Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκιαααα απ την βροχερή Θεσσαλονίκη!!!!τι κάνετε??εγώ περιμένω πώς και πώς να πάω σήμερα να δώ το ζουζουνάκι μου!!!!!@despoina46 και συ κοριτσάκι??αχχαχα γέμισε κοριτσάκια το θεματάκι μας,γερά να είναι???

Bροχερή όντως και δροσερή η πόλη μας!Ναι κ μεις κορίτσακι,τα αγοράκια λίγα,δεν θα βρίσκουμε γαμπρούς χαχαχαχα

• Απαντήσεις 5.4k
  • Εμφανίσεις 333.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καταλαβαίνω τι περνάτε γιατί περνάμε τα ίδια αλλά δεν σας κρύβω ότι λίγο θάρρος πήρα που και τα δικά σας μωράκια είναι δύσκολα στον ύπνο.... Έλεγα ότι δεν γίνεται να έχω τόσο παράξενο μωρό. Γνωρίζω τό

• Φφφφφφ....φίλη δεν περνάω καλά!!!! 🤣 Αλήθεια το κοπελάκι δεν την παλεύει. ΔΕΝ κοιμάται. ΔΕΝ γουστάρει πως το λένε....Μου λέει ο άντρας μου με λύπη... Μωρέ μήπως είναι τα δόντια του η μήπως είναι άλμα?

• Καλημέρα μανούλες χρόνια μας πολλά!!! Ήρθε επιτέλους αυτή η μέρα και για μας...!!!!να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας να είναι καλότυχα γερά και δυνατά!!!Με το καλό και στις μέλλουσες μανούλες!!!😍😍😍

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η despoina46 είπε:

Bροχερή όντως και δροσερή η πόλη μας!Ναι κ μεις κορίτσακι,τα αγοράκια λίγα,δεν θα βρίσκουμε γαμπρούς χαχαχαχα

Ναι ναι δροσερηηηηη!!!καλύτερα έτσι,εμάς μας συμφέρει!!χιχιχιχι όντως,δε θα βρίσκουμε γαμπρούς!??

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκιαααα απ την βροχερή Θεσσαλονίκη!!!!τι κάνετε??εγώ περιμένω πώς και πώς να πάω σήμερα να δώ το ζουζουνάκι μου!!!!!@despoina46 και συ κοριτσάκι??αχχαχα γέμισε κοριτσάκια το θεματάκι μας,γερά να είναι???

@Nektarinaki_love βρέχει???εδώ στην Αθήνα σκαειοτζιτζικας!στείλε νέα για τη μπεμπούλα !

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Nektarinaki_love βρέχει???εδώ στην Αθήνα σκαειοτζιτζικας!στείλε νέα για τη μπεμπούλα !

Ναι Μπεμπελούκα μου βρέχειιι και έχει πέσει και αρκετά η θερμοκρασία!σαν φθινόπωρο είναι!!αλλά δεν πειράζει,μια χαρά είναι για εμάς τις εγκυούλες!!!ναι ναι εννοείται θα σας στείλω τα νεάκια μουυυυ!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ σας έχω τον γαμπρό. Να χουμε κ πολλές νύφες να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη. ??

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις γύρισα απ τον γιατρό!όλα καλά με την μπέμπα!!την είδαμε και 3d αλλά δεν είδαμε πολλά γιατί η κυρία είχε τα χεράκια της στα μουτράκια της και χαιδευε τα μαγουλά της!χαχαχαχχα  και δεν τα έπαιρνε!χααχχα οπότε κάτι λίγα είδαμε!δεν πειράζει,στην β επιπέδου ελπίζω να την δούμε καλύτερα!και εμάς 146 παλμούς είχε αυτή τη φορά!απ ότι κατάλαβα όσο μεγαλώνει πέφτουνε!άντε τώρα να έρθει η β επιπέδου να τελειώνω και απο αυτό!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα απ τον γιατρό!όλα καλά με την μπέμπα!!την είδαμε και 3d αλλά δεν είδαμε πολλά γιατί η κυρία είχε τα χεράκια της στα μουτράκια της και χαιδευε τα μαγουλά της!χαχαχαχχα  και δεν τα έπαιρνε!χααχχα οπότε κάτι λίγα είδαμε!δεν πειράζει,στην β επιπέδου ελπίζω να την δούμε καλύτερα!και εμάς 146 παλμούς είχε αυτή τη φορά!απ ότι κατάλαβα όσο μεγαλώνει πέφτουνε!άντε τώρα να έρθει η β επιπέδου να τελειώνω και απο αυτό!!!!

Mπράβο,τέλεια νέα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Τέλεια κοριτσάκι μου με το καλό ή β επιπέδου!!!!????????εφόσον όλα κυλούν ομαλά χαλαρωσε και απολαυσετο ???????

Δημοσίευση
στις On 13/7/2019 at 10:42 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@Starrrμπράβο κοπελα μου όλα 

@starrr συγχαρητηρια,αντε να την κανουμε κ εμεις να φυγει κ αυτο το αγχοςςς!!!

