Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ (IRENEKANTE)

Featured Replies

Δημοσίευση

kalispera kai apo emena meta apo kairo pou exw na mpw na pw prwta apo olous sthn filenada mou na ths zhsei kai apo ed wo mikroulis o parasxoulhs:P:P:P:P:P re filenada ti paidi ekanes:Pxaxaxaxa mia glika einai na einai syderenios ayto panta!! tha ta poume emeis;) filakia polla ston paidaro

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 7.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ειναι κουκλος ο παιδαρος σου να το χαιρεσαι κα να τον καμαρωνεισ παντα;)

Δημοσίευση

Αχ τί ομορφούλης που είναι!:) τα λατρεύω τα παιδιά αυτής της ηλικίας! και εγώ το μπουμπουκάκι μου -5 μηνών- την κοιτάζω ασταμάτητα και την παίζω και την φιλώ στα μαγουλάκια της και .. και ...!!

και πάλι να σου ζήσει.:)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια...

να χαιρεστε τις οικογενειες σας,,,φιλια

Δημοσίευση

Ειρήνη μου είναι ΦΟΒΕΡΟΣ ο μπεμπάκος σου!!!Να τον χαίρεστε τον κούκλο:kiss:

Δημοσίευση

αχ Ειρήνη μου ειναι ένα κουκλάκι!!!!Αυτη που μ εχει ξετρελανει πιο πολύ είναι η φωτο με το μπιπερό που το ταίζετε!!:laugh: :laugh: Μου έρχετε να φάω τον υπολογιστή!!:woohoo: :woohoo: Να σου ζήσει!!

Δημοσίευση

Με μια λεξη τρελααααα!!

Ειναι ενα πανεμορφο μωρακι,γλυκυτατο και για πολλες πολλες αγκαλιτσες και φιλακια!!!!Σιγουρα θα ειστε ξετρελαμενοι ε??Συγχαρητητρια να σας ζησει να ειναι παντα γερο και να το χαιρεστε αυτο το λουλουδακι!!!

Σας ευχομαι να ειστε παντα καλα και πολυ πολυ ευτυχισμενοι!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια σας ευχαριστώ πολύ.

Ελευθερία μου εσύ εχεις τρελαθει τοσο πολύ με τον γιό σου? καλα ειναι φοβερο.....:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Ειρηνάκι μου όσο μεγαλώνει ο μπουλούκος τόσο ομορφαίνει...Είναι ένα κουκλάκι...Να σου ζήσει κοριτσάκι μου...Είναι τέλειος ο πριγκιπάς σου...

Τα μαγουλάκια του είναι για ρούφηγμα...

Αχ, πότε θα έρθει η σειρά μου να βάλω κι εγώ φωτογραφία της κορούλας μου;;;;:dry: :dry:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αντε φιλεναδα..πλησιάζει κ η σειρά σου....με το καλό ευχομαι...το ξέρω οτι ανυπομονείς...αλλα το αποτέλεσμα θα ειναι σίγουρα ΤΕΛΕΙΟ !!!!!!!;) :woohoo:

Δημοσίευση

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΚΟΥΚΛΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟ-ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟ-ΜΑΓΟΥΛΙΔΑΚΙ ΣΟΥ!!!:woohoo:

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΩΜΕΝΟ :P

ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ "ΛΕΕΙ"...ΜΗ ΣΟΥ ΠΑΧΥΝΕΙ...:blink: ΔΩΣΕ ΚΑΛΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΥΨΟΣ....:unsure: (ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1.63) ΟΧΙ....ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.... ΔΩΣΤΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΟΣΟ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ....:S ΜΠΟΥΚΩΣΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ (σΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΗΛΕΣ):silly: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΕΛΟΜΑΓΟΥΛΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ.....:kiss:

Δημοσίευση

Τι κουκλάκι είναι αυτό?????Υποθέτω ότι σας έχει τρελάνει και ότι δεν χορταίνετε να τον κρατάτε αγκαλιά και να του κάνετε χαδάκια!!!Να τον χαίρεστε!!!

Δημοσίευση

Καταρχην ευχομαι ολοψυχα να σας ζησει το αγγελουδι σας και να ειναι παντα καλοτυχο και ευτυχισμενο :kiss:

Ειναι πανεμορφος ο κυριος (χεχε) ΑΣΤΕΡΙ!!!!

και να φανταστεις ειναι ακομα νεογεννητο!!!!

εχει να καψει καρδιεεεεεεςςςςς!!!!!! ;)

πολυ θα ηθελα να τον καπαρωσω για γαμπρο μου, αλλα πριν απο 2 εβδομαδες μαθαμε, οτι και το τριτο μας παιδακι θα ειναι αγορι! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.