Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Απορία

Featured Replies

Δημοσίευση

Εύχομαι η νονά σου σύντομα να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει και να είναι σιδερένια.

Λυπάμαι, πολύ για αυτά που περνάς...

Δεν θα σου πω την άποψη μου, άλλωστε και την ξέρεις, αλλά περισσότερο γιατί σημασία έχει πως νιώθεις εσύ μέσα στην σχέση.

Πραγματικά εύχομαι να είσαι δυνατή και να κάνεις ότι καλύτερο για σένα και το παιδάκι σου, για να είστε ευτυχισμένοι, γιατί η ζωή δεν περνάει μέσα στην δυστυχία...

• Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 8.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσια μου η αληθεια ειναι καπου στην μεση. Δεν εχει νοημα να εισαι με καποιον που πρεπει να "εκπαιδευσεις" για ονομα! Η συντροφικοτητα δεν ειναι καποιος πολεμος τον οποιο ή χανεις ή κερδιζεις. Εισα

• melisanthi drakou
    melisanthi drakou

Ευχαριστώ! η ζωή σε κάνει να φερεσαι ετσι...αμα βλεπεις οτι αμα εισαι καλος αντι να σε εκτιμανε σε εχουν για χαζό... βουρδουλα να στρωνουνε και κυριως να εκτιμάνε την ψυχη που δινει ο αλλος αλλά

• Ρε κορίτσι μου συγνωμη που θα στο πω άλλα δ ξεκινάς να κανεις οικογένεια με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν εμπιστεύεσαι. Η εμπιστοσύνη είναι από τους κύριους λίθους πάνω στην οποία θα χτίσεις την οικογένε

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Melina_P είπε:

κορίτσια μου καλημέρα και καλό μήνα...

έχω διαβάσει τα πάντα, απλά δεν έχω καθόλου χρόνο να σας απαντήσω, θα σας γράψω όταν θα είμαι πιο ήρεμη γιατί αυτές τις μέρες τρέχω στα νοσοκομεία με τη νονά μου, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο και δεν αντέχω να μην ειμαι δίπλα της, ουσιαστικά με μεγάλωσε, οπότε καταλαβαίνετε... 

τεράστιο ευχαριστώ πάντως για όλα όλα όλα όσα λέτε και προτείνετε και συμβουλεύετε, ειλικρινά είναι πάρα πολύ μεγάλη η βοήθεια!! να καεί το βίντεο σε όποιον λέει οτι τα φόρα είναι παραπλανητικά και χάσιμο χρόνου, εγώ βρήκα υποστήριξη και ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν. και πόσο μα πόσο σας ευχριστώ που δε μου χαιδεψε καμία σας τα αυτια (αν και δεν ειχα σκληρο χωσιμο απο καμια ?) !!!! 

i'll be back όταν περάσει η παράνοια, να σας τα πω όλα!!! 

τεράστιο φιλί στην καθεμια σας! ❤️

κοριτσακι μου περαστικα στη νονα σου και καλη δυναμη ευχομαι να πανε ολα καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.