Δημοσίευση
στις On 15/7/2019 at 2:12 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κοριτσια καλη εβδομαδα !!!για πείτε...ποτε έχουμε β επιπέδου??

5 αυγουστου @μπεμπελουκααα!!!Εσυυ???

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Κορίτσια εγώ σας έχω τον γαμπρό. Να χουμε κ πολλές νύφες να επιλέξουμε την πιο κατάλληλη. ??

@Starrr κ εγω γαμπρο εχωωω!!!Εχουμε πολλες επιλογες με νυφες ετσιι!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πώς είστε σήμερα;; Έχω γιατρό το απόγευμα και ανυπομωνωωωω!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Πώς είστε σήμερα;; Έχω γιατρό το απόγευμα και ανυπομωνωωωω!!!!

A τι ωραία. Να δούμε πόσο μεγάλωσε το γλυκουλι.. ?? Εμένα εδώ κάνει κωλοτουμπες.... ?

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Περιμένουμε νέα σου κοριτσάκι μου !!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Εγω τώρα μαζεύτηκα σπίτι απ το πρωί η σουρτούκαααα!!!χαχαα άντε να πάς να δεις το ζουζούνι σου!περιμένουμε νέαααα!!και εμένα σήμερα όλη μερα με χτυπάει το αστέρι μου!και στην καφετέρια που καθόμουνα δεν σταμάτησε!μάλλον σουρτούκα θα βγεί και αυτή!!!??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κορίτσια γύρισα απ το ραντεβού... μεγάλωσε το μικρακι μας.. 250 γραμμάρια.. είχε και το δάχτυλο στο στόμα το γλυκούλι Μου.. Σχετικά με το φύλο θα το μάθω στην Β επιπεδου.. οκλαδόν και σήμερα... Έχω το μικρό Βούδα για παιδί... 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια γύρισα απ το ραντεβού... μεγάλωσε το μικρακι μας.. 250 γραμμάρια.. είχε και το δάχτυλο στο στόμα το γλυκούλι Μου.. Σχετικά με το φύλο θα το μάθω στην Αυχενική.. οκλαδόν και σήμερα... Έχω το μικρό Βούδα για παιδί... 

Το είδατε με 3d ;;; εννοείς στη β επιπέδου???πόπο τι σας έχει κάνει!!Για μάθετε το φύλο ??????????????????????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Εγω τώρα μαζεύτηκα σπίτι απ το πρωί η σουρτούκαααα!!!χαχαα άντε να πάς να δεις το ζουζούνι σου!περιμένουμε νέαααα!!και εμένα σήμερα όλη μερα με χτυπάει το αστέρι μου!και στην καφετέρια που καθόμουνα δεν σταμάτησε!μάλλον σουρτούκα θα βγεί και αυτή!!!??

Που γυρνάς συν εγκυουλαααααα???????????????????ψωνίζετε τίποτα η όχι ακόμη??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις Just now, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Το είδατε με 3d ;;; εννοείς στη β επιπέδου???πόπο τι σας έχει κάνει!!Για μάθετε το φύλο ??????????????????????

ναι β επιπέδου ήθελα να γράψω...  προσπάθησε να κάνει και λήψη με 3d αλλά δεν φαινόταν πολύ καθαρά.. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

ναι β επιπέδου ήθελα να γράψω...  προσπάθησε να κάνει και λήψη με 3d αλλά δεν φαινόταν πολύ καθαρά.. 

Χιχι χι σημασία έχει που πάνε όλα καλά!!!τίποτα άλλο!???εξάλλου σε λίγες μέρες θα μάθεις!τον έφαγες τον γάιδαρο!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Χιχι χι σημασία έχει που πάνε όλα καλά!!!τίποτα άλλο!???εξάλλου σε λίγες μέρες θα μάθεις!τον έφαγες τον γάιδαρο!

σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Αλλά να απογοητεύτηκα... έφτασα 5ο μήνα και ακόμα δεν ξέρω τι μωρό έχω... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια γύρισα απ το ραντεβού... μεγάλωσε το μικρακι μας.. 250 γραμμάρια.. είχε και το δάχτυλο στο στόμα το γλυκούλι Μου.. Σχετικά με το φύλο θα το μάθω στην Β επιπεδου.. οκλαδόν και σήμερα... Έχω το μικρό Βούδα για παιδί... 

Θέλει να σας κάνει έκπληξη!!!χεχε .και εγώ Τετάρτη έχω ραντεβού να δούμε αν θα μας αφήσει  και εμάς να μάθουμε τι είναι...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

σίγουρα αυτό είναι το πιο σημαντικό.. Αλλά να απογοητεύτηκα... έφτασα 5ο μήνα και ακόμα δεν ξέρω τι μωρό έχω... 

Στους άλλους υπέρηχους πάλι κρυβόταν????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Στους άλλους υπέρηχους πάλι κρυβόταν????

ναι... όλο οκλαδόν κάθεται... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.