Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ δεν έχω στολίσει μάλλον το επόμενο σκ! Θα δείξει! Δεν είμαι κ πολύ σε γιορτινή διάθεση 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Τι γλυκό.. τα πρώτα Χριστούγεννα της θα είναι;

Τα δεύτερα...αλλά πέρυσι ήταν πολύ μωράκι!

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Εγώ δεν έχω στολίσει μάλλον το επόμενο σκ! Θα δείξει! Δεν είμαι κ πολύ σε γιορτινή διάθεση 

'Αντε καλέ....είναι όμορφα τα Χριστούγεννα!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Τα δεύτερα...αλλά πέρυσι ήταν πολύ μωράκι!

Ωωωω τι όμορφα..!!!!!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Τόσες μέρες σας διαβάζω αλλά δεν είχα χρόνο να σας γράψω.. Εγώ έβγαλα ένα απόστημα στα ούλα και με πέθανε απο τον πόνο, αναγκαστηκα να κάνω ακτινογραφία και απονεύρωση, μετά έπαθα αλλεργική επιπεφυκίτιδα και ήμουν χάλια μαύρα... Και όλα αυτά μια εβδομάδα περίπου πριν την εμβρυομεταφορα, είμαι να σκάσω... ??

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Τόσες μέρες σας διαβάζω αλλά δεν είχα χρόνο να σας γράψω.. Εγώ έβγαλα ένα απόστημα στα ούλα και με πέθανε απο τον πόνο, αναγκαστηκα να κάνω ακτινογραφία και απονεύρωση, μετά έπαθα αλλεργική επιπεφυκίτιδα και ήμουν χάλια μαύρα... Και όλα αυτά μια εβδομάδα περίπου πριν την εμβρυομεταφορα, είμαι να σκάσω... ??

ωχ περαστικα..! δεν την εκανες?

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ κοπελα μου.. Όχι δεν έχω κάνει ακόμα εμβρυομεταφορα, αν όλα πάνε καλα θα την κάνω την επόμενη εβδομάδα!! 

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια

@Mariloux περαστικα!

Κι εγω εχω στολισω εδω και 2 βδομαδες! Κι εμενα μ αρεσει πολυ το σπιτι στολισμενο...

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Ευχαριστώ πολύ κοπελα μου.. Όχι δεν έχω κάνει ακόμα εμβρυομεταφορα, αν όλα πάνε καλα θα την κάνω την επόμενη εβδομάδα!! 

Έλεος βρε κοριτσι μου, τι άλλο θα σου συμβεί πια.Κάνε και ένα ξεματιασμα. Όλα καλά να πάνε mariloux μου.Και με το καλό η εμβρυομεταφορα σου.

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Κοπέλα μου όλα καλά να πάνε σου εύχομαι..!!! 

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ!! Το έχω πάρει απόφαση να μην με εμποδίσει τίποτα, είμαι σκληρό καρύδι... ?

Δημοσίευση

@Mariloux περαστικά κορίτσι μου....τι μάτι σε είδε...πωπω!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγες μέρες να μας έχεις ευχάριστα νέα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσάκια τι κάνετε? Έτρεχα όλη μέρα! @babybabyμου έφυγαν τα νεύρα χάχα ούτε πονάκια έχω κάποια στιγμή τ πρωί λίγο αλλά τώρα καλά! Εσύ? 

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Να μην έρθει για καμμία μας.....να έρεθι το πιο όμορφο,το μαγικό δώρο Χριστουγέννων!!

Κορίτσια....εγώ περιμένω στις 9/12 κ ανυπομονώ,δεν κρατιέμαι!!!

Εσείς πότε περιμένετε;;;

Δημοσίευση

@Scooby! Εγώ την θέλω να έρθει να πω την αλήθεια γιατί δεν κάναμε και τίποτα αυτό τον καιρό οπότε ας έρθει να ησυχάσω μπας και ξεπρηστώ καθόλου γιατί μοιάζω σαν έγκυο και δεν είναι και το καλύτερο μου να με βλέπουν έξω και να με ρωτάνε ποσό μηνών είμαι έχω λίγα κιλάκια άλλα τώρα έχω πρηστεί πολύ και όλα στην κοιλιά πουθενά αλόη εκεί ότι κιλό πάρω η χάσω στην κοιλιά...

@Νινα85εγω λογικά αν υπολογίσω με τον τελευταίο κύκλο σε 3 με 5 ήμερες δεν θυμάμαι ακριβός

κορίστα σε εσάς να μην έρθει καθόλου η κήρια με τα κόκκινα για μήνες... :x;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.