Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ταξίδι με αεροπλάνο

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια ερώτηση : έχοντας κλείσει τον εβδομο μπορώ να ταξιδέψω με αεροπλάνο σε πτήση της μιας ώρας, ίσως κ λιγότερο? 

Δημοσίευση

Καλή μου μόνο ο γιατρός σου πρέπει να σου απαντήσει σε αυτό!

Δημοσίευση

κοριτσι απο οτι ξερω αν ολα ειναι καλα μπορεις μεχρι 32 εβδομαδες αλλα χρειαζεσαι χαρτι γιαρου

• 1 month later...
Δημοσίευση

Εγω ειχα κλεισει ενα ταξιδι με την WorldVentures για Πορτογαλια εδω και καιρο επεσε ομως η ημερομηνια στην 4η βδομαδα κυησης.Μιλησα με τον γιατρο,φυσικα δεν με αφησε να ταξιδεψω και ετσι το αναβαλαμε για τον 5ο μηνα.Μου ειπε μεχρι 32η βδομαδα οτι δεν υπαρχει προβλημα,αρκει φυσικα η εγκυμοσυνη να ειναι απροβληματιστη! Βρηκα και αυτες τις γενικες οδηγιες.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Νέα.Μαμά είπε:

Εγω ειχα κλεισει ενα ταξιδι με την WorldVentures για Πορτογαλια εδω και καιρο επεσε ομως η ημερομηνια στην 4η βδομαδα κυησης.Μιλησα με τον γιατρο,φυσικα δεν με αφησε να ταξιδεψω και ετσι το αναβαλαμε για τον 5ο μηνα.Μου ειπε μεχρι 32η βδομαδα οτι δεν υπαρχει προβλημα,αρκει φυσικα η εγκυμοσυνη να ειναι απροβληματιστη! Βρηκα και αυτες τις γενικες οδηγιες.

Από ποτέ σου είπε ότι δικαιούσαι να ταξιδεύεις;

Εγώ πήγα Παρίσι στους πρώτους μήνες

Δημοσίευση

Εγώ είχα προγραμματίσει ταξίδι στην Κύπρο που συνέπεσε με την 13η βδομάδα και η γυναικολόγος μου λέει ότι είναι καλύτερα να μην πάω

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η KONSTANTIA είπε:

Εγώ είχα προγραμματίσει ταξίδι στην Κύπρο που συνέπεσε με την 13η βδομάδα και η γυναικολόγος μου λέει ότι είναι καλύτερα να μην πάω

Κορίτσι μου γιατί όχι;

Εγώ πήγα δυο φορές Κύπρο και μια Παρίσι .στις 38 εβδομάδες που ηθελα να ξανά πάω δενε.αφησαν

Παρίσι πήγα εκεί κάπου δέκα βδομάδων.στην αρχή μου είπε όχι αλλά του είπαμε αφού δεν εχω κάτι γιατί όχι;και μετα μας είπε ε εντάξει αλλά λέει να προσέχω στο αεροπλάνο να πίνω νερό και να μη κουβαλήσω τίποτα και να μη κουράζομαι μην πάτε λέει βόλτα και μετά στο καπάκι και σεξ να ξεκουραστείτε πρώτα χιχι

Αυτή τη βδομάδα σημασία παίζει η κούραση και το βάρος όχι το αεροπλάνο

Δημοσίευση

Γιατί αφενός είχα αιμορραγίες και αφετέρου για να μην κουράστω. Θεωρώ ότι κάτι ξέρει και το λέει. Αν ήταν μετά τις 15 βδομάδες πιστεύω θα έλεγε ναι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.