Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ

Featured Replies

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!Να έχεις μια όμορφη κύηση και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!:laugh:

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!

Όλα να πάνε καλά και να το χαρείς όσο περισσότερο γίνεται!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ενθάρυνση για όσες περιμένουμε υπομονετικά το πολυπόθυτο μωράκι να μαθαίνουμε για καινούρια εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση

Συγχαρητήριααααααααααααααα!!!

Μπράβο,πολύ χάρηκα κοριτσάκι μου!!Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να γεννήσεις ενα υγιέστατο μωράκι!!!

Φιλιά πολλάαααααα!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια συγχαρητήρια και στις δυο! Εύχομαι καλή εγκυμοσύνη και χαρείτε την όσο μπορείτε!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές σας . Εύχομαι πραγματικά σύντομα σε όλες τις κοπέλες να έχετε το πολυπόθυτο +++++++++++. :laugh: Είμαι σίγουρη ότι το mammyland θα είναι για όλες γουρλίδικο αυτή την χρονιά και θα ακούσουμε για πολλές εγκυμοσύνες .Μπουλίτσα συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη .Σε όσες κοπέλες περιμένετε ήδη τα μωράκια σας εύχομαι με έναν πόνο και πάλι σας ευχαριστώ πολύ .Φιλιά σε όλες :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ante mprabo kai polla polla syxaritiria!!mhn anxonese tora pou eisai sthn arxh ...den kanei kalo...HREMHSE XALAROSE kai apolafseto!!! Makari na pane ola teleia kai na fereis ston kosmo ena moraki gemato ygeia.....filakia...

Δημοσίευση

MΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ.

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ..!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..!!

ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!!! Άντε να παίρνουμε σειρά...:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

"Συνονόματη" μπεμπούλα συγχαρητήρια...Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες να κρατάς στην αγκαλίτσα σου ένα υγιέστατο μωράκι!!!

Φιλάκια!

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥς ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δημοσίευση

Τα συγχαρητηρια και απο μας! Ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη! Να προσεχεις! Φιλια...

Δημοσίευση

Mpempoyla ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι να πανε ολα καλα απο δω και περα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και να το απολαυσεις οσο μπορεις!!!Να εχεις μια τελεια χρονια, αν και σιγουρα με τετοια φανταστικα νεα!Να ειστε παντα καλα με τον αντρα σου αγαπημενοι και με υγεια!Κι εγω πιστευω οι μοναδες σου ειναι μια χαρα και ολο θα ανεβαινουν:) Με λενε Κωνσταντινα και περιμενω κι εγω να εχω την ευλογια αυτη συντομα....Φιλακια

Δημοσίευση

Μπεμπούλα συγχαρητήρια και απο μένα! Ευχομαι να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη!!!

Δημοσίευση

sigxaritiria mpampoula...

na exeis mia kali egkimosini k me to kalo ena gero moraki..tipote allo...

filia polla k ola na se pane kala

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου και καλή λευτεριά....Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθέίς καθόλου....

Δημοσίευση

συνχαρητηρια και απο εμενα μπεμπουλα!!!!!:cheer: :cheer: ευχομαι να σου πανε ολα καλα και με ενα γερο μωρακι!!!:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.