Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Κρυαδες κατα την εγκυμοσυνη

Featured Replies

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια! Μηπως εχει καποια αλλη αυτο το ενοχλητικο συμπτωμα στην εγκυμοσυνη; Τις απιστευτες κρυαδες; Ευχαριστω!

Δημοσίευση

Εγώ δεν τις είχα! Το έχω ακούσει όμως να το λένε άλλες κοπελες! Τελικά όλο κ κάτι έχουμε κ όλο και κάτι άλλο βγαινει! Με το καλό το μωράκι σου! 

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!και εγώ είμαι 5 εβδομαδών εγκυούλα!μιλάμε τέτοιο ρίγος δεν είχα ποτέ ξανά στη ζωή μου!ΠΑΓΩΝΩ κυριολεκτικά!ειδικά το βράδυ δεν μπορώ να ζεσταθώ!βάζω κλιματιστικό στους 30 βαθμούς με κουβέρτα και πάλι δεν μπορώ να ζεσταθώ!δεν ξέρω γιατί συμβαίνει Αυτό!

Δημοσίευση

Έτσι ήμουν κι εγώ τις πρώτες βδομάδες. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα!

Δημοσίευση

κορίτσια και εγώ 4η βδομάδα και με πιάνουν και εμένα κρυαδες!! Σαν συγκρια.. κορίτσια πόνους περιόδου έχετε;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ είμαι πλέον στον 9ο μήνα. Στην αρχή της εγκυμοσύνης (Αύγουστος) είχα κι εγώ σχεδόν κάθε βράδυ κρυάδες, παρόλη τη  ζέστη, οι οποίες μετά από λίγο καιρό σταμάτησαν και επανεμφανίστηκαν κάνα δυο φορές πριν κλείσω τον 8ο. Πάντα με έπιαναν το βράδυ που ξάπλωνα να κοιμηθώ. Είναι ένα σύμπτωμα που δεν κρατάει καιρό. Το γιατρό μου δεν τον ρώτησα πότε για αυτό. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο η αναιμία που έχω ή είναι κάτι που απλά συμβαίνει για κάποιο λόγο.

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. 19η εβδομάδα και αραιά και που έχω κι εγώ κρυαδες . Κυρίως το νιώθω πιο έντονο στα πόδια μου. Μήνες είναι θα περάσουν..υπομονή!!!

Δημοσίευση
στις On 10/4/2019 at 10:58 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια και εγώ 4η βδομάδα και με πιάνουν και εμένα κρυαδες!! Σαν συγκρια.. κορίτσια πόνους περιόδου έχετε;

Καλησπερα!στην 4η εβδομαδα ειμαι και εγω και εχω και εγω πονους περιοδου και τσιμπηματα.ειδικα σημερα εχω περισσοτερους.μεχρι που ανυσηχησα και ξαπλωσα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.