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ

ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ:( :(

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

AB θετικό. Σε οποιοδήποτε νοσοκομειο μπορείς να δοσεις και θα σταλει. Δεν γνωριζω προσωπικα την περιπτωση, αλλο ατομο με ενημερωσε. Ας βοηθήσουμε όσες μπορούμε. Μας κοστίζει μόνο λίγο χρόνο!!! Να ειναι καλα όλα τα παιδάκια του κόσμου....

Δημοσίευση

Ανεξαρτητα του τυπου αιματος οσοι επιτρεπεται ας πανε να δωσουν αιμα με την ευκαιρια αυτη

Αν για καποιοους απο εμας η αιμοδοσια απαγορευεται ας προτρεψουμε τους φιλους και γνωστους Ειναι ζητημα ζωης...

Δημοσίευση

Σχετικά με το συγκεκριμένο κοριτσάκι, το έλαβα σαν e-mail πριν αρκετές μέρες και το προώθησα κι εγώ σε όλες τις επαφές μου. Λίγες μέρες μετά έλαβα το μύνημα ότι δεν νοσηλεύεται αυτό το κοριτσάκι εκεί, ίσως ήταν από το καλοκαίρι ή αρκετά παλαιότερη ανάγκη... Δεν το επιβεβαίωσα η ίδια προσωπικά. Πέρα από αυτό, είναι πολύ αξιέπαινη η κίνηση της αιμοδοσίας γενικότερα και ντρέπομαι πραγματικά που δεν το έχω κάνει ποτέ... :(

Δημοσίευση

Ναι, συμφωνώ κι εγώ με την Sandy, η έκκληση αυτή είναι αρκετά παλιά.

Κάθε φορά που λαμβάνω ένα τέτοιο μήνυμα το επιβεβαιώνω πριν να το αναρτήσω σε κάποιο φόρουμ, όχι τίποτε άλλο, να μην ενοχλούμε τα νοσοκομεία και κυρίως τους οικείους με τηλεφωνήματα που δεν χρειάζονται...

Τώρα έχω μια νέα έκκληση, δυστυχώς νέο περιστατικό... Θα το αναρτήσω σε ξεχωριστό θέμα για να μη μπερδευόμαστε..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.